Oxandrobest (Best Labs) Оксандролон - 100таб. 10мг.

  • Код на продукта: 100Таб/10МГ
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 90.00 лв

Oxandrobest 10mg, произведен от BestLabs – значително ново производство на анаболен стероид с активна съставка оксандролон, която може да бъде закупена в България. Този стероид има висока популярност в областта на спорта, защото има разнообразни и значителни ефекти за спортисти: повишен мускулен релеф, повишена производителност от енергия и дори ефект от изгаряне на мазнини.

 

Използването на стероида може да се види най-вече в спортната практика. Той е в голямо търсене сред различните спортисти трениращи бодибилдинг.

 

Oxandrobest (100 таблетки 10мг)

Активната съставка на лекарството е известна за много спортисти под името анавар. Той е производен на дихидротестостерон, като веществото в молекула на втория въглероден атом е заместена с кислороден атом, и метиловата група е в 17 позиция. Той се хвали с висока анаболна активност (индекс на анаболна активност - 400% от тестостерон) и минимална андрогенна активност - само 25% от ендогенен тестостерон.

 

Синтезирането на стероид оксандролон е било в средата на 20-ти век. По-конкретно, той е разработен и пуснат в САЩ през 1964 г. за използване в медицински приложения. Анаболът е планиран да се използва за увеличаване на мускулната маса при болни пациенти, както и за лечение на HIV и СПИН.

 

Анавар е модерен продукт на базата на този продукт, и неговите аналози, които в момента са в голямо търсене сред спортистите. Популярността и разпространението на лекарството в спорта е лесно да се обясни – той оказва множество положителни ефекти, които могат да бъдат полезни за спортисти:

 

Повишена твърдост на мускулите

Значително увеличение в производителността на енергия

Повишен хормон на растежа

Както и ефект от изгаряне на мазнини

 

Важно е да се разбере, че този стероид няма странични ефекти. Той с право принадлежи сред най-безопасните лекарства, използвани в спортната практика. По-специално, за описания стероид, абсолютно не е типично да доведе ароматизиране и, следователно, спортистът няма да бъде застрашен от естрогенни странични ефекти, като гинекомастия, повишено съдържание на мазнини или задържане на течности.

 

Андрогенната активност на Oxandrobest Best Labs е минимална, и следователно нежеланите лекарствени реакции, свързани с него, са малко вероятно да се появят (акне пъпки, мазна кожа, окосмяване по тялото, загуба на коса на главата - всичко това не са характерни за него).

 

В допълнение, ако използвате умерените / препоръчителните дози не трябва да се страхувате от намаляване на естествения тестостерон. Това отклонение обикновено се наблюдава само при много високи дози от лекарството, а именно - 80 мг на ден или по-високи.

Съхранение: след покупката съхранението на препарата трябва да се извършва на сухо и тъмно място при стайна температура. Не се препоръчва да се излага на екстремни температури.

 

Стероиден цикъл с Oxandrobest - Анавар

В спортната практика, това лекарство се използва обикновено при дълги стероидни цикли за покачване на качеството мускулна маса (релеф, лишен от мазнини) и увеличаване на силата. В същото време може да се използва ефективно от мъже и жени. Въпреки това, спортистките трябва да използват малка доза (около 10-20 мг, може би малко повече), за да се предпазят от вредни последици.

 

На свой ред, препоръчителната доза за мъже оксандролон е до 80 мг на ден (обикновено около 40-60 мг). Приемайте таблетките всеки ден, тъй като лекарството има бърз ефект, но не е много дългосрочен - от 8 до 12 часа след поглъщане. Средната продължителност на цикъла е 6 пълни седмици.

 

Самостоятелен прием на оксандролон в спортната практика рядко се извършва. В повечето случаи, за най-добри резултати, спортисти съчетават лекарството с някои други стероиди. Избор на специфичната комбинация трябва да се основава предимно на преследваната цел, финансови възможности и опитна на спортиста.

 

Комбиниран цикъл с Оксандролон + Тестостеронът пропионат може да бъде избран от начинаещите, които търсят качество и растеж на мускулната сила. Това е сравнително безопасна комбинация с отлични резултати, които ще бъдат наблюдавани в най-кратък период от време. Друга възможна комбинация е съвместен прием със станозолол.

 

Важно: Следете състоянието на ставите и сухожилията и не надценявайте възможностите си по време на тренировка, така че да не се контузите.

 

Поръчка на таблетки Оксандролон

Най-добрите и най-новите спортни стимуланти, включително и този препарат, можете да поръчате с доставка в България от нашия сайт. Екипът на Anabol.bg прави всичко възможно, за да осигури най-доброто качество на обслужване и ниски цени за Българските спортисти. Тук може да поръчате стероиди, анти естрогени, пептиди и много други медикаменти.

 

Важно е, че тук можете да си купите оксандролон, уверени, че в крайна сметка ще получите оригинална продукция. Каква е гаранцията? Ние работим само с изключително надеждни доставчици, които не могат да си позволят статут на измама или грешка в работата. В резултат на това може да се каже, че препаратите идват при нас "от първа ръка".

 

Anabol.bg - надежден магазин. Ако вече сте решили, че ще използвате оксандролон и направите поръчка, можете да бъдете сигурни, че предадената ваша поверителната информация е защитена. Нашият сайт има сигурност от първа класа, включена е защитна SSL-връзка, която непрекъснато се подобрява. Ето защо при поръчка на спортна фармакология, със сигурност ще останете анонимен.

 

И още нещо: нашия магазин работи денонощно. Поръчките, които получаваме се обработват, независимо от времето на деня или нощта. Единственото изключение е в неделя.

                                                                            

Ефектите от приема на Оксандролон (Анавар)

1. Придобиване на суха и чиста мускулна маса.
2. Голям прилив на сила.
3. Високо качество на чиста мускулна маса.
4. Отлично запазване на резултата след спиране на приема му.
5. Липса на странични ефекти.
6. Не потиска собственото производство на тестостерон.
7. Бързото възстановяване на вашите връзки, сухожилия и мускули след тренировка.

 

Оксандролон - Анавар се съвместява най-добре с по долу изброените препарати: 

1.Примоболан 2.Мастерон 3.Тестостерон Пропионат 4.Параболан

 
Ако имате някакви въпроси относно Оксандролон / Анавар , можете да ни пишете на  електронната поща, но по-добре е да се обърнете към нашия форум, където  професионални консултанти ще отговорят на всички ваши въпроси!
 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Анавар, Оксандролон, Анавар, Оксандролон, Oxandrobest, (Best, Labs), Оксандролон, 100таб., 10мг., Oxandrobest (Best Labs) Оксандролон - 100таб. 10мг.