Stanolabs (Grizzly Lab) Винстрол - 5амп. по 5мл.

  • Код на продукта: 25мл.
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 90.00 лв

Stanolabs GS - е станозолол в инжекционна форма (водна суспензия), произведен от фармацевтична компания Grizzly Labs. Стероидът притежава широк спектър от положителни ефекти - увеличаване на силата и издръжливостта, изгаря мазнините, но и е доста мощен анабол (анаболна активност - 320 процента от тестостерон) и умерена андрогенна активност (само 30% от тестостерона).

Винстрол Stanolabs GS е използван главно в областта на спорта. Инжектирането на стероиди редовно се използва в културизма, при вдигане на тежести, бокс и много други популярни днес дисциплини, за да се подобри качеството на мускулите, изгарянето на мазнините,  и да получат огромна сила, издръжливост и повишен апетит. Препаратът е полезен в други области, по-специално лекува - остеопороза, мускулна дистрофия, в периода на възстановяване след инфекциозни заболявания в нарушение на протеиновия синтез, наранявания и т.н.

 

 

Какво е инжекционен станозолол Stanolabs : Описание

В основата на това средство, както вече бе отбелязано, е инжекционния стероид станозолол. Този стероид е производно на дихидротестостерон, модифициран с цел за подобряване на анаболните андрогенни свойства и качества на захранване, синтезиран е в далечната 1962 година. Той се появи на бял свят благодарение на усилията на Лаборатория Уинтроп, и първоначално е бил проектиран за ветеринарни и медицински приложения. Въпреки това, по-късно се разбират многобройните предимства на станозолол в спорта, и в наши дни той е известен преди всичко като ефективен спортен стероид, а не медицински или ветеринарен продукт.

 

Между другото плюсовете, и какви положителни ефекти могат да бъдат постигнати от Винстрол на Гризли Лабс :

 

Първо, той помага за подобряване на мускулния релеф

Второ, свойствата на инжекционния станозолол осигуряват значително увеличение на производителността на енергия и издръжливост

Трето, стероида има достатъчно силен ефект от изгаряне на мазнините

Четвърто, той предвижда значително увеличаване на апетита и спомага за отделяне на излишните течности от организма.

 

 

Важно:  Стероида Stanolabs GS, се препоръчва само за мъже, спортистки него използват поради риск от вирилизация. За информация:  вирилизация - е процес на натрупване и развитие на мъжките функции при жени (повишено окосмяване на лицето и тялото, гласови промени, и така нататък).

 

Също така е важно да се помни, че съхранението на такъв фармацевтичен препарат е най-добре да бъде в напълно сухо и тъмно място, защитено от по-нататъшно проникване на светлина и влага. В допълнение, лекарството трябва да бъде скрито от деца и домашни любимци за тяхната безопасност.

 

 

Как да приемате Винстрол от Stanolabs GS?

Като част от практиката в спортовете описания стероид се използва главно за висококачествено покачване на мускулна маса, както и увеличаване на силата и издръжливостта. В същото време той в много редки случаи се употребява солово, обикновено лекарството се комбинира с други стероиди, за да се постигнат по-изразителни резултати в края на цикъла.

С какви анаболни стероиди да комбинирам Винстрола? Въпросът не е толкова прост, защото има много ефективни комбинации със станозолол, и много от тях се определят от преследваната от спортиста цел, опита му и финансовия капацитет.

 

За максимален ефект може да предприемете прилагане на винстрол от Grizzly Labs със стероиди като оксандролон. Режимът на дозиране е както следва:  активното вещество - 50 мг на ден (1 до 6 седмици), оксандролон - около 40 мг на ден (1 до 6 седмици) в продължение на 6-7 седмици и може да бъде полезно лекарството Tamoxifen в дозировка от около 20 мг на ден (за възстановяването на естествения тестостерон).

 

Ако искате да постигнете значителен ръст на качествени мускули, с употребата на този стероид, според практиката може да се комбинира с инжекции от нандролон деканонат. Дозите са следните: нандролон - 200 мг на седмица в продължение на 7-8 седмици общо, инжекционен станозолол - около 50 мг всеки 2 ри ден за общо 7-8 седмици. На изхода приложете Turinabol (40 мг дневно) и тестостерон пропионат (100 мг всеки ден), и след цикъла отново Тамоксифен (40 mg на ден в продължение на 4 седмици общо).

 

Като цяло, препоръчителните дози, които могат да се базират от Winstrol са 50-100 мг на ден или през ден. Препоръчителната продължителност на приема на стероида е общо 6-8 седмици. Такъв обем на приложение в повечето случаи е достатъчно да се постигне значително подобряване на физическата форма, и не само.

И още нещо: отидете във форума Anabol.bg, там можете да разберете повече за прилагането на спортните стимуланти. И всичко това, защото в нашия форум можете да общувате с консултантите (спортен лекар, треньор по културизъм и т.н.) и да получите съвети за разумно приемане на този и много други анаболни стероиди.

 

 

Отзиви за Винстрол - Stanolabs от Grizzly Labs

Отидете във Форума ни и след като разгледате твърденията и мненията там, ще се уверите, че това не е само мощен стероид с най-високата анаболна активност (320% от тестостерона), но също така и ефективен инструмент с множество и разнообразни положителни ефекти. Ако предприемете цикъл с Винстрол, можете да постигнете и да подобрите качеството на мускулите (твърдост, релеф) също и да се покачат нивата на сила издржливост и апетит, разбира се най-добрият ефект изгарянето на мазнините.

 

От всички прегледи от поръчки на стари клиенти на Stanolabs GS, като цяло похвалват този стероид, че отсъстват странични ефекти и, че той в никакъв случай не е характерен за ароматизиране, няма отклонения като гинекомастия, натрупване на течност и увеличаването на телесните мазнини.

Останалата част от отзивите са, че този стероид е един от най-приятелските и е напълно съвместим с други анаболни стероиди.

 

 

Как и къде да си купя Винстрол Stanolabs GS и на каква цена?

Ако сте имали или имате желание да придобиете описания стероид, вие трябва да знаете, че това може да стане бързо и лесно в онлайн магазин Anabolbg. Защо при нас? В действителност съществуват причини - рентабилност, надеждност и така нататък. Но е по-добре да ви разкажем за всички предимства на нашите магазини и ред подробности.

Първо, че избрахте онлайн магазин Anabol.bg, за да направите поръчка на Винстрол Stanolabs GS, можете да бъдете сигурни, че в края на краищата ще получите оригинален продукт производството Grizzly Labs. Защо така? Толкова е просто - всички, фармацевтични стероиди идват при нас директно от производителите както се нарича от "първа ръка", без участието на посредници. Ето защо въпросът за "оригиналност” няма и съмнение.

На второ място, благодарение на специалната система за отстъпки на нашия сайт, можете да направите реална сделка. По-специално, цена Stanolabs и всички други лекарства, които сте заявили цената им може значително да се намали, ако направите поръчка на стойност над 200лв.

Трето, които са да закупуват анаболи от магазина Anabol.bg, са в действително предпазени от изтичане на важни лични данни. Фактът, че има надеждна връзка SSL, която осигурява пълна анонимност на работа.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Винстрол, Stanolabs, (Grizzly, Lab), Винстрол, 5амп., по, 5мл., Stanolabs (Grizzly Lab) Винстрол - 5амп. по 5мл.