Rexobol (Alpha Pharma) Стромба - 50таб. 10мг.

  • Производител: Alpha Pharma
  • Код на продукта: 50таб.10mg
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 33.00 лв

Rexobol от Alpha Pharma е ефективен стероид с високо анаболна активност, няколко пъти по-голяма от ендогенен тестостерон (320%) и минимален андрогенен ефект - три пъти по-малък в сравнение със същия тестостерон (30%). Също така, ефиктивноста на този стероид може да се различи по-бързото му действие, без ароматизация и пълното отсъствие на рискови прояви на андрогенни странични ефекти (акне пъпки, мазна кожа и др.).

 

Stromba на Alpha Pharma се използва главно в спортната практика, по-специално в спортове като културизъм, лека атлетика, бокс, вдигане на тежести и много други популярни в днешно време дисциплини. Ако говорим ефектите на стероида, използван е най-вече за за придобиване на мускулно качество (сухи, твърди и лишени от мазнини мускули), както и за повишаване на физическата активност – повишени показатели на сила и издръжливост.

 

Описаният стероид е полезен и в медицината, тъй като неговата активна съставка има следните лечебни ефекти: при лечение в нарушение на синтеза на протеини, при наранявания, изгаряния, преди и след операция, мускулна дистрофия, остеопороза, отрицателни азотен баланс и т.н.

 

Описание на Alpha Pharma Rexobol : свойства и ефекти

Активното вещество в основата на този препарат е най-популярният в спорта стероида станозолол. Тя произлиза от ДХТ (дихидротестостерон) и се слави с най-високата анаболна активност (320% от ендогенен тестостерон) и минимално андрогенна активност (30% от ендогенен тестостерон), както и най-дългата експозиция (около 8 часа след последния прием на таблетките).

 

Имайте предвид, че стероида, в който е активното вещество станозолол Alpha Pharma, е разработен в средата на 20-ти век. Първоначално е бил предназначен за лечение на анемия и бързо възстановяване на отслабналите и болни пациенти след операции и други медицински цели, както и в рамките на ветеринарната медицина. Въпреки това, много бързо спорта разбра за положителните и качества, където по-късно започва да се използва с най-голямото търсене.

 

Какви действия, полезни в бодибилдинга и в други дисциплини проявява Rexobol от Alpha Pharma:

 

Повишава качеството на мускулите (релеф и твърдост)

Ефект от изгаряне на мазнини

Премахва излишните течности от организма

Повишена сила и издръжливост

 

 Този орален анаболен стероид може да се приема не само от мъже но и от жени. Но дозата при жените атлети трябва да са ограничени в минималност - в района на 5-10 мг на ден, докато мъжете могат да използват от 30 до 40мг.

 

В заключение, условията за съхранение на Стромба от Алфа Фарма : Дръжте блистерите на сухо и тъмно място. Също така, като предпазна мярка, тези средства трябва да бъдат надеждно скрити от деца и домашни любимци.

 

Как се използва Rexobol 10 от Alpha Pharma

Описвания стероид в спортната практика се използва главно за производство на качествени (релефни, лишени от вода и мазнини) мускули, както и да се повиши ефективността на издръжливост и сила. В същото време използването на Rexobol Alpha Pharma в културизма и другите дисциплини почти никога не се употребява солово, най-често се комбинира с други анаболни стероиди, за да се постигне по-голяма ефективност при цикъла.

 С какви стероиди конкретно мога да комбинирам Stromba от Alpha Pharma? Може би комбинациите са много, но ако искате да се постигне по-висок растеж на производителността на енергия, тогава ние можем да препоръчаме следния стероиден цикъл : параболан - 50 мг на ден, тестостерон пропионат - 100 мг на ден, станозолол - 40 мг дневно; в изхода - терапия след цикъл - тамоксифен (1ва седмица - 60 мг, следващата седмица - 40 мг, след 2 седмици - 20 мг).

 

 Ако искате да използвате стромба за релеф, много стероиди могат да спомогнат за постигането на такъв ефект: Параболан (Parabolic, Trenabol или подобни други) - от 1 до 5 седмица при доза от 200 мг, станозолол - 1-6 седмици до 40 мг дневно. Също такав 7 до 9 седмица трябва да се приложи Tamoxifen и Tribulus (първия - 40 мг на ден, а вторият - към 1500-2000 мг).

