• Depo test (Unigen) Тестостерон Депо - 5ампули

Depo test (Unigen) Тестостерон Депо - 5ампули

  • Depo test (Unigen) Тестостерон Депо - 5ампули
  • Производител: Unigen
  • Код на продукта: 5амп.250мг/1мл
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 46.00 лв

Тестостерон енантат е един от първите тестостеронови естери предназначени да забавят появата на хормон в кръвта. Според анаболните и андрогенни свойства на това лекарство съответства на чист тестостерон. Използването му позволява на спортиста в сравнително кратък период от време да получи значително увеличение в теглото, повишаване на процента от сила и да се стимулират регенеративните процеси в организма.

Също така в културизма стероидната инжекция повишава общия тонус на организма и намалява стреса върху ставите, поради задържането на вода. Той е подходящ за опитни спортисти и начинаещи.

 

 

Описание на тестостерон енантат и странични ефекти

От началото на 1950-та година, в западните страни се прочу за тестостерон енантат - тестостерон с етерична верига. Той е първият стероид, разтворен в масло и със забавено действие. Това постижение е изключително необходимо, тъй като чистия тестостерон има много малък период на дейност в организма.

 

Първоначално, веществото е било използвано в медицината за борба с рака на гърдата и при превенция на забавяне на растежа при юноши. Скоро, неговите уникални качества се оценяват от спортния свят. Неоспоримото предимство на Depo Testo Unigen - неговата себестойност, висока анаболна активност, и интензивни андрогени. Лекарството е полезно както за културисти и силови трибойци така и за спортисти в други спортове. С него се предвижда активно наддаване на тегло и натрупване на вода в мускулите, което намалява натоварването на ставите.

 

Други свойства на лекарството осигуряват растеж на повдигаща сила и жизненост за желание за тренировка. Той остава активен в тялото за период до 14 дни, което позволява да не правите чести инжекции. Обща информация за тестостерон енантат е на разположение в нашия форум, тъй като в тази кутия листовката е на английски език. След процеса на лечение той остава в кръвта за период до 4 месеца. При интензивни тренировки и спортна диета никога няма да съжалявате за похарчените пари. Резултатът от приема на лекарството е годен вече на три поколения спортисти.

 

 

 

Как да приемате Тестостерон енантат

Преди да започнете цикъл вие ​​трябва ясно да изберете целите за ефектите. Допустимата доза на стероида от повечето спортисти е 250-750 мг на седмица. Индивидуална доза за инжектиране се определя въз основа на цялостната подготовка на спортиста, а за предпочитане след консултация с квалифициран професионалист.

 

Инжекциите се поставят веднъж седмично, в задните части, и лекарството трябва да бъде предварително загрято. Цикъл с тестостерон може да се извърши соло както и в комбинация с други стероиди.

Можете да го комбинирате с Deca Durabolin, параболан, Dianabol, анавар и др. Това създава синергичен ефект - кумулативният ефект от действието на стероидите е по-голям от простата сума от ефектите на работата им поотделно. За максимално увеличаване на масата е добре да се комбинира с Winstrol.

 

Продължителността на цикъла е 4 до 8 седмици, а в някои случаи до 12. Но такъв може да си позволят само опитни състезатели, които знаят за въздействието на стероиди и са ги упражнявали върху тялото си. При дълги стероидни цикли, са в допълнение задължителните анти-естрогени като Pregnyl MSD. Ако следвате всички препоръки е възможно да се разминете без странични ефекти и силното въздействие върху ендокринната система за бързо възстановяване на производството на тестостерон.

 

 

Тестостерон Енантат Unigen : Мнения

В продължение на десетилетия лекарството потвърждава и спечели добра репутация с своите анаболни и андрогенни свойства. Мненията за Testosterone Enanthate говорят за него като един от най-добрите инструменти за набор от сила и мускулна маса, увеличаване на издръжливостта и цялостния мускулен тонус. Ефикасноста е доказана от отзиви, оставени от атлетите в нашия форум. Много опитни спортисти споделят опита си за него от употреба на лекарството.

 

Ако просто искате да започнете прием на това лекарство, отзиви на клиенти със сигурност ще ви помогнат да вземете правилното решение и да определите най-добрия цикъл и доза. Ако вече имате опита с приемане на лекарството, ние ще се радваме да прочетем вашите коментари. Мощният ефект на лекарството има малък шанс за странични ефекти, той е популярен и е един от най-честите избори на спортисти.

 

 

От къде да купя Тестостерон Енантат и каква е неговата цена?

За тези, които живеят на територията на Република България, нашия онлайн магазин предлага възможност да се закупят стероиди с доказано качество, безопасно и бързо. Поръчка на тестостерон енантат в нашия онлайн магазин могат да направят дори жителите на най-отдалечените региони на тази държава, и всички пратки ще бъдат доставени на посочения адрес.

 

Ние работим само с надеждни доставчици или директно с производителите, поради това всички лекарства, които продаваме са напълно автентични.

Решавайки да купите Тестостерон енантат от  Unigen, не забравяйте за анти естрогени. В нашия онлайн магазин можете да си купите стероиди с максимална надеждност и безопасност, както и можете да прочетете многобройните признания на доволни клиенти. 

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Тестостерон, Енантат, Тестостерон Енантат, Depo, test, (Unigen), Тестостерон, Депо, 5ампули, Depo test (Unigen) Тестостерон Депо - 5ампули