Tren A-100 (Buen Poder) Тренболон Ацетат

Поръчка на Tren A-100 (Buen Poder) Тренболон Ацетат

Производител:Buen Poder
Модел:10 ампули по 100мг/мл
Наличност:В НАЛИЧНОСТ
Цена: 96.00 лв


Tren A-100 (Buen Poder) Тренболон Ацетат - 10 ампули

Tren A-100 - Анаболен стероид произведен от Buen Poder с висока анаболна активност и силни андрогенни свойства. Основната сфера на неговото приложение е спортната практика. Той се използва в културизма, вдигането на тежести и в много други актуални днес дисциплини предимно за покачване на мускулна маса и увеличаване на силата.

 

Сред специфичните ефекти на лекарството, се появяват и различни подобрения, като изгаряне на мазнини, подобряване на либидото и увеличаване на IGF.

 

Описание Trenbolone Acetate Buen Poder

Активната съставка на лекарството, тренболон Hexahydrobenzylcarbonate естер с продължително действие. За разлика от ацетатен този действието на този стероид е около 14 дни след инжектирането, така че често приложение не е необходимо (обикновено веднъж или два пъти седмично), което е значително предимство за спортисти, които не понасят инжекции.

 

Самият Parabolan тренболон - е, както вече беше отбелязано, мощен анаболен и андрогенен препарат с анаболна активност - 400% на ендогенен тестостерон. Имайте предвид, че използването на този препарат се препоръчва предимно за опитни спортисти, който имат причина и слабите стероидни лекарства вече не им действат.

 

Говорейки за въздействие и влиянието упражнявано от Parabolan значителните ефекти, които могат да предоставят значителни подобрения (когато се използва правилно) са:

Осигуряване на набор от ясно изразена мускулна маса;

Значително увеличаване на енергията;

Повишава нивата на IGF и изгаря мазнините;

понижава нивото на кортизол и повишава либидото.

 

Все пак трябва да се има предвид, че Tren A-100 от Buen Poder  има не само положителен ефект, но също така са възможни и странични ефекти. По-специално (АКО СЕ ИЗПОЛЗВА НЕПРАВОМЕРНО) може да намали собственото производство на тестостерон и свързаните с него последици. Съществува и риск от андрогенни странични ефекти като: гинекомастия, акне, окосмяване и др.

 

Поради относително високата андрогенна активност използването на този стероид трябва да е само от мъже. Жените не трябва да го използват, ако не искат да се изправят пред последиците на вирилизация.

 

Препоръчителни условия за съхранение: Да се ​​съхранява на сигурно място, защитен от влага и светлина.

 

Стероиден цикъл с Buen Poder Tren A-100

В културизма, както и в другите дисциплини, това лекарство се използва главно от опитни спортисти, за да увеличат своята мускулна маса и сила. Този стероид е от значение за много различни видове спортисти, защото значително и бързо подобрява физическата форма.

 

При мъже препоръчителна доза Tren A-100 е от 100 до 300 мг на седмица. Въвеждането на твърде чести инжекции не е нужно (обикновено седмична доза е разделена на 1-2 приема седмично). Имайте предвид, че стероидни цикли с лекарството се извършват с продължителност средно около осем седмици. В повечето случаи този анаболен андроген се комбинира с други анаболни стероиди.

 

С какви анаболни андрогени да съчетаем Tren A-100Buen Poder, за да получим най-добри резултати? Определено е трудно да се отговори, защото изборът на стероиди за комбиниран прием се определя от предпочитанията на приемащия, неговото ниво, опит, както и много други фактори.

 

Комбиниран прием с Параболан и Стромба може да предприемат атлети, които искат да постигнат по-голяма производителност на енергия с качествен растеж на мускулите. Това е една добра комбинация, която също ще помогне за намаляването на телесните мазнини, което винаги е полезно за един спортист. Други възможни комбинации са с Тестостерон, Turinabol или анавар, в съответствие с приоритетите на спортиста.

 

Поръчка и цена Trenbolone A 

Купете висококачествена спортна фармакология, включително и Tren A-100, както и много други анаболни андрогенни стероиди от нашия уебсайт. Магазин Anabol.bg осигурява първокласно обслужване, отговарят на високите изисквания на Българските атлети, като надеждност и достъпност. Нека да обясним всичко в детайли.

 

Първо, цената на Tren A-100 в нашия магазин - това е най-изгодната оферта. Ние правим условията за вас възможно най-достъпни. Второ, ние работим надеждно, което е от значителен фактор. Тук можете да си купите спортни стимуланти и бъдете сигурни, че вашата поверителната информация е защитена. Фактът е, че в ресурса е "монтирана" надеждна система за безопасност, която осигурява анонимност в експлоатацията. Каквито и да са обстоятелствата, личната ви информация, ще остане в тайна.

 

На трето място, може да си купите Tren A-100 от Buen Poder без съмнение, че в края на краищата ще получите оригиналния продукт. Ние работим само с надеждни доставчици, които не си позволят грешки. Може да се твърди, че спортните стимуланти, поставени по рафтовете на Anabol.bg получаваме от "първа ръка".

Нашият телефон работи без прекъсване през целия ден, с изключение на неделя. Поръчки се приемат и изпращат в най-кратки срокове, и като цяло Anabol.bg осигурява възможно най-доброто обслужване в Република България.

 

Оставете коментарNote: HTML is not translated!

Лош           ДобърCall