• Mastabol (Biochem) - Мастерон флакон 10мл.

Mastabol (Biochem) - Мастерон флакон 10мл.

  • Mastabol (Biochem) - Мастерон флакон 10мл.
  • Производител: Biochem
  • Код на продукта: 100mg/ml 10ml
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 79.00 лв

Мастерон е стероид, който се инжектира и има уникални свойства. Бързо заздравява и напомпва мускулите. За да подобри качеството на мускулите в кратък срок трябва обаче количеството на мазнини да е ниско.

Използва се последните 4 седмици преди състезание, за да може мускулът да получи финални приливи на сила. Мастерон е особено ефективен в комбинация със стероиди като: Winstrol, Parabolan, Primobolan, Oxandrolone и Testosterone propionate.

 

Нормалната доза е 100мг 3 пъти на седмица. Инжекциите трябва да се бият често и редовно. Веществото дростанолон не остава за дълго време в организма и затова Мастерон може да се инжектира до 2 седмици преди спортистите да трябва да минават допинг тестове.

 

Обикновено 1 ампула (100мг) се инжектира на всеки втори ден. В комбинация с Primobolan, Winstrol или Testosterone propionate не се добива голяма сила и високо тегло, а само високо физическо качество и дълготрайни резултати. Не е подходящ за жени, въпреки че някои спортистки го използват преди състезания.


Нормалната дозировка е 100мг на всеки 4-5 дни за няколко седмици. Мастерон не е токсичен към черния дроб.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Biochem, Mastabol, (Biochem), Мастерон, флакон, 10мл., Mastabol (Biochem) - Мастерон флакон 10мл.