Maste P-100 (Buen Poder) Мастерон - 10ампули 100мг/мл

  • Производител: Buen Poder
  • Код на продукта: 10амп.100mg/ml
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 84.00 лв

Maste P-100 производство на Buen Poder - е стероид, надарен с висока и умерено андрогенна анаболна активност. В допълнение към забележителната сила, която придава, той има пълна безвредност към организма : не ароматизира, не оказва токсични ефекти и много рядко проявява андрогенни странични ефекти.

 

Използването на Masteron от Buen Poder е предимно от мъже в тежки и силови дисциплини, както бодибилдинг. В спорта, е особено ценен за неговата способност за значително подобряване на качеството на мускулите, увеличава плътността и релефа в мускулите. Ето защо, спортисти редовно прибягват до помощта му в цикли за релеф.

 

Също така този стероид може да увеличи физическото изпълнение на спортиста, особено силата и издръжливостта (често се използва от професионални спортисти и любители, които искат да добавят мускули без увеличаване на теглото).

 

Фармацевтична компания Buen Poder е пусната на пазара в 2010г. и се въведе система за защита на продукти против фалшифициране, основано на въвеждането на код за потвърждение на официалния сайт. Този код може да бъде намерите на страничната част на опаковката, той е под специален етикет със защитен слой.

 

Имайте предвид обаче, че тази система за защита е достъпна само за новите партиди от лекарства.

 

Какво е Maste P-100, и какви са неговите характеристики?

Активната съставка на този препарат е дростанолон дипропионат. Това е модификация на дихидротестостерон с високо андрогенна и анаболна активност в умерено положение. При прием той не ароматизира, и следователно не е в състояние да предизвика превенция на гинекомастия и други естрогенни странични ефекти.

 

Той се извежда от организма в рамките на две седмици след края на рецепцията, като позволява на атлетите безопасно да го използват при подготовката за състезание.

 

Мастерон от Buen Poder притежава следните положителни ефекти:

 

 

Качественно подобрява мускулната маса (наблюдава се увеличение на плътността на мускулите)

Ефективно изгаря мазнините в тялото

Има анти-естрогенни ефекти

Подобрява производителността на енергия и увеличава обема на издръжливост

Увеличава количеството на свободния тестостерон в кръвта (поради способността му да се присъедини към свързващите глобулини в половия хормон).

 

 

Важно е, че мастерон принадлежат към списъка с безопасни стероидни агенти. Той е изключение от повечето анаболни, защото няма никакви странични ефекти. По-конкретно, този стероид, първо -  не ароматизира и не предизвиква гинекомастия, задържане на течности, или увеличаване на мазнините в тялото, и второ - няма странични ефекти върху черния дроб (нетоксични), и на трето място, а в редки случаи, той допринася за развитието / появата на акне.

 

Все пак, въпреки относителната безвредност, Maste P-100 все още е доста силен андроген, така че жените, които се страхуват от вирилизация трябва да го използват с по-голямо внимание (за справка: вирилизация - е процес на натрупване на черти, характерни за мъжкия пол, от женския пол). За момичета, не се препоръчва да се прилага по-често от веднъж на всеки три дни, и употребявани дози над 25 мг.

 

В заключение, за описния Maste P-100 Buen Poder ще посочим необходимата информация за запазване на неговите условия на съхранение .

 

Далеч от влага и слънчева светлина

Надеждно скрито от домашни любимци и деца за тяхната безопасност

Уверете се, че температурата на съхранение съответства на стайна температура.

 

 

 

Цикъл с Мастерон от Buen Poder и инструкции за употреба

Използването на този стероид особено се препоръчва за спортисти, които се стремят към увеличаване на показателите на сила и издръжливост, както и да се подобри качеството на мускулите, без водна задръжка. За тези цели може да се използва както в солово така и в комбинация с други стероиди, за да се постигнат по-добри резултати.

 

С какви стероиди да комбинирам Masteron Buen Poder? Просто казваме, че опциите и възможните комбинации са много, всъщност мастерон дипропионат добре да се комбинира със станозолол и туринабол, както и с много други ефективни и полезни спортни стимуланти. Всъщност, всичко е ограничено само от вашия опит, въображение и бюджет.

