• Oxanabol (Biochem) Оксандролон - 100 таблетки по 10мг.

Oxanabol (Biochem) Оксандролон - 100 таблетки по 10мг.

  • Oxanabol (Biochem) Оксандролон - 100 таблетки по 10мг.
  • Производител: Biochem
  • Код на продукта: 100Таб/10МГ
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 89.00 лв

Oxandrolone е един от най- често срещанитец анаболни стероиди, които са били въведени на пазара на Съединените щати през 1964 година.

 

Лекарството, първоначално е произвеждано под търговската марка "Anavar" и е разработено от Raphael Pappо of Pfizer Inc. Медикаментът е предназначен за лечение на заболявания, причинени от принудителна загуба на тегло и насърчаване на растежа на мускулите, както и частично лечение на остеопороза. Производството на Анавар е забранено през 1989г.


Тъй като Окзандролон е анаболен стероид неговото действие наподобява това на мъжкият хормон тестостерон. При поглъщане, стероидите инхибират производството на тестостерон от потискане на функциите на половите жлези и на хипофизата. Този стероид засяга 2 хормона в човешкото тяло: лутеинизиращият  хормон и фоликулът стимулиращ хормона от хипофизата.


Oxandrolone се считат за слабо андрогенни стероиди, така че имат много минимални странични ефекти и не засягат растежа на децата. Когато лекарството се прилага в малки дози, страничните ефекти и противопоказания са ограничени. По- опасно е когато мъжете използват стероида, за да могат да произвеждат повече тестостерон, тъй като лекарството е разработено и предназначено за жени и деца.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Biochem, Oxanabol, (Biochem), Оксандролон, 100, таблетки, по, 10мг., Oxanabol (Biochem) Оксандролон - 100 таблетки по 10мг.