 

Като цяло, при използването на Rexobol Alpha Pharma най-разпространената доза е 10 до 50 мг на ден (за мъже). Това лекарство се приема на дневна база, а стероидните цикли траят средно от шест до осем пълни седмици. В повечето случаи такива дози, продължителност и честота на употреба е достатъчна, за да се постигнат значителни подобрения.

 

Важно е да се каже, че ако посетите форума Anabol.bg и разговаряте със съветници на ресурсите, може да се отървете от въпроса, как се приемат тези хапчета. Броят на нашите консултанти, между другото се включват професионалисти като опитен треньор по културизъм, не по-малко опитен спортен лекар, майстор на спорта по вдигане на тежести и много други.

 

Отзиви за Stromba Alpha Pharma

Не е нужно да се ровите много, за да разберете, че върху описания стероид висят изключително много мнения от хора, които са го закупували и тествали на практика, в нашия форум има специална тема за тази активна съставка, както и за много други фармакологични средства (пептиди, стероиди и т.н.)

 

Ако посетите нашия форумен ресурс ще срещнете отзиви за Rexobol, и ще разберете, че той е ефективен стероид, с висока анаболна активност, която достига 320 на сто от ендогенен тестостерон. С какво друго може да ви бъдат полезни мненията и отзивите в интернет? С много неща.

 

По-специално те могат да се използват за изучаване на ефектите на стероидния агент, който, между другото, не е достатъчно. По-конкретно, много е важно да се прилага в съответствие с препоръките в този спорт, за да се придобие по-добро качество на мускулите (сухи и релефни) и да се отървете от излишните мазнини (повишена производителност на енергия и издръжливост).

 

Също прегледите на Rexobol Alpha Pharma показват относителна безвредност при правилното приемане. Разбира се, някои отклонения все още могат да бъдат почувствани, например, високо кръвно налягане или чернодробна токсичност, обаче, ароматизатори свързани нежелани ефекти (гинекомастия, и други), категорично се отричат. Плюс това, в резултат на използването на това средство не се намалява производството на тестостерон, и андрогенни странични ефекти не са присъщи за него.

 

От къде да купя Stromba Alpha Pharma и каква е нейната цена ?

Това можете да го направите в нашия онлайн магазин. Защо при нас? В действителност съществуват много причини – защото има надежност и удобство бърза доставка и т.н. Нека кажем всичко в детайли.

 

Първо, ако изберете онлайн магазин Anabol.bg, можете да спестите пари. По-специално, цена Stromba Alpha Pharma може да намалее значително, ако направите поръчка в голям размер (за подробности относно системата за отстъпки погледнете в секцията FAQ в заглавната част).

 

Второ, ако решите да направите поръчка в онлайн аптека Anabol.bg, можете да бъдете сигурни, че в края на краищата ще получите оригинален стероид. Защо така? Това е просто: фармакологията в нашия магазин пристига, което се нарича от "първа ръка" от фабриките и от производителите, така че да се съмнявате за "оригиналност" не е необходимо.

 

Трето, жителите и на най-отдалечените градове Република България вече не трябва да ги притеснява това къде е най-безопасно и лесно да се купи Alpha Pharma Stanozolol 10mg, защото ние доставяме поръчаните продукти в почти всички малки и големи градове в тази страна.

 

И все пак нещо значимо за посетителите на нашия сайт: Поръчка на Stromba Alpha Pharma в магазина Anabol.bg е възможна, без да се притеснявате за вашата безопасност, тъй като ние не задържаме поверителна информация, и в никакви обстоятелства тя ня мада попадне в ръцете на трети лица. Трябва кажем, че нашата система  SSL е с постоянно обновление за сигурността на сайта. 

 

Ако имате някакви въпроси относно Станозолол / Стромба , можете да ни пишете на  електронната поща, но по-добре е да се обърнете към нашия форум, където  професионални консултанти ще отговорят на всички ваши въпроси!
 
 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: станазолол, стромба, чиста мускулна маса, релеф