• Sustagen (Genetic Labs) Тестостерон комплекс - флакон 10мл.

Sustagen (Genetic Labs) Тестостерон комплекс - флакон 10мл.

  • Sustagen (Genetic Labs) Тестостерон комплекс - флакон 10мл.
  • Код на продукта: 250mg/ml 10ml
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 66.00 лв

Име: Sustagen

Производител : Genetic Labs

Общо название: Testosterone blend

 

Сустанон е инжектиращ се стероид, който съдържа хормона тестостерон в 5 различни естера, равняващи се общо на 270мг. Всеки милилитър на Сустанон съдържа: 20мг тестостерон ацетат, 30мг тестостерон пропинат, 60мг тестостерон фенилпропинат, 60мг тестостерон изокапроат и 100мг тестостерон деканоат. Всеки от тези естери има различно остатъчно време в организма и по този начин нивата на тестостерон в тялото биват поддържани.

 

Стероидът трябва да се инжектира 3 пъти в седмицата (пр: Неделя, Вторник и Четвъртък). Културистите считат Сустанон за базов стероид във всички видове цикли. Хората, които го използват ще усетят мощен прилив на енергия, натрупване на мускулна маса, добро общо физическо състояние и повишаване на сексуалното желание.  За да се ограничат естрогенните странични ефекти е препоръчително заедно със Сустанон да се приемат: Anastrozole, Proviron, Tamoxifen, Letrozole или Exemestane.

 

Андрогенни странични ефекти като мазна кожа също са възможни. Тези, които целят да си увеличат размера си (да се напомпат) е хубаво да съчетаят Сустанон със: Deca 250 и/или GP Bold 200, заедно с таблетки GP Methan или GP Oxy. А тези, които са във фазата на нацепване могат да комбинират Сустанон с GP Trens, заедно с таблетки като GP Stan или GP Oxan. В края на цикъла обикновено трябва да се приемат Clomid, Tamoxifen, и HCG за период от 3-4 седмици, за да се възстанови функцията на хипофизната жлеза и тестисите.

 

Жените културистки взимат Сустанон, за да качат маса, но в по- ниски дози от тези на мъжете. Средната доза за мъжете е 400-1200мг на седмица, а периодът на цикъла трае 8-20 седмици в зависимост от целите на спортиста. Жените взимат средно между 50- 100мг на седмица.

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Genetic, Labs, Genetic Labs, Sustagen, (Genetic, Labs), Тестостерон, комплекс, флакон, 10мл., Sustagen (Genetic Labs) Тестостерон комплекс - флакон 10мл.