Поръчка на Equiplex (Axio Labs) Болденон - флакон 10мл.

Поръчка на Equiplex (Axio Labs) Болденон - флакон 10мл.

Производител:Axio Labs
Модел:200mg/ml 10ml
Наличност:В наличност
Цена: 35.00 лв


Equiplex (Axio Labs) Болденон - флакон 10мл. 200мг/мл

Equiplex - е анаболен стероид с умерено ниска андрогенна активност. Произведен от марката Axio Labs той отдавна и добре познат на много местни спортисти. Активната съставка на лекарството е болденон ундециленат, най-честата му употреба е в спортната практика.

Equiplex 200 Axio Labs може да се използва широко като допинг агент. Той осигурява не само увеличаване на мускулната маса, но също така подобрява апетита, и дори подобрява кръвоснабдяването по време на цикъла, което има положителен ефект върху външния ви вид. Това лекарство е умело съчетавано с почти всички други известни стероиди - от Туринабол до Тестостерон / Сустанон.

 

Equiplex : Описание на стероида

Това е сравнително безвреден анаболен стероид. При спазване на основните препоръки, той обикновено не проявява страничните ефекти, които биха могли да доведат до опасни последици.

Equiplex Axio Labs е подходящ за жени и мъже, при него не се наблюдава естрогенна активност и не е характерна (при слабо ароматичните), или изразена хепатотоксичност - прогестогенна активност. Андрогенното действие, както вече бе отбелязано е умерено, и следователно съответните нарушения (маскулинизация при жени или при мъже андрогенна активност) обикновено не се срещат дори и след продължителна употреба.

Необходимо е първо да се отбележи, че лекарството може да доведе до множество значителни подобрения в спортната практика. Неговите ефекти са: качествен растеж на мускулите, повишаване на физическата и умствена работоспособност, увеличаване на издръжливостта и качество на възстановяването, подобрен апетит, пренос на кислород и мускулно кръвоснабдяване.

Независимо от горното относителната безвредност в някои случаи Equiplex все още може да предизвика нежелани реакции, особено в случай на злоупотреба. Вероятности от неговото приемане са: високо кръвно налягане, задържане на течности, гинекомастия при мъже с предразположение, мазна кожа, изпотяване, акне, окосмяване.

Като цяло мненията за Equiplex го описват като достатъчно качествен и работещ стероид. Според изявленията, той е добър избор не само за начинаещи спортисти във връзка с нисък риск от странични ефекти, но също така и за опитни професионалисти. Той може да се използва ефективно за развитието на физическите показатели в цикли за мускулна маса или релеф (в съчетание със станозолол и много други стероиди, използвани за релеф).

Флаконът е с рецепция от 10мл и концентрация на активната съставка в 200 мг / мл, което опростява процеса на дозиране (в съответствие с препоръчителната доза на концентрацията на активната съставка е удобно). Флаконът следва да се съхранява далеч от достъпа на деца и домашни любимци.

 

 

Цикъл с Болденон и препоръчителни дози

Активната съставка на лекарството първоначално е издадена само за ветеринарна употреба. Въпреки това, много бързо се разбра, че инжекциония препарат е много ефективен като средство за употреба за допинг. Затова няма нищо чудно във факта, че днес той е много известен в спорта (културизъм, бойни спортове или лека атлетика).

Дозата препоръчителна за мъже е от около 200-600 мг на седмица (средно седмичната доза е от 400 мг). Превишаването на тези граници може да доведе до промяна в посоката на действие към странични ефекти. Цикълът може ефективно да продължи приблизително 8 пълни седмици. Такава продължителността на прилагане, в повечето случаи е достатъчно подобрението да се вижда с просто око.

За по-опитните спортисти болденон е много добър стероид за комбинация. Примери на съвместен прием: със станозолол – релеф, с тестостерон пропионат или туринабол - за добър растеж на мускулите, без тежка задръжка на течности; с сустанон или дианабол - за бързо покачване на мускулна маса. С избора на комбинацията трябва да се подхожда индивидуално - в съответствие с целите, нивото на спортиста и развитието му.

Последваща след стероидна терапия, въпреки факта, че използването на болденон е относително безвреден се счита за задължителна. В края на процеса може да има намаляване на тестостерон, който е от решаващо значение. Като анти естроген обикновено се използва тамоксифен (Кломифен) или еквивалентен за ефектите на кломифен цитрат (Кломид).

 

От къде да поръчам Болденон Axio Labs?

Стероидът болденон в нашия онлайн магазин можете да закупите на достъпна. Ние предлагаме високо качество в различните градове на България. Тук може да поръчате необходимите спортни продукти свободно.

В нашия магазин цена Болденон е на по-добра оферта. Цената на закупените стероиди може да бъде намалена поради системата за отстъпка. С други думи, можете да закупите спортни стимуланти с и да спестите пари. Прочетете повече в страницата "Често задавани въпроси", където има цялата необходима информация за посетителите.

Поръчка Equiplex (200 мг / мл, 10 мл) е много удобна, защото предадената от вас поверителната информация никога няма да попадне в ръцете на други лица. Ние приемаме един отговорен подход към задълженията си, в допълнение, нашия сайт е защитен с цялостна система за безопасност. Изборът на Anabol.bg ви гарантира анонимност.

Ние работим честно, за това свидетелстват десетки мнения на доволни клиенти. Цялата фармакология, без изключение, идва при нас само от сигурни източници (или от самите фирми или от сигурни доставчици, които сътрудничат с компании), което е добра гаранция за тяхната оригинална продукция.

Оставете коментарNote: HTML is not translated!

Лош           ДобърCall