Поръчка на Oxandrolone (Elite La Pharma) Анавар - 100 таблетки (Релеф и Маса) | Бърза доставка в България

Поръчка на Oxandrolone (Elite La Pharma) Анавар - 100 таблетки

Производител:Elite La Pharma
Модел:100Таб/10МГ
Наличност:В НАЛИЧНОСТ
Цена: 67.00 лв


Oxandrolone (Elite La Pharma) Анавар - 100 таблетки по 10мг.

Име: Oxandrolone

Производител : Elite La pharma

Общо название: Oxandrolone,Anavar

 

Oxandrolone е един от най- често срещанитец анаболни стероиди, които са били въведени на пазара на Съединените щати през 1964 година. Лекарството, първоначално е произвеждано под търговската марка "Anavar" и е разработено от Raphael Pappо of Pfizer Inc. Медикаментът е предназначен за лечение на заболявания, причинени от принудителна загуба на тегло и насърчаване на растежа на мускулите, както и частично лечение на остеопороза. Производството на Анавар е забранено през 1989г.


Тъй като Окзандролон е анаболен стероид неговото действие наподобява това на мъжкият хормон тестостерон. При поглъщане, стероидите инхибират производството на тестостерон от потискане на функциите на половите жлези и на хипофизата. Този стероид засяга 2 хормона в човешкото тяло: лутеинизиращият  хормон и фоликулът стимулиращ хормона от хипофизата.


Oxandrolone се считат за слабо андрогенни стероиди, така че имат много минимални странични ефекти и не засягат растежа на децата. Когато лекарството се прилага в малки дози, страничните ефекти и противопоказания са ограничени. По- опасно е когато мъжете използват стероида, за да могат да произвеждат повече тестостерон, тъй като лекарството е разработено и предназначено за жени и деца.

Оставете коментарNote: HTML is not translated!

Лош           ДобърCall