Oxandrotrex (Biotrex) Анавар - 100таб. 10мг.

  • Код на продукта: 100Таб/10МГ
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 99.00 лв

Oxandrotrex (10 мг / 100tab) - анаболен стероид произведен от Biotrex. Неговата активна субстанция е Оксандролон, на която използването е широко разпространена в спортната практика. Продуктът е подходящ за различни спортни предизвикателства - от увеличаване на показателите на сила до покачване на чиста мускулна маса. Това е от значение за почти всеки спорт, свързан с интензивна физическа активност. Спортовете могат да бъдат лека атлетика, вдигане на тежести, или например културизъм.

 

 

Информация за Oxandrotrex от Biotrex

Активната съставка на лекарството е производно на структурната дихидротестостерон с повишена активност и премахнати андрогени. Анавар е въведен за продажба през 60-те години на миналия век. Той е пуснат за продажба от Лаборатория Сърл под името Anavar.

Първите съвременни аналози на анавар (оксандролон) като например Oxandrotrex на фармацевтична фирма Biotrex, са разработени само за медицински цели. Те са били предназначени за лечение на анемия, лечение на HIV-инфектирани пациенти, укрепване на костите и дори за възстановявания от изгаряне. Широко разпространен сред спортистите стероида оксандролон показа голяма ефективност, като допинг средство, както и широка гама от действия в тази посока.

Резултатите, получени с Oxandrotrex се дължат на множество подобрения, значителни за мъже и жени атлети. По време на цикъла с лекарството се усещат подобрява в мускулите, като плътност и релеф, увеличава изгарянето на мазнините, повишава производителността на енергия, ефективността и издръжливостта, с подходяща диета и физически упражнения насърчава покачване на чиста мускулна маса.

В коментари за Оксандролон (10 mg / таб) е посочен като много добър стероид, но не може да се мери с колегите си от други производители. Първите подобрения могат да бъдат забелязани в самото начало на цикъла. Подчертаваме, че прилагането на лекарството може да се препоръча не само за напреднали спортисти в професионални спортове, но също така и за начинаещи, както и за жените.

 

Естрогенна активност не е присъща за него, но за андрогенната казахме, че е изключително слаба нищо, че е под формата на таблетки. Възможно е да има лек спад в естествения тестостерон, но обикновено е лесно да се предотврати чрез използване на помощни средства по време на или след края на цикъла.

Препоръки за съхранение на Oxandrotrex от Biotrex: Като предпазна мярка, стероида трябва да бъде скрит от деца и домашни любимци; таблетки трябва да се съхраняват на сухо и тъмно място; В температура - не повече от 25 градуса по Целзий.

 

 

 

Как да приемате Анавар от Biotrex?

Това е доста "мек" стероид, много подходяща за спортисти от различни нива на квалификация. За спортни цели може да се използва едновременно с различни видове стероиди при съответствие с приоритетите.

За спортисти, препоръчаната доза оксандролон е около 40-80 мг дневно в продължение на общо 6-10 седмици. За жените, са разрешени дози от около 10-20 мг на ден. Лекарството не може да се похвали с дългосрочна дейност, той действа около 8-12 часа след прием, така че таблетките се приемат на дневна база всеки ден.

Прием на прекомерни дози ще увеличат риска от нежелани реакции, както твърде дългата или честа употреба.

Цикъл с Оксандролон - примери за комбинации: с тестостерон пропионат естер - един от най-популярните пакети, използвани за подобряване на характеристиките на енергия и качество на растежа на мускулите. Безспорно е също съвместно използване на лекарството или неговите аналози с станозолол в инжекционна форма.

 

Ако сте начинаещ или просто имате въпроси за това как се използва Oxandrotrex, не се колебайте да попитате за препоръки в нашия форумен ресурс. Там ще получите повече съвети от опитни професионалисти. Във форумът работят смесица от консултанти, включително професионални културисти, които ще ви помогнат с трудностите.

 

 

 

Поръчка на оксандролон от Biotrex

Онлайн магазинът предлага огромен избор на спортни стимуланти, които могат спокойно да се купят на територията на Република България. Поръчката на необходимите препарати можете да направите онлайн на адекватни цени, бързо и с гаранция за надеждност.

Говорейки за безопасност, на първо място трябва да се отбележи, че Anabol.bg предоставя интегрирана система за сигурност. Поръчка оксандролон (10 mg / в кутия от 100 таб) можете да направите без съмнения за безопасността на прехвърлената информация. Независимо от обстоятелствата поверителни данни, предавани от вас няма да попаднат в неподходящи ръце.

Със изборът на нашия онлайн магазин, вие си гарантирате анонимност.

Ние работим само с надеждни доставчици и производители, защото ние ценим нашата репутация (фалшиви медикаменти НЕ ПРОДАВАМЕ!). Това се отнася не само за стероидите, но и за цялата налична фармакология, варираща от спортни стимуланти и завършваща до пептидни агенти.

Поръчка на оксандролон може да направите по всяко време. Нашия магазин работи денонощно и входящи поръчки се обработват по всяко време. Преди да бъдат изпратени, за да се гарантира безопасността на поръчките, ще бъдат внимателно опаковани.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Анавар, Оксандролон, Анавар, Оксандролон, Oxandrotrex, (Biotrex), Анавар, 100таб., 10мг., Oxandrotrex (Biotrex) Анавар - 100таб. 10мг.