Decabol (Nas Pharma) - Нандролон 200мг/мл

  • Производител: Nas Pharma
  • Код на продукта: 10амп.200mg/ml
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 60.00 лв

Decabol Nas Pharma - стероид, с високо анаболен и умерено андрогенена дейност. Структурно нандролон деканонат - е най-популярния естер с голям капацитет и продължителност на неговото действие.

Днес стероида Decabol се използва главно в спортната практика. Например, тя редовно се използва от културисти и атлети от други спортове за тежко набиране на мускулна маса. Също лекарството се използва и за медицински цели, защото то помага за насищане на организма с кислород, укрепване на имунната система и костната структура на тялото.

 

 

Описание Decabol : функции и ефекти

Стероида нандролон деканонат (химично наименование - 19-нортестостерона), са действията на анаболен агент, който има 150% анаболен и андрогенен капацитет от 30% на ендогенен тестостерон. Той действа и, следователно, Deka Nas Pharma, 15 дни. Това налага въвеждането на инжектиране - 1 път в седмица. Важно откриване на нандролон по време на изпитване за допинг - 22-24 месеца, което изключва възможността за използването му в подготовката за провеждане на подготовка за състезание.

В своята структура, стероида Decabol (нандролон деканонат) е подобен на тестостерон. Основната разлика между тях се състои в присъствието на въглероден атом в позиция 19 в първата и в отсъствие на втория. Съществува и друга функция: нандролон не се превръща в по-андрогенни метаболити, като данните са изложени на тестостеронови реакции, които водят до някои проблеми при прилагането му.

 

Дека на Нас Фарма е мощен препарат, защото той показва множество положителни свойства и качества, които могат да бъдат полезни на спортиста:

 

Изразен мускулен растеж (само за 4 седмици, мускулната маса може да се увеличи от 4-10 кг)

Укрепване на костната структура на тялото

Премахване на болки в ставите

Подобряване на транспорта на кислород в организма

Увеличаване на имунитета

 

Заслужава да се отбележи, че жените могат безопасно да го използват за анаболни и медицински и спортни цели. По този начин, използването му в спорта от жени се извършва в дозировка от около 50 мг (максимум 100 мг). Тази доза е свързана с минимален риск от вирилизация, които включват: растежа на клитора, увеличаване на глас, прекомерно окосмяване на тялото и др.

Условията за съхранение на стероида са: да се държи на защитено от слънчева светлина и сухо място при стайна температура. Далече от домашни любимци и деца.

 

 

Как да приемате Decabol Nas Pharma възможно най-ефективно?

Спортистите приемат този стероид основно за стимулиране на наемането на мускулна маса. За тази цел най-често се използва цикъл с Decabol в комбинация с един или повече стероиди:

 

Нандролон деканонат и Sustanon (Цикъл за покачване на мускулна маса)

Употреба със стероида метандиенон (допринася за по-забележима мускулна печалба)

Нандролон и тестостерон пропионат (Покачване на солидна мускулна маса но с водна задръжка)

С препарата Winstrol (станозолол е добре комбиниран с нандролон, защото има анти прогестогенна активност)

 

 

Оптималната доза на Decabol  за всеки отделен спортист се изчислява, както следва - 4 мг на 1 кг телесно тегло. Поради неговата продължителност на действие в продължение на 15 дни се препоръчва веднъж седмично. По този начин, с тегло от 100 кг оптималната доза на стероида ще бъде равна на 400 мг на седмица. Цикъл Дека Нас Фарма обикновено продължава от 8 до 10 пълни седмици.

Концентрацията на активното вещество от този анаболен агент е 200 мг на 1 мл. За да държите рецепцията на дозировка Decabol Nas Pharma при 400 мг вие ще трябва да поставяте  2 ампули на седмица.

 

Важно: стероидни инжекции с висока концентрация на активната съставка, 200 мг на 1 мл трябва да бъдат поставени по-специален начин. Това са основните препоръки:

 

Преди да приемете инжекцията трябва задължително, за да се затопли лекарството (пример 1 минута го дръжте в затворена длан)

Ако го комбинирате и с други стероиди най-добре инжектирайте дека-дураболин в различен мускул.

 

Ако имате някакви въпроси за това как се прилага Decabol, или искате да научите повече за този стероид, ние ви препоръчваме да посетите форума на нашия сайт. Там можете да си общувате с "връстници", и най-важното с нашите професионални консултанти, включително: спортен лекар, треньор по културизъм, майстор на спорта и спортни специалисти от други области.

 

 

Отзиви Decabol: Коментари от подготовка на спортисти

Ако говорим за факта, че това е един от най-продаваните препарати в нашия сайт, първото нещо, което заслужава да се изтъкне е, че почти всички мнения за Decabol са положителни. Атлети казват, че има мощен и траен ефект като допринася за развитието на значителен брой положителни ефекти. Всъщност ако прочетете множество отчети, вие ще забележите, че тя не само допринася за растежа на мускулите, но също може да засили имунната система, силно повишава костната структура, премахва болки в ставите и показва други положителни свойства.

Вниманието е обърнато към ефективното комбиниране на този стероид с други анаболни стероиди. Такава техниката се прилага с използването на станозолол, метандиенон, тестостерон и други средства. В същото време, комбинацията от цикъл с по-известни стероиди, има по-голям положителен ефект, отколкото да се използва самостоятелно.

 

 

Как и къде да си купя Decabol?

Когато става въпрос за допинг в спорта, много спортисти повдигат същия въпрос от къде да си купя безопасно оригинални стероиди като Decabol или всеки един друг, да не бъда измамен и да неси дам парите във въздуха? Наистина има проблем, защото в аптека или друг редовен магазин да си купиш анаболи не е позволено. Но ние имаме решение - надеждна и и сигурна фармация от пазара на онлайн магазин Anabol.bg

Защо нас? Толкова е просто. През годините сме успели да установим редовен контакт с фирми и фабрики, които произвеждат стероиди, пептиди и други фармацевтични продукти. Тези препарати, които са на рафтовете на магазина идват "от първа ръка", без посредници и дистрибутори. И това, както можем да потвърдим, е гарант за тяхната "оригиналност".

Струва си да припомним и удобството. Работим 24 часа в денонощието. Това означава, че за да купите стероида на добра цена Decabol, можете по всяко удобно за вас време.

 

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: decabol цена, поръчка на decabol nas pharma, дека нас фарма