Поръчка на Mastebol (Nas Pharma) Мастерон, цена прием и ефети, Masteron

Поръчка на Mastebol (Nas Pharma) Мастерон

Производител:Nas Pharma
Модел:10амп.100mg/ml
Наличност:В наличност
Цена: 87.00 лв


Mastebol (Nas Pharma) Мастерон - 10 ампули 100мг/мл

Mastebol - е ефективен модерен стероид, в който е активното вещество дростанолон дипропионатът. Основната сфера на неговото приложение е в спорта : спортисти от различни спортни дисциплини включително и бодибилдинга го използват ефективно, за да придобият качествен релеф и да увеличат тяхната сила без излишни килограми и мазнини.

 

Имайте предвид, че активната съставка на лекарството е стероидът дростанолон дипропионат, който е модификация на DHT с тежки и умерени анаболни андрогенни свойства. Той на практика не се свързва с андрогенните рецептори в човешкото тяло и не е податлив на ароматизиране.

 

 

Описание на Mastebo от Nas Pharma

 

Фарматефтична компания Nas Pharma е на пазара от 2007 г., тяхните продукти се ползват с голяма популярност и се гордеят с добри отзиви.

 

Какви свойства да очакваме от Mastebol? На първо място следва да се отбележи, че той е надарен с най-бързото действие. Периодът на активност на стероида в тялото възлиза на 2-3 дни, така че обикновено инжекции се поставят на всеки 3 дни или през ден.

В същото време Masteron от Nas Pharma е в състояние да предостави разнообразие от ефекти върху тялото на спортиста. Ефектите, наблюдавани при правилна употреба, са както следва: първо, увеличаване на мускулната плътност, от друга страна, намаляване на телесните мазнини и повишаване на възстановяването. Продуктът е подходящ за релеф и често се използва за тази цел. Освен това, благодарение на силата, която повишава и намаляването на количеството мазнините, може да се прилага ефективно преди състезание.

 

Важно е да се каже, че това лекарство се препоръчва да се приема само от мъже, жените обикновено не го използват заради значителната андрогенна активност. И ако той се използва, да е само в малки дози (около 25 мг на всеки 3 дни), за да се избегнат ефектите на вирилизация .

 

И нещо важно: съхранението на стероида се препоръчва да е в тъмно място, защитено от светлина и влага. Също така, той трябва да бъде обезопасено и далеч от деца и домашни любимци.

 

 

Стероиден цикъл с използването на Мастерон от Нас Фарма

В спорта, това лекарство се използва предимно от мъже, и то по-често в голям период от време за ефекта от произвеждане на висококачествени мускули лишени от вода и мазнини. Как да приемате Masteron Nas Pharma в спорта? Вариантите и ефективните комбинации са много. Изборът на определена комбинация трябва преди всичко да се основава на целта, преследвана от спортиста, опита целта и финансовите възможности.

За начинаещи, които искат релеф могат ефективно да го комбинират с тестостерон пропионат, което ще се проведе в такава схема: тестостерон - 100 мг през ден в продължение на 8 седмици, Masteron - 100 мг веднъж на всеки два дни (8 седмици) можете да добавите и Tribulus след цикъла.

 

Като цяло, прием на мастерон обикновено се провежда в доза от около 300-500 мг на седмица, с други думи, използва се в дози от около 100 мг и се поставя на всеки 2-3 дни. Това се основава на факта от големия период на активност на лекарството (до 3 дни).

 

Ако искате да създадете своя стероиден цикъл с мастерон и да разберете как се използва лекарството, ние ви препоръчваме да посетите нашия форум. Там можете да научите за него, а не само за използването му а и да комуникирате с опитни консултанти, сред които има дори и треньор по културизъм и експерти по различни видове спортове.

 

 

Отзиви Mastebol от Nas Pharma

Къде да намерим и да прочетем ревютата за този стероид? Това е много лесен въпрос: можете да го направите в нашия форум. Там всеки, с проста регистрация може да остави мнение за този или друг вид стероиди, така че липсата на полезна информация не се наблюдава. В допълнение, във форумът можете да говорите със съветници на Anabol.bg, които са запознати със спортната фармакология от първа ръка.

Какво казват за Mastebol мнения от спортисти, които вече са купили и са го тествали на практика? Мненията за лекарството са предимно положителни. С други думи, купувачите са удовлетворени от неговата ефективност и полезни свойства.

Мнения за мастерон посочват, че лекарството е отличен препарат, когато искате да изсушите мускула и да придобие красив вид. С него можете да постигнете значително подобрение в качеството на мускулна маса, създавайки плътни и релефни мускули. В същото време, според изявленията, той може да бъде използван ефективно и относително безопасно.

 

 

 

От къде да купя Mastebol и каква е неговата цена ?

Отговорът е прост: можете да го направите в нашия магазин. И покупката ще бъде на разположение за вас най-удобна и най-сигурна.

 

Ако направите поръчка на Mastebol Nas Pharma от нашия сайт можете да бъдете сигурни, че той е произведен от Нас Фарма, защото ние работим с изключително доказани и надеждни доставчици, и сътрудничим от години с тези фирми, които произвеждат фармакологични препарати или преговаряме директно с доставчиците на производителите, на който можем да се доверим.

Тук можете да поръчате продукта, без да се притеснявате за безопасността на вашите лични данни. И всичко това, защото информацията, която се предава към нас е сигурна и никога няма да попадне в трети лица. Защото ние разполагаме с надеждна система за сигурност SSL, която  непрекъснато подобряване. Ето защо, купувайки спортни стимуланти от Anabol.bg, със сигурност ще остане анонимен.

В нашата интернет страница можете да си купите Mastebol 100mg с удобна доставка. Поръчките от клиенти могат да бъдат доставени във всички градове на Република България.

.

 

 

Оставете коментарNote: HTML is not translated!

Лош           ДобърCall