Поръчка на Nandro (Alpha Pharma) Дека

Поръчка на Nandro (Alpha Pharma) Дека

Производител:Alpha Pharma
Модел:10амп.100mg/ml
Наличност:В НАЛИЧНОСТ
Цена: 80.00 лв


Nandro (Alpha Pharma) Нандролон - 10 ампули по 200мг/мл

Nandro - е инжекционен анаболен стероид с активно вещество е нандролон деканоат. Ефект на лекарството е подобен на тестостерон. Притежава доста силен анаболен ефект, който може да се докаже по андогенното действие. Когато се използва правилно, лекарството подобрява синтеза на протеини и възстановява костната тъкан в мускулите. Стероидът минимално ароматизира и не е токсичен за черния дроб.

Дека от Алфа Фарма подобрява мускулния растеж при умерен натиск. Отбелязва се също, че лекарството има положителен ефект върху производството на червени кръвни клетки, както и ускорява процеса на кислород в кръвта. Атлети отбелязаха, че лекарството повишава имунитета на организма като цяло. Цената на този препарат в нашия уебсайт е по джоба на всеки, който, искат да придобият качествена и чиста мускулна маса.

 

Фармацевтична компания Alpha Pharma е пусната на пазара в 2010г. и се въведе система за защита на продукти против фалшифициране, основано на въвеждането на код за потвърждение на официалния сайт. Този код може да бъде намерите на страничната част на опаковката, той е под специален етикет с защитен слой. Имайте предвид обаче, че тази система за защита е достъпна само за новите партиди от лекарства.

 

Въведете кода за потарждение на оригинална Алфа Фарма (при check-alpha.com), вие определено ще получите потвърждение, за оригинален продукт:

 

 

 

Nandro: описание на препарата

Тази актвина съставка често се нарича "инерционен стероид", защото неговото качество е постепенно освобождаване в организма след инжектиране. Когато се използва правилно, има значително подобрение върху мускулите, но в същото време, не толкова рязко.

Deca от Alpha Pharma увеличава усвояването на аминокиселините от тънките черва, при което се създава положителен азотен баланс. Активното вещество - нандролон деканоат - активира анаболните процеси в костния мозък и подобрява производството на еритропоетин. Както е отбелязано, свойствата на лекарството, могат да осигурят мощно увеличаване на мускулната сила и може да се наблюдава значително натрупване на течности в тялото.

 

Aктивно вещество е синтезирано през 1950 година. Но първоначално лекарството не се използва широко в спорта - това се случва няколко години по-късно. Атлетите не са били запознати с лекарството, което се продава под търговската марка "Deca" или Retabolil. За повечето културисти той остава най-популярният стероид, но не и при тези, който са се състезавали по Олимпиади. Това е така, защото тя се определя от някои свръхчувствителни показатели на допинг тестове и се засича до 1 година, а понякога и две години след прекратяването на употребата му.

 

Nandro не натоварва сърдечно-съдовата система и черния дроб, но при правилно дозиране и спазването на всички препоръки - не показва никакви странични ефекти, или са незначителни, и не представляват никакви проблеми.

 

 

Дека Alpha Pharma : отзиви, комбинации и дозировка

Оптималната доза за спортисти с опит е в границите от 200 до 500 мг на седмица. Този режим на дозиране е най-ефективен за покачване на тегло. Страничните ефекти са почти изцяло изключени или са слаби и неутрализирането им не е трудно. За начинаещи, седмичната доза не трябва да надвишава 200 мг на седмица.

 

Също така, ако се вземат на предвид прегледите на Дека Алфа Фарма от опитни спортисти, дозата трябва да се изчислява въз основа на тяхното тегло, опит от употреба на стероиди и други физически характеристики. По този начин, при изчисляването на седмичната доза трябва да започнете с 3 мг на килограм телесно тегло за начинаещи - 2 мг. Оптималната продължителност на цикъла е около 5 до 8 седмици, в зависимост от физичните характеристики и степента на подготовка на спортиста. През това време лекарството предвижда увеличаване на мускулната маса със средно от 4 до 8 кг.

 

За ускорено покачване на мускулната маса го комбинират с Stanox, Oxandrolic или Метан. Такива комбинации ще дадат увеличение до 10-12 кг мускули. Отзиви за Дека казват, че се комбинира добре с смеси от тестостеронови естери - Сустанон. Въпреки това, трябва да се запомни, че за регулирането на естроген в организма трябва да се приема тамоксифен.

 

Също така популярно сред спортистите е комбинация с винстрол, който повишава либидото и намалява риска от гинекомастия. Това е доказано от препоръки от известни културисти. За да се подобри резултата, можете да завършите процеса с кленбутерол, който създава благоприятни условия за изгаряне на мазнини и отстранява течностите от организма.

 

 

От къде да си купя Nandro Alpha Pharma

Стероида е един от най-популярните стероиди сред културистите. Във връзка с това, че има силен анаболен ефект, който изгражда мускули. Стероидът е предназначен за приемане от опитни спортисти така и от начинаещи.

Препаратът може да се използва и от жени, въпреки че трябва да бъдат внимателни и да следват препоръчаната доза. Ако сте момиче и все пак сте решили да направите поръчка на дека Alpha Pharma, цикъла трябва да започне с доза от 50 мг - 10 дни. Постепенно, дозата трябва да се увеличи до 75-100 мг. Практиката показва, че по-високи дози, обикновено не причиняват вирилизиращи явления. В противен случай, лекарството трябва да се спре.

Можете да си купите Nandro в нашия онлайн магазин, който предлага широка гама от стероиди.

 

 

Нандролон – Nandro : Цена

Цената прави този стероид достъпна за повечето спортисти. Само в нашия сайт можете да си купите анаболни стероиди с такова високо качество за оптимална цена.

Самата Nandro цена може значително да се промени, както и всички стоки на нашия сайт, това сме го предприели като услуга, защото искаме всичко да е достъпно за всеки. Цена Nandro в нашия онлайн магазин несравнимо по-ниска, отколкото на други места. Това се обяснява много просто - ние се стремим да увеличим печалбата, като продадем повече оригинална продукция, ние имаме редовни клиенти от години, който са докарали други по препоръка на наши редовни купувачи.

 

 

Оставете коментарNote: HTML is not translated!

Лош           ДобърCall