Поръчка на Testaplex P100

Поръчка на Testaplex P100 (Axio Labs) Тестостерон пропионат

Производител:Axio Labs
Модел:100mg/ml 10ml
Наличност:В наличност
Цена: 35.00 лв


Testaplex P100 (Axio Labs) Тестостерон пропионат - флакон 10мл.

Тестостерон пропионат има специфичен андрогенен ефект; стимулира развитието и функцията на външните гениталии, простатата, семенните мехурчета и вторичните полови белези при мъжете (глас, растежа на косата). Участва в образуването на тялото и сексуалното поведение при мъжете, стимулира либидото и потентността, стимулира сперматогенезата. Тестостеронът е антагонист на женските полови хормони - естроген, има антитуморен ефект при тумори на гърдата. Анаболният ефект, който се изразява е стимулиране на синтеза на протеини, намаляване на мастни депозити, отслабване, задържа в тялото повече калий, фосфор, сяра, калций, който са важни за укрепване на костите и увеличаването на мускулната маса. С достатъчна протеинова диета, стимулира производството на еритропоетин.

 

Тестостерон Пропионат – Testaplex Axio Labs

След интрамускулно или подкожно приложение той се абсорбира бавно в мястото на инжектиране. Циркулиращият тестостерон пропуска прицелните органи, които се редуцират до 5-а-дихидротестостерон, който взаимодейства с рецепторите на клетъчната мембрана и прониква в ядрото на клетката. До 98% от лекарството отива в плазмата и се свързва с протеините и глобулините. Той се метаболизира в черния дроб, като неактивни и активни метаболити, които се екскретират в урината.

 

Показания за употреба Testaplex

Заместителна терапия при първичен и вторичен хипогонадизъм, импотентност, синдром на пост-кастрация, мъжка менопауза, безплодие в резултат на нарушение на сперматогенезата, олигоспермия, остеопороза причинена от липсата на андрогени, акромегалия хормон-зависими тумори при жените (рак на гърдата), нарушения в менопаузата при жени (комбинирани с естрогени), мастит, придружен от болезнено предменструално напрежение на млечните жлези; ендометриоза, фиброиди на матката.

 

Дозировка и начин на приложение Тестостерон Пропионат

Продължителността на приема зависи от ефективността на лечението и естеството от заболяването. След подобряване на клиничната картина тестостерон пропионат се прилага в дози от 50-100 мг ежедневно или през ден. Когато импотентността е от ендокринен произход, като мъжки менопауза, придружен от съдови и неврологични разстройства, тестостерон пропионат се прилага 100 мг дневно или 150 мг 2-3 пъти седмично в продължение на 1-2 месеца. За лечение на мъжко безплодие лекарство се използва в доза от 10 мг два пъти седмично в продължение на 4-6 месеца или 50 мг всеки ден за 10 дни.

 

Странични действия

Приапизъм, повишена сексуална възбуда, повишено либидо и чести ерекции, гинекомастия, оток, хиперкалцемия, замайване, гадене. При момчета в преждевременен пубертет се увеличава размера на половите органи, преждевременно затваряне на епифизата кост.

 

Противопоказания

Индивидуална чувствителност към стероиди, рак на простатата, гинекомастия, увреден черен дроб и бъбреци, хиперкалцемия, сърдечна недостатъчност, тежка астения, възрастни мъже, при пубертет на момчетата или по време на бременност или кърмене при жените. Рак на гърдата, невроза, невротичен форма на нефрит, диабет, хипертрофия на простатата и пикочните пътища.

 

 

Оставете коментарNote: HTML is not translated!

Лош           ДобърCall