• Parabolan (Euro Generics) Trenbolon - 10амп. 100мг/мл

Parabolan (Euro Generics) Trenbolon - 10амп. 100мг/мл

  • Parabolan (Euro Generics) Trenbolon - 10амп. 100мг/мл
  • Производител: Euro Generics Pharm
  • Код на продукта: 10амп.100mg/ml
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 99.00 лв

Parabolan - този стероид е произведен от Euro Generics и е с висока анаболна активност и силни андрогенни свойства. Основната сфера на неговото приложение е спортната практика. Той се използва в културизма, вдигането на тежести и много други актуални днес дисциплини предимно за покачване на мускулна маса и увеличаване на силата.

Сред специфични ефекти на лекарството, се появяват и различни подобрения , като изгаряне на мазнини и увеличаване на либидото.

 

 

Описание Parabolan от Euro Generics

Активната съставка на лекарството, Hexahydrobenzylcarbonate тренболон, тренболон е естер с продължително действие. За разлика от ацетатен естер стероида трае 14 дни след инжектиране, така че не е необходимо честото му прилагане (обикновено в рамките на веднъж или два пъти седмично), което е значително предимство за спортисти, който не понасят инжекции.

 

Самия Parabolan тренболон - х, както вече беше отбелязано, е мощен анаболен и андрогенен стероид. Анаболна активност - 400% на ендогенен тестостерон, от своя страна андрогенна дейност - 200% от тестостерона. Имайте предвид, че използването на този стероид се препоръчва предимно за опитни спортисти, който имат причина и вече не усещат слабите стероидни лекарства.

 

Говорейки за въздействието на праболан, той може да назначи значителни подобрения, когато се използва правилно:

 

Осигурява покачване от ясна изразена мускулна маса

Значително увеличаване на енергията

Повишава нивата на IGF и има голям ефект от изгаряне на мазнини

Понижава нивото на кортизол

 

Препоръчителни условия за съхранение: Да се ​​съхранява на сигурно място, защитено от влага и светлина.

 

 

 

Цикъл с Параболан Euro Generics

В спорта, това лекарство се използва главно от опитни спортисти с голяма продължителност на на прием, за да увеличат покачването на чиста мускулна маса и сила. За мъжете Parabolan препоръчителна доза е от 100 до 300 мг на седмица. Въвеждането на твърде чести инжекции не е нужно.

Имайте предвид, че цикъл с лекарството има продължителност средно около осем седмици, и напрактика не се използва индивидуално. В повечето случаи този анаболен андроген се комбинира с други анаболни стероиди.

 

Вие питате, с какво може да комбинирате параболан, за да получите най-добри резултати? Определено е трудно да се отговори, защото изборът на лекарства за комбиниран прием зависи от много фактори. По добре се обърнете към нашия форум, за да отговорите на всичките си въпроси.

Цикъл с параболан и стромба е добре дошъл за атлети, които искат да постигнат по-голяма производителност на енергия с качествен растеж на мускулите. Това е една добра комбинация, която също ще помогне за намаляване на телесните мазнини, което винаги е полезно за един спортист. Други възможни комбинации - комбинация с тестостерон, Turinabol или оксандролон, в съответствие с приоритетите на спортиста.

 

 

Поръчка и цена на Параболан в България

Поръчайте висококачествена спортна фармакология, включително този стероид, както и много други анаболни андрогенни стероиди, в на нашия уебсайт. Магазин Anabol.bg осигурява първокласно обслужване, отговаря на високите изисквания на българските атлети, при нас присъства голяма надеждност и достъпни цени на повечето фармацевтични продукти.

Ние работим надеждно, което е значителен фактор. Тук можете да си купите спортна медицина и бъдете сигурни, че поверителната информация е защитена. Фактът, че в ресурса е "монтирана" надеждна система за безопасност, която осигурява анонимност в експлоатация. Каквито и да са обстоятелствата, вашата личната информация, ще остане в тайна.

 

На трето място, ако направите поръчка на Parabolan от Euro Generics вие може да бъдете сигурни, че ще получите оригинален продукт. Ние работим само с надеждни доставчици, и си имаме доверие, и не си позволяват грешки. 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Parabolan, параболан, мускулна маса, тренболон