Тестостерон Пропионат, информация за цена прием и съвети Buen Poder

Поръчка на Test P-100 (Buen Poder) Тестостерон

Производител:Buen Poder
Модел:10 амп.100mg/ml
Наличност:В НАЛИЧНОСТ
Цена: 55.00 лв


Test P-100 (Buen Poder) Тестостерон Пропионат - 10амп.

Test P-100 (Тестостерон Пропионат) - това е кратко действащ тестостерон от фирма Buen Poder. Чрез действието на този стероид и неговата андрогенна и анаболна активност, се насърчава растежа на мускулна маса, загуба на мазнини, мускулната плътност, повишаване на издръжливостта и много други позитивни ефекти.

 

Тестостерон пропионат ефективно се използва в спортната практика и медицината, съответно като медикамент или допинг средство. В спорта, той е от значение за по-голямата част от съвременните дисциплини поради широкия си спектър на действие, а в медицината се използва като хормонозаместваща терапия или за лечение на рак на гърдата.

 

Test P-100 от Buen Poder: Описание

Активната съставка на лекарството е тестостерон пропионат един от най-популярните тестостеронови естери. Този анаболен стероид има 100 процента андрогенна активност на ендогенен тестостерон и валидност от порядъка на 1-2 дни. Поради краткия му срок на действие се изисква често прилагане. Обикновено, за да се поддържа желаната концентрация на веществото се извършва инжектиране всеки ден, или на два дни.

 

Използва се като спортен стимуланти, тестостерон пропионат от Buen Poder е способен да предостави деноминирани резултати, обвързани с повишаване на анаболизма и повишена активност на андрогените: мускулния растеж (задържане на течности на практика не се наблюдава), увеличаване на силата, увеличаване на издръжливостта, изгаряне на мазнини, увеличаване на плътността и мускулен релеф, повишено либидо (увеличаване на сексуалното желание и активност).

 

Допълнителни реакции могат да включват развитието на вторични мъжки полови белези и намаляване на риска от сърдечно-съдови заболявания. Test P-100Buen Poder се смята за един от най-меките тестостеронови естери, обаче, това не изключва риска от нежелани реакции.

 

Мъжете, който го инжектират, може да се сблъскат с нарушения на андрогенната или естрогената активност. Първо - това са симптоми на гинекомастия (рядко), задържане на течности (обикновено незначително), увеличаване на кръвното. Второ - акне, мазна кожа и увеличаване на потенето.

 

Жените не използват тестостерон пропионат заради опасността от поява на вирилизация. На теория за жени употребата е относително безопасна, но в намалени дози от порядъка на 25-50 мг за 5-7 дни (евентуално до 100 мг). В противен случай, страничните ефекти на вирилизация (задълбочаване на глас, окосмяване по тялото) е трудно да се избегнат.

 

Тестостерон пропионат Buen Poder се описва от много мнения като качествен стероид, най-малкото той не отстъпва на колеги от други фирми. Той е отличен избор за начинаещи в начални етапи, дори и за опитни спортисти в комбинирани стероидни цикли.

 

Как да приемате Тестостерон Пропионат от Buen Poder?

Използването на този стероид, както и други форми на тестостерон, се препоръчва предимно за мъже. Той е много подходящ за качествен растеж на мускулите, силови спортове, а дори и по време на релеф, всичко е в зависимост от приоритетите. Дозировката на Тестостерон пропионат - е 100-200 мг, съответно, на ден или през ден.

 

Прекомерните дози практическа полза не носят! Но рискът от нежелани реакции може да се увеличи значително. Това означава, че прилагането на препоръчваните оптимални дози е задължително. Тестостеронът пропионат често се приема предимно в комбинация. Той се комбинира добре с повечето анаболни стероиди, който са от значение в този спорт - от тренболон до стромба. Изборът на връзката му зависи от предстоящата цел, опит и ниво на спортиста.

 

Стероиден цикъл с пропионат заедно с Туринабол може да се препоръча за начинаещ спортист. Това е сравнително безопасен стероиден цикъл за покачване на чиста мускулна маса и увеличаване на силовите показатели. Дози: Туринабол - около 40 мг на ден, тестостерон пропионат - 100 мг през ден. В терапията след цикъл се използва тамоксифен или кломифен цитрат.

 

За релеф може да бъде избрана комбинация от тренболон ацетат или станозолол. Имайте предвид, че тренболон е мощен стероид, и се препоръчва само на опитни състезатели, (ако се използва се налага използването на Провирон или Гонадотропин).

 

 

Поръчка на тестостерон пропионат Buen Poder

Магазин Anabol.bg за българските спортисти е надежден фактор предлагаш широка гама от спортни стимуланти. Тук ще намерите пептиди, анаболни стероиди, анти естрогени, както и много други препарати.

Поръчката на тестостерон пропионат Buen Poder от нас е безопасната, защото сме осигурили цялостна система за сигурност, включително и SSL-връзка. Изпратената поверителна информация никога няма да я получат външни лица, с други думи, покупката от Anabol.bg, ще избегне много потенциални рискове.

 

Поръчките се обработват в най-кратки срокове и бързо се изпращат до местоназначението. От наша страна, можем да гарантираме качество и бързината на работа, но за Българските куриери не можем да гарантираме.

 

Цена Тестостерон пропионат Buen Poder в нашия магазин е на подходяща оферта. Също така, не забравяйте, че има активна система за отстъпки, която ви позволява да спестите от големи поръчки. Бонуси (подаръци, безплатна доставка), както и намаления са в пряка зависимост от обема на поръчката, повече по този въпрос в "Често задавани въпроси".

 

След преглед на обратна връзка от клиенти за нашия уебсайт ще видите, че ние приемаме един отговорен подход към своите задължения, и доволните клиенти са директно доказателство за това.

 

Оставете коментарNote: HTML is not translated!

Лош           ДобърCall