Oxavar (Unigen) Анавар - 50таб. 10мг.

  • Производител: Unigen
  • Код на продукта: 50таб.10мг
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 90.00 лв

 

Oxavar (10 мг / опаковка, 50таб) - анаболен стероид производство на Unigen Life Sciences. Неговата активна субстанция е Оксандролон, използването, на които е широко разпространен в спортната практика. Продуктът е подходящ за различни спортни предизвикателства - от увеличаване на показатели на сила и ефективност до покачване на чистата мускулна маса. Това е от значение за почти всеки спорт, свързан с интензивна физическа активност. Те могат да бъдат лека атлетика, вдигане на тежести, културизъм и др.

 

Oxavar – Аптечен Анавар

Активната съставка на лекарството е производно на структурата дихидротестостерон с повишена анаболна активност и отслабени андрогени. Оксандролон е въведена за продажба през 60-те години на миналия век. Той е създаден от Лаборатория Сърл под наименуванието Anavar.

Първите съвременни аналози Oxavar (оксандролон) на Unigen, са разработени само за медицински цели. Таблетките са били предназначени за лечение на анемия, лечение на HIV-инфектирани пациенти, укрепване на костите и дори за възстановяване от изгаряния. Широко разпространения сред спортистите стероид оксандролон стана популярен заради голямата му ефективност като допинг средство, както и широката гама от действия в тази посока.

Резултатите, получени с Oxavar, - ще придадат множество подобрения, значителни за мъже и жени атлети. По време на цикъла с лекарството се подобрява мускулната плътност и релефа, увеличава изгарянето на мазнините, повишава производителността на енергия, ефективността и издръжливостта, с подходяща диета и физически упражнения насърчава покачване на чиста мускулна маса.

Коментарите за Oxavar (10 mg / таб) посочени като качество са доста добри, но не може да се мери с колегите си от други по-добри производители. Първите подобрения могат да бъдат забелязани в самото начало на цикъла. Подчертаваме, че прилагането на лекарството може да се препоръча не само за напреднали спортисти в професионални спортове, но също така и за начинаещи. Андрогенна активност не се изразява и свързаните заболявания са редки (риск от маскулинизация - незначителна).

Какви неблагоприятни последици може да придаде Oxavar? Когато се използва правилно, странични ефекти почти няма. Естрогенна активност не е присъща за него, а за андрогенната казахме, че токсичността за черния дроб е много слаба. Възможно е да има лек спад в естествения тестостерон, но обикновено е лесно да се предотврати чрез използване на анти естрогени по време на цикъла или след края му.

Условия за съхранение на Oxavar - Unigen Life Sciences: Като предпазна мярка, стероида трябва да бъде скрит от деца и домашни любимци. Таблетките трябва да се пазят на тъмно и сухо място при температура - не повече от 25 градуса по Целзий.

 

 

Как да приемате Oxavar?

Това е доста "мек" стероид, много подходящ за спортисти от различни нива на квалификация. За повишаване на спортни цели може да се използва едновременно с различни свойства на други анаболни стероиди в съответствие с приоритетите.

За спортисти, препоръчаната доза Oxavar е около 40-80 мг дневно в продължение на общо 6-10 седмици. За жените са разрешени дози от около 10-20 мг на ден. Лекарството не може да се похвали с дългосрочна дейност, то действа едва след 8-12 часа, така че таблетките се пият на дневна база.

Прием на прекомерни дози ще увеличат риска от нежелани реакции, както и продължителна или честа употреба. Злоупотреба, въпреки относителната безвредността на стероида, не се препоръчва!

Цикъл с Oxavar - примери за комбинации: с тестостерон пропионат естер - един от най-популярните пакети, използвани за подобряване на характеристиките на енергия и качество на растежа на мускулите. Безспорно е също съвместното използване на лекарството или неговите аналози със станозолол в инжекционна форма.

Имайте предвид, че трудности с дозирането на Oxavar Unigen няма да намерите. Той е удобен и концентрацията на активното вещество е в таблетка от 10мг. това опростява процеса, като по този начин, за дозировка 40 мг имате нужда от точно 4 таблетки за 80 мг - съответно 8 таблетки.

Ако сте начинаещ или просто имате въпроси относно Анавар - Оксандролон, не се колебайте да попитате за препоръки в нашия онлайн форум. Можете да получите съвети от опитен професионалист. Във форума работят смесица от консултанти, включително опитен спортен лекар, който ще ви помогне при трудности.

 

Oxavar : Поръчайте с бърза доставка в България

Онлайн магазинът предлага огромен избор на спортни стимуланти, които могат да се купят свободно в нашата република. Може да направите поръчка на необходимите препарати за спорта онлайн на адекватни цени, бързо и с гаранция за надеждност.

Говорейки за безопасност, на първо място трябва да се отбележи, че Anabol.bg предоставя интегрирана система за сигурност. Ако направите поръчка Oxavar (10 mg / в кутия от 50таб.) от тук може да изолирате вашите съмнения в безопасността на прехвърлената ваша информация. Независимо от обстоятелствата поверителни данни, предавани към нас никога няма да попаднат в неподходящи ръце. Изборът на нашия онлайн магазин, ви гарантира анонимност.

Ние работим само с надеждни доставчици и производители, тъй като ние ценим нашата репутация (Фалшиви стероиди НЕ ПРЕДЛАГАМЕ !). Това се отнася за цялата налична фармакология, варираща от спортни стимуланти и завършваща до витамини и хормони.

Купи ли Oxandrolonos всъщност може по всяко време. Топ вървят гладко денонощно и входящи поръчки се обработват в един кратък период от време. Преди да бъдат изпратени да се гарантира покупката на безопасността / конфиденциалност всеки продукт, ще бъдат внимателно опаковани. От наша страна ние гарантираме скорост!

Важен е въпросът за цената Oxandrolonos, както и разходи за закупените продукти, тя е на разположение. Тук цялата фармакология, представено чрез адекватни предложения според неговото качество. Възможно е да се запишете също. Това е възможно, първо, защото на продажба (посещение на съответната категория на магазина), и второ, поради гъвкавата система отстъпка (подробно описани в раздел "Въпроси и отговори").

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: оксандролон, анавар, чиста мускулна маса, релеф