Примерен Цикал: метандростенолон + нандролона деканоат

Чуствайте се свободни да публикувате вашите последните цикли и съответните им резултати.
Потребителски аватар
admin
Site Admin
Мнения: 176
Регистриран на: съб май 30, 2015 10:57 am

Примерен Цикал: метандростенолон + нандролона деканоат

Мнениеот admin » пет юли 17, 2015 8:44 pm

Пример за осем седмичен цикал с стероиди за мускулна печалба с използването на Methandrostenolone и Нандролон деканоат + терапия след цикъл за да се възтанови ендогенен тестостерон и да се предотврати рязко спадане на мускулна маса. Основни продукти са Methandrostenolone и Нандролон деканоат и Кленбутерол, които използваме, за да се излезе от цикала (за да се подобри резултата от мускулна маса може да бъде заменен кленбутерол с оксандролон, който има по-мощен антикатаболен ефект). През първите осем седмици ние приемаме Methandrostenolone разделен на 2 - 3 приема в равни дои, тъй като Methandrostenolone има много малък период на полуразпад. Мускулните инжекции с Нандролон деканоат се прилагат 2 пъти седмично, в равни дози (например в понеделник и четвъртък). За да несе получи рязак спад на мускулна маса, ние включваме кленбутерол, защото има по-силен антикатаболен ефект и не е хормонално лекарство, кленбутерол също има много добар ефект за изгаряне на мазнини. Както и другите стероиди кленбутерол също има много малък период на полуразпад, така дневната доза трябва да бъде разделена на 2-3 часа в равни дози. От деветата седмица включваме Proviron,които е за възстановяване на ендогенена при дозиране на тестостерон. Той също трябва да бъде разделен на два приема (сутрин и вечер преди лягане). С правилно хранене и физически упражнения, можете да придобиете 8-10 кг чиста мускулна маса. Провирон може да се замени с тамоксифен 30 мг. дневно в продължение на 3 седмици.


Седмица-------- Метандростенолон ------------Нандролон Д--------------- Кленбутерол------------ Провирон
1 ---------------30мг (на ден) ---------- 250мг (на седмица)
2 ---------------40мг (на ден) -----------250мг (на седмица)
3 ---------------50мг (на ден) -----------250мг (на седмица)
4 ---------------50мг (на ден) -----------250мг (на седмица)
5 ---------------50мг (на ден) -----------250мг (на седмица)
6 ---------------40мг (на ден) -----------250мг (на седмица)
7 ---------------30мг (на ден) -----------250мг (на седмица)
8 ---------------20мг (на ден) -----------250мг (на седмица)---------- 120мкг (на ден)
9 ----------------------------------------------------------------------------------- 120мкг (на ден)-----------50мг (на ден)
10 ----------------------------------------------------------------------------------- 120мкг (на ден)----------50мг (на ден)
11 ----------------------------------------------------------------------------------- 120мкг (на ден)----------50мг (на ден)
12 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------50мг (на ден)

Върни се в “"Моят Стероиден Цикъл"”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта