Поръчка на Oxandrolone (Omega Pharm ) 100таб, цена прием и ефекти, Анавар

Поръчка на Oxandrolone (Omega Pharm ) 100 таблетки

Модел:100 таблетки 5мг.
Наличност:В наличност
Цена: 70.00 лв


Oxandrolone (Omega Pharm ) 100таб. 5мг

Oxandrolone от Omega Pharma  - един от най-популярните и безопасни стероидни препарати със същата активна съставка. Това е модификация на digidrotestrosterona момлекула, в която въглеродният атом във второто положение на хетероцикълът е заместен с кислороден атом. На прът поглед това е незначителна промяна но се засилват анаболните свойства и слабата андрогенна активност. В сравнение с тестостерон, анаболна активност на лекарството е 400%, а андрогенните само една четвърт.

Основните ефекти на препарата - е да се увеличи твърдоста на мускулите, изгарянето на мазнините и увеличаване на силата без да се покачва теглото. Заради това Анавар се препоръчва на хора,които имат достатъчно мускулна маса и не много мазнини, за да се получи максимален ефект.

Освен това Оксандролон е много подходящ при предсъстезателна подготовка при атлети, укрепва процесите на производство на креатин фосфат в мускулната тъкан и не ароматизира. Високата цена на този препарат, ще бъде повече от компенсирана от тяхното отлично представяне. Странични ефекти при приема на препоръчваните дози от препарата са изключени.

 

Какво е оксандролон и как да се прилага?

Този препарат има дълга история, първоначално е разработен в американски лаборатории през 1964. И е използван за лечение на редица заболявания. Например при HIV-инфектирани пациенти, лечение на анемия, остеопороза, изгаряния, и възстановяване от други травми. Поради ниската си токсичност и ниска андрогенна активност се предписва на жени дори и на деца. Продуктът Oxandrolone Omega Pharma (Германия) вече е широко разпространен при начинаещите както и при професионалните спортисти. Дозите за постигане на оптимални резултати при мъжете обикновено е 50-100 мг на ден за 6-8 седмици. Имайте предвид че за високо увеличение на мускулна маса Анавар трябва да се съчетае с други анаболни стероиди. Принципа на това лекарство е да осигурява само висококачествен релеф.

За жените, той е и един от най-добрите варианти, които не причиняват странични ефекти. Препоръчително е да се вземат 20-40 мг на ден.

Продължителността на активната съставка на лекарството е 8-10 часа, така че дневната доза от таблетна форма Oxandrolone трябва да бъде разделена на 2-3 дози. Това осигурява постоянна активност и функция на стероиди в организма.

 

Ефектите от приема на Оксандролон (Анавар)

1. Придобиване на суха и чиста мускулна маса.
2. Голям прилив на сила.
3. Високо качество на чиста мускулна маса.
4. Отлично запазване на резултата след спиране на приемът му.
5. Липса на странични ефекти.
6. Не потиска собственното производство на тестостерон.
7. Бързото възстановяване на вашите връзки, сухожилия и мускули след тренировка.

 

 

Мненията и отзиви за Оксандролон от Omega Pharm

Какво правят хората мислят, че този препарат се изсползва единственно в соло? Проверете в нашия форум. Там можете да намерите подробно описание на неговата активна субстанция (как се приема и неговите свойства) и говорете с консултанти, както и с други посетители, които ще споделят опита си и, ако е необходимо, ще ви дадат полезни съвети.

Първо всички мнения за Оксандролон имайте предвид, че това е слаб анаболен стероид. Хората, които са го използвали казват, използвайки го правилно може да постигнете значително развитие на физическата форма. По-специално, за да увеличи процента на сила или, например с него, да се извършва ефективен стероиден цикъл за релеф.

 

Този преглед на Oxandrolon Omega Pharm подчертава, че лекарството може да се приема както от начинаещи спортисти, който не са запознати със спортна фармакология така и от мъдри професионалисти, за които стероидите - отдавна не са загадка. Той е относително безопасен и с много добро действие, както и в съчетание с други стероидни препарати, което позволява да се прилага ефективно и за спортисти от различен вид спортове.

Ако вече сте купували и използвали Omega Pharm Oxandrolone, можете  да оставите коментар в страницата или да посетите нашия форум. Вашето мнение е важно за нас, така че не се страхувайте да говорите открито. Може би, Вашата рецензия ще помогне на други спортисти да изберат правилното лекарство.

 

Купи Oxandrolone бързо и надеждно на добра цена

Този стероид, както и други фармацевтични ефективни средства в областта на спорта, като пептиди или анти-естрогени, можете да поръчате в нашия магазин. На първо място, ние имаме отлична цена оксандролон, което се отразява на качеството на продукта и нивото на обслужване в Anabol.bg. Плюс това, не забравяйте за системата на гъвкавите отстъпки, зависимост от размера на поръчката: от 100лв - ценен подарък от 150 - отстъпка от 3% от  300 - отстъпката за 5% от 500, 1000, 2000 лева – напълно безплатна доставка + голяма отстъпка от 7, 10, или 20 на % от съответната сума.

На второ място, тук можете да поръчате желаната фармакология и може да не се притеснявате за безопасността на вашите лични данни. Изпратената ни конфиденциална информация е защитена, и при никакви обстоятелства няма да се предостави на разположение на трети лица. Системата за сигурност SSL непрекъснато се подобрява в нашия магазин. Затова поръчката от нас, остава анонимна.

Трето, избирате да направите поръчка на анавар (Oxandrolone), от нас, можете напълно да бъдете сигорно, че ще получите автентичен продукт. Всички продукти идват при нас "от първа ръка", защото ние работим само с надеждни доставчици (доставчици на производители или доставчици, които работят с производители, на които може да се вярва). Ето защо въпросът за оригиналността на продукта, предлаган за продажба, е автентичен.

 

Ако имате някакви въпроси относно Оксандролон / Анавар , можете да ни пишете на  електронната поща, но по-добре е да се обърнете към нашия форум, където  професионални консултанти ще отговорят на всички ваши въпроси!
 

 

Оставете коментарNote: HTML is not translated!

Лош           ДобърCall