• Masteron (Generics) Мастерон - 5ампули 100мг/мл

Masteron (Generics) Мастерон - 5ампули 100мг/мл

  • Masteron (Generics) Мастерон - 5ампули 100мг/мл
  • Производител: Generics Pharm
  • Код на продукта: 5амп.100mg/ml
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 35.00 лв

Masteron - стероид, който е много популярен сред професионалните спортисти. Висока му популярност се дължи на необичайните и дори необикновени свойства на активното вещество (дростанолон дипропионат). В действителност, това е синтетично прозвден DHT (дихидротестостерон), като по този начин не се подлага на ароматизиране, независимо от дозата. В резултат на това използването му не води до ефекта, като нарастващи нива на естроген и последващите го странични ефекти.

 

Друга причина за високата популярност на стероида сред спортистите е неговата висока производителност на сухи и стегнати мускули. Културистите например, при подготовката за състезание е жизненоважно постигането на минимално съдържание на мазнини в организма, за да изпъкнат релефните мускули и добрият външен вид.

 

Този стероид при силовите спортисти е също много ефективен. Те го използват в стероидни цикли предназначени за увеличаване на ефективността на енергия, без голямо увеличение на общото тегло на тялото, за да не отидат в по-тежка категория.

Мастерон е по-удобен, тъй като лекарството не причинява задържане на течности и покачване на килограми, но е в състояние да увеличи значително силата и издръжливостта на спортиста. За същата цел може да бъде използван и в много други дисциплини, като например бойни изкуства или тенис.

 

 

 

Дозировка Masteron Generics Pharm

Както е посочено това лекарство е най-ефективно в комбинация с други анаболни стероиди, като Winstrol Depot, Trenabol, Anavar, Primobolan Bayer. Тази комбинация ще осигури на спортиста не само външно оформяне на мускулите (сух и релеф вид), но и значително ще ускори процеса на изграждане на мускулите, което винаги е добре дошло.

 

Средната доза Masteron е на границата от 100 мг (при честота на използване на всеки два дни). Необходимостта от чести инжекции на лекарството е заради краткия му период на дейност в организма. Това свойство на продукта е по-скоро плюс, отколкото минус, защото дава възможност на спортиста да приема медикамента точно преди състезанието и извършването на допинг тест (разбира се до две седмици преди допинг анализа).

 

От къде да купя Masteron?

Както бе споменато по-горе, в нашия онлайн магазин може да направите поръчка на анаболно андрогенни стероиди и това може да бъде лесно бързо и най-важното безопасно. Ние предлагаме най-добрите условия за покупка на фармацевтични продукти.

 

Първото нещо ако направите поръчка на Masteron Generics може да не се притеснявате за вашата анонимност. Нашият магазин има предпазна мярка за сигурност, която гарантира анонимността и сигурността на личните данни. Лична информация, независимо от обстоятелствата, при непознати или трети лица няма да попадне.

 

Важно е също така да добавим, че от Anabol.bg Mastron може да се поръча почти по всяко време. Магазинът е отворен и приема поръчки денонощно. Те се обработват в най-кратки срокове и лекарствата се изпращат на клиентите възможно най-бързо.

 

Цена Masteron

Ние работим във всички градове на Република България.

 

Разбира се, най-важният аспект тук е цената на фармакологията. Няма за какво да се притеснявате, защото ние имаме най-добра цена Masteron Generics, както и на други налични фармакологични препарати за отлично приложение. Плюс това, когато направите по-голяма поръчка можете да получите голяма отстъпка. Аз не знам какви отстъпки са на разположение в Anabol.bg? В този случай, посетете "FAQ-Въпроси", където са всички отговори.

 

Като цяло, ние сме най-доброто място за закупуване на спортна медицина, освен това вие винаги може да разгледате обратната връзка от клиенти, както за фармакологията така и за работата на магазина, за да се уверите, че всичко е бързо, безопасно и без рискове.

 

Masteron Отзиви и Мнения?

Изявления в мрежата за това лекарство може да ви послужат като отлично средство преди неговото закупуване. На практика всички мнения за Masteron и неговите характеристики са положителни. След преглед на тези твърдения може да се заключи, че лекарството е добър избор не само за начинаещи или любители спортисти, но и за професионалистите, в действителност може да се използва ефективно в подготовката за състезание и получаване на оптимални резултати.

 

Той е отличен вариант за релеф, също така е възможно да се наблегне и на комбинираното му използване с други анаболни и андрогенни стероиди. От възможните комбинации и най-добри отзиви са за станозолол, нандролон, оксандролон дори и с избора на метандиенон. Ако следвате препоръките, комбинирания прием ще даде отлични резултати, без повишен риск от нежелани реакции.

 

Ако този стероид е вече познат за вас, можете да споделите своя опит и постигнати резултати в нашия форум. Без съмнение, отзиви за мастерон ще бъдат полезна информация за начинаещи, които не могат да направят правилния избор.

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: мастерон, masteron, чиста мускулна маса, релеф