• Sustamed (Biomedis) Тестосрон комплекс - флакон 10мл.

Sustamed (Biomedis) Тестосрон комплекс - флакон 10мл.

  • Sustamed (Biomedis) Тестосрон комплекс - флакон 10мл.
  • Производител: Biomedis
  • Код на продукта: 250mg/ml 10ml
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 69.00 лв

Тестостерона представлява мъжкият полов хормон и е основният „ виновник „  за всички първични и вторични полови белези, които характеризират мъжа.

Състанон Biomedis е уникална комбинация от 4 естера на тестостерона. Всеки естер е активен в човешкият организам в рамките на 2 до 3 седмици след като е инжектиран. Стероида сустанон работи безотказно и ниската му цена го правят един от най-продаваните анаболни стероиди.

Инжекционният стероид сустанон работи безотказно и се използва МАСОВО в цикли за мускулна маса. От нормален цикъл със Sustanon 250 се очаква покачване на мускулна маса от 7 до 11 килограма, така че ако целите бърз мускулен растеж, по-красива и мъжествена фигура – то това е стероида за вас. Препоръчителната доза, в която се използва Сустанон е до 500мг на седмица, като дозата може да варира според индивидуалността на атлета, който употребява  този препарат. Важно е да използвате Сустанон в правилни дози, затова може да се консултирате с лекар преди да започнете своят цикъл. Този препарат успешно може да бъде комбиниран с стероиди като : Стромба - Станазолол, Dianabol, Winstrol + Turinabol.

Такъв цикъл ще Ви даде мигновен резултат и много енергия, сила, мускулна маса и издръжливост. Ако ще използвате Сустанон е важно да знаете, че трябва да започвате с най-ниската доза и постепенно да увеличавате, заедно с него да приемате минимум 50 мг Провирон на ден, за да не позволите на препарата да ароматизира, водният прием трябва да се увеличи до 3л на ден и след цикъла е важно да възстановите нивата на тестостерон чрез препарат като прегнил или кломид.

Препарата е добре да бъде използван за НЕ повече от предписаният период, а дозировката му е добре да бъде избрана след консултация със специалист.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Biomedis, Sustamed, (Biomedis), Тестосрон, комплекс, флакон, 10мл., Sustamed (Biomedis) Тестосрон комплекс - флакон 10мл.