Поръчка на Induject 250

Поръчка на Сустанон от Alpha Pharma

Модел:10 ампули 1ml/250mg
Наличност:В наличност
Цена: 89.00 лв


Induject 250 (Alpha Pharma) Sustanon 10 ампули

Induject  - анаболен стероид с високо анаболна и андрогенна дейност. В сърцето му е най-ефективният четири тестостеронов естер, който отговаря за неговите свойства: тестостерон деканоат, тестостерон фенилпропионат, тестостерон пропионат и тестостерон изокарбонат.

Употребата на този композитен инжекционен стероид е най-често в спортната практика. Неговата способност се оценява заради стимулирането на мощен набор от мускулната маса, увеличаване на издръжливостта, силата и апетита. Той също е удобен и извън спорта, защото той може да се използва за медицински цели - да се подобри силата на имунитета, за повишаване на либидото при заместителна терапия и така нататък.

 

Описание: Какво е Induject-250 ?

Правилната комбинация от тестостеронови естери, които са в основата на лекарството, предоставят мощно и трайно въздействие, с продължителност до три пълни седмици. Това, между другото, елиминира нуждата от ежедневна употреба Sustanon - обикновено се поставя един път на всеки 5 или 3 дни.

 

Като цяло, при прием на Induject Alpha Pharma могат да се появят множество положителни ефекти и свойства, които са полезни в областта на медицината, както и в спортните дисциплини:

Приемане на лекарството води до бързо увеличаване на мускулната маса, поради по-голям протеинов синтез;

Стероидът подобрява физическата работоспособност на спортиста (сила и издръжливост);

Увеличава апетита;

Предпазва от анти-катаболни ефекти, които трябва да защитават протеините, за да не бъдат унищожени;

Инжектирането на смеса от тестостерони осигурява по-добър пренос на кислород в тялото (увеличаване на броя на червените кръвни клетки и подобряване на кръвообращението);

Лекарството повишава либидото и сексуалната активност.

 

Имайте предвид, че Sustanon Alpha Pharma се препоръчва да се приема единствено само от мъже. За жените не е желателно да използват такива препарати, тъй като те могат да доведат до много сериозни последици, а именно вирилизация (задълбочаване на гласа, прекомерна скорост на растеж на косата в областта на лицето и тялото, увеличение на клитора по размер и други аномалии).

Известно е също, че Sustanon от Alpha Pharma притежава силна ароматизация. Това означава, че може да се сблъскате с гинекомастия, увеличаване на телесните мазнини и задържане на течности в тялото (обикновено, за да се сведе този ефект до минимум или да се премахне, спортисти използват анти-естрогененни агенти, по-специално, тамоксифен или кломид).

Условия за съхранение: дръжте лекарството извън обсега на светлина и влага, при стайна температура, не по-голяма от 25 градуса по Целзий. Уверете се, че ампулите не може да бъдат достигнати от деца и домашни животни.

 

Как се приема Induject Alpha Pharma?

Този анаболен стероид може да се използва самостоятелно или в комбинация. Освен това, основната цел на неговата употреба в повечето случаи е увеличаването на мускулната маса и физическата работоспособност.

Ако говорим за стероиди, които могат да се комбинират с Induject 250 можем да опишем няколко ефективни комбинации. Голяма популярност сред спортистите е стероидният цикъл Induject 250 и анаболният стероид метандростенолон, който води до забележителна мускулна печалба, увеличаване на издръжливостта, апетита и т.н. (За по-добра ефективност е възможно да се добави и стромба).

Сустанон от Алфа Фарма се прилага и в различни комбинации, например с нандролон + станозолол (за да се сведат до минимум страничните ефекти, трябва да се използва Кленбутерол и Аримидекс) или Сустанон + Метан + Нандролон (в този цикъл се използва провирон, кломифен или тамоксифен ).

Ако искате повече информация, за да разберете всички аспекти в прилагането на този микс от тестостерони с някои други анаболни стероиди или да разберете как най-ефективно се съчетава с тях, тогава посетете нашия форум. Там всеки може да намери отговори на въпросите си, и да получи съвети от нашите професионални консултанти: майстор на спорта по вдигане на тежести, опитен спортен лекар, треньор по бодибилдинг и други специалисти, които са запознати с фармакологията.

Като цяло, ние отбелязваме, че препоръчителната доза Induject 250 е на границата от 250 до 750 мг. Тъй като Sustanon е в силата си до 3 седмици, инжекции обикновено се поставят при честота на всеки 3 или 5 дни. Средната продължителност на курса с участието на стероида - 8 седмици. Това е достатъчно, за да се стимулира по-мощен набор от мускулна маса и развитие на физическата активност.

 

Факти, мнения и отзиви за стероида Induject-250 от Alpha Pharma

Като цяло всичките отзиви и мнения от наши клиенти за този анаболен медикамент са положителни. И всичко това, защото той се радва на голяма популярност в спортните среди, той се използва активно най-вече за покачване на голяма мускулна маса.

И в действителност, ако погледнете в описанието и прочетете мненията за Induject, става ясно, че лекарството има огромен брой полезни свойства и ефекти. Той помага за увеличаването на мускулна маса, подобрява физическата работоспособност (сила, издръжливост), укрепва костната структура на тялото, увеличава апетита, подобрява преноса на кислород и има други ефекти, които помагат при интензивно физическо натоварване на професионални спортисти.

В същото време, както се описва в изявленията на купувачи, той работи гладко и равномерно за дълго време (срока на дейността му достига 3 месеца). Освен това, може да се използва в комбинация с други анаболни стероиди, за да се подобри степента на ефективност. Например, той е умело съчетаван с нандролон и станозолол инжекции (такъв цикъл ще доведе до значително нарастване на качествена мускулната маса, увеличаване на силата, апетита, издръжливостта и други позитивни ефекти).

Обаче екипът на Anabol.bg препоръчва да не се пренебрегват съветите за употреба, защото в противен случай е възможно проява на негативно действие. Induject-250 Alpha Pharma може да причини андрогенни странични ефекти. Например, в някои случаи, може да се появи акне, или приемането му във високи дози може да доведе до понижаване на естествения тестостерон или прекомерен растеж на косми по лицето и тялото.

 

Каква е цената на Induject 250 и от къде може да се купи?

В момента покупката на анаболни стероиди от конвенционални магазини не е достъпна. С други думи, покупка на такъв инжекционен анаболен стероид не може да се осъществи в аптеката. В действителност придобиването може да се осъществи само по интернет – например в нашия онлайн магазин Anabol.bg. Защо при нас? Това е много просто: ние се грижим за интересите на клиентите и предоставяме удобно и лесно обслужване и ниски цени, доставка и гаранция.

Ако задълбочим повече, нашият магазин работи в продължение на няколко години и през това време ние успяхме да постигнем много. Така че, тук можете да си купите Induject 250 с оригиналното качество. Фактът, че всички препарати поставени върху виртуалните рафтове на онлайн магазина идват, както се нарича "от първа ръка”, ( производствени предприятия, без участието на посредници). Това гарантира тяхната "оригиналност".

Също така в нашия магазин цена Induject 250 Alpha Pharma е значително намалена в резултат на гъвкавата ни система за отстъпки, въведена в интерес на клиентите (при голяма поръчка ще получите отстъпка, като повече затова може да прочетете в секция FAQ-Въпроси).

 

Оставете коментарNote: HTML is not translated!

Лош           ДобърCall