Поръчка на Enabol (Biochem) Болденон (мускулна маса) | Бърза доставка за България и Европа

Поръчка на Enabol (Biochem) Болденон

Производител:Biochem
Модел:200mg/ml 10ml
Наличност:В НАЛИЧНОСТ
Цена: 66.00 лв


Enabol (Biochem) Болденон - 10мл

Име: Boldenone

Производител : Bioche

Общо название: Boldenone Undecylenate

 

Boldenon е стероидно съединение, което дава бавно и постепенно натрупване на мускулна маса по време на цикъла. То също е относително безопасно с много малко странични ефекти, причинени от вероятност за превръщането на тестостерона в естроген. Културистите трябва да го употребяват заедно с тестостерон, тъй като може да причини сексуална дисфункция.

Нужни са 4 седмици преди да се появи видим ефект. Смята се, че действието на Equipoise се обостря в края на стероидния цикъл. Мъжете приемат по 200- 400мг на седмица. Съветваме жените да приемат по- малки дози 50-75мг на седмица.

При приемане на по- високи дози може да се появят странични ефекти. При тези, които са употребявали Equipoise в продължение на 12 седмици, много рядко се регистрират странични ефекти. Equipoise е характерен със своята многостранност: може да се използва по време на цикъла за натрупване на маса и сила, както и по време на сваляне.

 

Ако сте във фаза след като вече сте натрупали мускулна маса и сила, можете да комбинирате Equipoise с Sustanon или Anadrol. А ако работите за натрупване на чиста мускулна маса можете да комбинирате този стероид с Winstrol или trenbolone.

Оставете коментарNote: HTML is not translated!

Лош           ДобърCall