• Dianabol (Biochem) - Метан 100таб. 10мг.

Dianabol (Biochem) - Метан 100таб. 10мг.

  • Dianabol (Biochem) - Метан 100таб. 10мг.
  • Производител: Biochem
  • Код на продукта: 100Таб/10МГ
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 35.00 лв

Един от най- добрите стероиди за хора, които се състезават в неаеробни спортове. Стимулира драстичен протеиновия синтез, подобрява гликогенолизата (пресищане на гликоген след упражнения) и дава сила по много пряк и бързодействащ начин. Метандростелонът дава незабавни и видими резултати.По- малки дози (25-40мг), които се приемат няколко пъти на ден дават по- добри резултати и максимална полза от стероида.

 

Остатъчният живот на метандростелонът в тялото е само 3-6 часа след приемът му, така че приемането на 3- 4 дози дневно ще предизвика по- добър ефект. Също така поради краткият му полуживот в организма, лекарството се изчиства от тялото преди то да започне да произвежда най- големите си доза от естествен тестостерон. За да успеете за задържите и поддържате натрупаната мускулна маса благодарение на Дианабол, след цикъла с него може да вземете clomid или Nolvadex, с помощта на които ще подсилите естественото си производство на тестостерон.


За тези, които приемат Дианабол в комбинация с други стероиди, които се инжектират, най- добрият вариант е да приемат Дианабол по 2 дози (40мг) дневно. Метандростелонът не трябва да се употребява повече от 6 седмици, заради неговият силен токсичен ефект към черния дроб. Също така метандростелон има естрогенен страничен ефект. По- добре е да се използва в съчетание с анти- естрогенен стероид. Въпреки незабавният видим ефект на натрупване на сила и мускулна маса на Дианабол, той трудно се поддържа.

 

В заключение най-доброто използване на Метандростелона е краткосрочно, в продължение на 5-6 седмици, когато се започва с него използването му може да продължи 10+ седмици, за предпочитане инжекционно, за да се натрупа незабавно сила и маса.

 

Ако използвате Дианабол самостоятелно е по- добре да направите няколко кратки цикли в рамките на 6 седмици, а след това 6-10 седмици почивка. Дианабол е много бързодействащ стероид, ефектът след приемът на инжекциите се проявява до 2-3 седмици. Най- често се комбинира с Deca-Durabolin или Primobolan. За по- кратки срокове се употребява перорално Примоболан и в по- малка степен на ефективност вместо Примоболан може Винстрол (перорално)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Biochem, Dianabol, (Biochem), Метан, 100таб., 10мг., Dianabol (Biochem) - Метан 100таб. 10мг.