 

Например, за релеф и максимално освобождаване на мускулите, може да се извърши съвместно използване на Maste P-100 и тестостерон пропионат (мастерон и тестостерон се прилага в 100 мг всеки ден). Това разбира се продължава около 6 пълни седмици, но в края на цикъла се прилага Тамоксифен, който се използва в размер на около 30 мг на ден в продължение на 3 седмици (можете да добавите и Tribulus).

 

Ако преди всичко се стремите да натрупате мускули, тогава разбира се Maste P-100 може да се комбинира с употребата на метандиенон. Дозите са следните: Мастерон - 50-100 мг на ден, метандиенон - в обем от 30 до 40 мг на ден (продължителност на цикъла - 6-7 седмици). Между другото, в края ще бъде състояние да се постигне не само повишаване на качеството на мускулите, но също така и значителен ръст в производителността на енергия.

 

Като цяло, препоръчаната дозировка на "Maste P-100" - е 300-500 мг за една седмица. Тази инжекция обикновено се поставя на всеки два или три дни, това е, за да не се поставя по-често от три пъти в седмицата. Средната продължителност на цикъла с негово участие - общо 6-10 седмици.

 

Важно: ако искате по-подробно описание на качествата и употребата на този препарат, не забравяйте да посетите нашия форум. Дори и инструкциите за употреба не се дават такива подробности, които са в състояние да споделят нашите консултанти (спортен лекар, майстор на спорта, и т.н.)

 

 

Факти и мнения за Maste P-100 от Buen Poder

За да разберете какви са свойствата и качествата на този стероид и как мислят другите спортисти, който вече са купували и са го проверили на практика, достатъчно е само да посетите нашия форум магазин, където мнения за Maste P-100, както и за много други фармакологични средства, използвани в областта на спорта, присъстват в значителен брой. Защо нашия форум? Всичко е просто: ние позволяваме на посетителите да общуват свободно помежду си и да обменят мнения за анаболни медикаменти, така че да няма недостиг на полезна информация и всичко да е точно с вашия стероиден цикъл.

 

С други думи по отзиви от клиенти разбираме, че повечето от спортистите са го използвали, или за релеф или към максимизиране на енергия (прилаган редовно в подготовката за състезание).

Все пак, това не е всичко полезно и смислено в качествата на лекарството, тъй като то също може да подобри издръжливостта и да изгори мазнините в тялото, което е полезно за специалисти, спортистки и дори за аматьорското ниво. Освен това, както е отбелязано от мнения Masteron произведен от Buen Poder е в състояние да увеличи значително концентрацията на свободния тестостерон в организма, поради способността му да се присъедини към свързващите глобулин и половия хормон, което е още едно предимство за него.

 

Ако ние считаме този стероид от практическа гледна точка, първото нещо, което си струва да се отбележи, е че той е с удобна концентрация на активното вещество - 100 мг на 1 мл. Тази функция прави лесно да се изчисли необходимата доза.

 

 

Поръчка на Masteron

Спортисти, които купуват анаболни стероиди вече знаят, че не се продават в магазините за търговия на дребно. Това означава, че в аптеката да си купите Maste P-100 е невъзможно. Въпреки това, нашият магазин позволява бързо и лесно да се купи Masteron и то на добра цена. Той също така има и други предимства, например, надеждност и сигурност за клиентите, както и изгодни цени. Но нека не изпреварваме себе си, а по-скоро да кажем всичко в ред и детайли.

 

Първо, чрез използване на нашите услуги, за поръчка на мастерон, можете автоматично да се предпазите от изтичането на важни поверителни данни. И всичко това благодарение на нашата SSL-връзка, осигуряваща абсолютна анонимност (когато купувате от онлайн Anabol.bg нито вие, нито вашите лични данни не са в опасност и по принцип никой не може да ги застраши).

 

На второ място, ако купувате от нас, можете да спестите добра сума пари. За тази цел, сме въвели гъвкава система за отстъпки, благодарение на което цена Maste P-100 и на други стероиди може значително да намалее.

 

На трето място, ние предлагаме бърза и удобна доставка за продукти от нашата аптека. По-специално, ако поръчате този стероид, той може да бъде доставен в най-кратки срокове и в почти всеки, дори и в най-отдалечените селца на Република България. Така че вече не трябва да мислите за това от къде да направя поръчка на анаболни стероиди.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: мастерон, masteron, чиста мускулна маса, релеф