Здравейте! Смятам да направя цикъл със стромба(malay tiger) ,като целта ми е да изчистя малко и мусколите да станат по-плътни. Малко за мен:
На 23г съм, висок съм 183см и тежа 91-92кг. Тренирам редовно, като понеделник, вторник и четвъртк ходя на бокс, а сряда, петък и неделя- фитнес.
Цикъла който смятам да направя е 6 седмици:
1 седмица-20мг/ден (10мг сутрин и 10 мг 40мин преди тренировка)
2-5 седмица-30мг/ден(10мг сутрин;10мг 40мин преди тренировка и 10мг преди лягане)
6 седмица-20мг/ден(10мг сутрин и 10мг 40 мин преди тренировка)
PCT- кломид-две седмици по 50 мг/ден(1 хапче)
-в нетренировачен ден-10мг сутрин и 10 мг вечер преди лягане.
-кардио по време на фитнес тренировки!
Очаквам вашето мнение относно дали трябва да променя нещо, добре ли е съставен цикала и след стероидната терапия.
П. П : Относно страничните ефекти като изсушаване на стави има ли начин за предотвратяване (освен комбиниране с Дека)? Акнето във всички случаи ли се поевява или при всеки е различно?Стромбата има ли въздействие върху размера на мъжкото достойнство или няма нищо общо с размера ? :Д:Д
Благодаря предварително!
Мнения за първи цикъл със стромба!
- executor.89
Re: Мнения за първи цикъл със стромба!
Цикъла ти е сформиран добре като прием, но моите забележки са.
Таблетките се приемат на дневен интервал през няколко часа: тук може да разбереш защо - https://anabol.bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D ... D1%8F.html
Странични ефекти от стромба неможеш да очакваш.
Относно ставите си вземи магнезий от аптека.
Анаболните стероиди НЕ ВЪЗДЕЙСТВАТ ВЪРХУ РАЗМЕРА на мъжкото достойнство.
Таблетките се приемат на дневен интервал през няколко часа: тук може да разбереш защо - https://anabol.bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D ... D1%8F.html
Странични ефекти от стромба неможеш да очакваш.
Относно ставите си вземи магнезий от аптека.
Анаболните стероиди НЕ ВЪЗДЕЙСТВАТ ВЪРХУ РАЗМЕРА на мъжкото достойнство.
Re: Мнения за първи цикъл със стромба!
Благодаря!