Поръчка на Mastabol (British Dragon) Информация за прием и ефекти | Бърза доставка за България и Европа

Поръчка на Mastabol (British Dragon) Мастерон - флакон 10мл

Модел:100mg/ml 10ml
Наличност:В НАЛИЧНОСТ
Цена: 55.00 лв


Mastabol (British Dragon) Мастерон - флакон 10мл. 100мг/мл

Име: Mastabol 100

Производител : British Dragon

Общо название: Drostonolone

 

Мастерон е стероид, който се инжектира и има уникални свойства. Бързо заздравява и напомпва мускулите. За да подобри качеството на мускулите в кратък срок трябва обаче количеството на мазнини да е ниско.

 

Използва се последните 4 седмици преди състезание, за да може мускулът да получи финални приливи на сила. Мастерон е особено ефективен в комбинация със стероиди като: Winstrol, Parabolan, Primobolan, Oxandrolone и Testosterone propionate.

 

Нормалната доза е 100мг 3 пъти на седмица. Инжекциите трябва да се бият често и редовно. Веществото дростанолон не остава за дълго време в организма и затова Мастерон може да се инжектира до 2 седмици преди спортистите да трябва да минават допинг тестове.

 

Обикновено 1 ампула (100мг) се инжектира на всеки втори ден. В комбинация с Primobolan, Winstrol или Testosterone propionate не се добива голяма сила и високо тегло, а само високо физическо качество и дълготрайни резултати. Не е подходящ за жени, въпреки че някои спортистки го използват преди състезания. Нормалната дозировка е 100мг на всеки 4-5 дни за няколко седмици. Мастерон не е токсичен към черния дроб.

Оставете коментарNote: HTML is not translated!

Лош           ДобърCall