Stanotrex (Concentrex) Стромба 200таб. 5мг

  • Код на продукта: 200Таб/5МГ
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 70.00 лв

Станозолол ( Стромба ) е за спортисти, които се стремят да получат качествено наддаване на мускулите им, голямо кръвоснабдяване, плътност и еластичност на мускулите и увеличаване на силата им в изпълнение на основните упражнения. Този стероид е в орална или инжекционна форма.Оралната форма на станозолол е по-достъпна в ценова листа, така че често се използва от спортисти. Средната доза на препарата варира в диапазона от 50 мг. В един ден.

 

Най-добре е да се пие няколко часа преди тренировка, а не на празен стомах.Stanozolol е купуван от спортисти който искат да увеличат размера на мускулната си маса. Този орален стероид помага да изсъхнат бързо мускулите и да изгорите излишните мазнини също и  задържането на вода в мускулните влакна.

Препоръчваме ви да купите едни от най-добрите марки Alpha Pharma , Vermodje или Malay Tiger. И трите производители са напълно с доказан произход. В орална форма най-добрата доза станозолол е 50 мг на ден, тази доза ще ви бъде достатъчно, за да постигнете, твърдост и еластичност на мускулите ви.
                             

Ефектите от приема на Станозолол (Стромба)

1. Много голямо придобиване на качественна мускулна маса.
2. Значително нарастване на силата.
3. Значително увеличение на издръжливоста на  спортиста.
4. Премахване на мазнини от мускулите и на излишната вода.
5. Бързото възстановяване на организма след тежки тренировки.
6. Отлично зарастване на микротравми в тренировките.

 

Станозолол се съвместява най-добре с по доло изброените препарати:
1. Нандролон Деканонат 2. Болденон 3. Туринобол 4. Примоболан

 
Ако имате някакви въпроси относно Станозолол / Стромба , можете да ни пишете на  електронната поща, но по-добре е да се обърнете към нашия форум, където  професионални консултанти ще отговорят на всички ваши въпроси!
 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Стромба, , Станозолол, Стромба, Станозолол, Stanotrex, (Concentrex), Стромба, 200таб., 5мг, Stanotrex (Concentrex) Стромба 200таб. 5мг