Поръчка на Testaplex 200 (Axio Labs) Тестостерон Енантат , Axio Labs

Поръчка на Testaplex 200 (Axio Labs) Тестостерон Енантат

Производител:Axio Labs
Модел:200mg/ml 10ml
Наличност:В наличност
Цена: 35.00 лв


Testaplex 200 (Axio Labs) Тестостерон Енантат - флакон 10мл.

Тестостерон енантан от Axio Labs представлява анаболен стероид под инжекционна форма. Той е на маслена основа и се освобождава сравнително бавно. Ефекта му продължа около 2-3 седмици, през които се наблюдава постепенно повишаване на нивата на тестостерон. Тестостерон Енантан е силен анаболик. Той гарантира видими резултати в рамките на 2-3 седмици и ще ви помогне да постигнете мечтаната форма. Покачването на чиста мускулна маса става видимо само след няколко дни след приема, силата се повишава осезаемо, апетита също. Атлетите, които целят бърз и забележим резултат за оптимално кратко време прибягват към Тестостерон Енантан Axio Labs, въпреки, че на фона на всичките си силни анаболни действия, той може да доведе и до доста странични такива. Общо взето, страничните ефекти на тестостерон енантат се дължат на факта, че той се преобразува в естроген в големи дози. Освен това задържа много вода в тялото и приеман в по-големи дози може да доведе до прекомерна агресия, проблеми с кожата, женски гърди, сърдечно-съдови проблеми, депресия и други.

 

 

Как се приема тестостерон енантат?

Приема на Testaplex е строго индивидуален за всеки човек. Преди да посегнете към такъв силен анаболен стероид е добре да се консултирате с лекар или медицинско лице, което може да Ви каже какви биха били най-добрите дози за вас. Обичайната доза, в която атлетите употребяват тестостерон енантат е  от 250 мг до 750 мг.

Приеман в рамките на тези дози, покачването на килограми и сила става много бързо и видимо. В случай, че сте напреднали може да комбинирате тестостерон енантат и с други стероиди, които ще помогнат да задържите по-голямата част от мускулната маса, дори след края на цикъла. Важно нещо, което трябва да бъде отбелязано е, че за да предотвратите хормонални проблеми е добре да се сдобиете и с анти-естрогени или естроген блокъри, които ще Ви помогнат да нормализирате нивата на естроген.

 

 

Оставете коментарNote: HTML is not translated!

Лош           ДобърCall