Безопасни и качествени стероиди

Тази статия представя стероидните лекарства с минимални странични ефекти и явления при тяхното прилагане, така наречените леки стероиди.

 

Stanozolol:

Средните дози - 50-100 мг на ден

Полуживот - 7-10 часа

Ароматизираш ефект - Не

Безопасни и качествени стероиди

 

Stanozolol - много популярен стероид в наши дни. Въпреки това, популярността му в по-голямата част идва от културизма и леката атлетика, където той се смята за един от най-добрите препарати. Знаете ли историята на Бен Джонсън, легендарният спринтьор, който е доказателство за това, ако някой е забравил, че заради Stanozolol, Ben беше лишен от олимпийския златен медал и аналуриха световния му рекорд.

Stromba Ject Stanozolol -  уникален продукт. Неговата молекула съдържа пет бензинови пръстена, вместо четири, като други лекарства от този тип. Друга особеност на Stanozolol е – че е  прогестеронов антагонист. Ето защо Stanozolol е незаменим в стероидните цикли, и по-точно, защото потиска прогестогенната активност на други стероиди.

 

Днес Stanozolol се произвежда от много форми – орален и инжекционен. Препаратаът се отличава от другите инжекционни стероиди, защото е на водна основа - Винстрол - водна суспензия.

Според неговите характеристики таблетната стромба е аналог на инжектиращата, така че можете без страх и риск да промените едното лекарство към другото, например, ако не можете да понасяте инжекции през спокойно можете да приемете течността през устата.

 

Поради факта, че станозолол е алкалирован към 17-алфа, е леко токсичен за черния дроб. Що се отнася до недостатъците на лекарството може да се каже, че има лек отрицателен ефект върху простатата.

Това се дължи на факта, че станозолол е снабден с възможност за нормализиране на андрогенния рецептор. Това е причината, поради която Станозолол не се препоръчва за употреба при жени. Дори едно хапче може да предизвика ефект на вирилизация.

 

Strombafort – не води до значително увеличаване на мускулната маса и тегло, така че по-голямата част от спортистите използващи това лекарство разчитат на него при подготвителен период преди подготовка за състезание.

Много добра комбинация е Stanozolol и Trenbolone. В допълнение, лекарството добре се проявява във връзка с тестостерон, нандролон и примоболан. Тези комбинации ще помогнат на един спортист да получи значително увеличаване на мускулната маса, без риск от странични ефекти, но спортистът ще придобие значително покачване в физическите параметри на сила.

Времето на полуживот в организма е 7-10 часа, поради тази причина Stanozolol, трябва да се приема най-малко веднъж на ден, с дневна доза от 50-100 мг.

Може да поръчате този продукт в нашия онлайн магазин.

 

Stanozolol

 

Oxandrolone:

Средната доза - 50-150 мг на ден

Полуживот - 08:00

Ароматизираш ефект - Не

 

Анавар - Оксандролон – е създаден през 1964 г. от американската компания "Сърл" и се разпространяват под марката "Anavar". През юли 89, 01 Юли 1989, американският Anavar е бил прекратен от продажба. Започват да го произвеждат китайски производители - Хубей Хуанси.

Поръчка на хубав анавар можете да направите на Молдовската компания SC Balkan Pharmaceuticals SRL (Молдова) или Vermodje Moldova всичко това е възможно в нашия магазин с гаранция за доставката и качеството.

 

Oxandrolone е включен в списъка на най-меки и безопасни стероиди напълно лишени от странични ефекти. Но тук има малко уловка, Oxandrolone е безвреден за човешкото тяло, и няма особено влияние върху увеличаването на мускулната маса.

Това не е изненадващо, тъй като Oxandrolone е създаден специално за жени, така че лекарството има Ar-активност . като добре стабилизира рецепторите. Той се използва в медицинската практика, дори при заболявания на деца, свързани с атрофия на мускулната тъкан.

 

Въпреки това слабата ефективност на Oxandrolone може да бъде компенсирана от по-високи дози. Валидността на лекарството е 8 часа (живот в организма), така че трябва да се помни, че дневната доза трябва да бъде разделена на две равни части (3 дози).

 

Въпреки ниската си ефективност, лекарството все още успява да държи челните позиции в света на бодибилдинга. На първо място, отново, лекарството е един от най-добрите препарати за употреба при жени, лишен от вирилизация и други странични ефекти.

В допълнение, лекарството се отделя много бързо от организма в района на 10-12 дни, което допълнително помага на спортиста в подготовката му за състезания.

Може да поръчате този продукт от нашия онлайн магазин.

 

Methenolone

Methenolone:

Средната доза - 50-100 мг на ден

Полуживот - 08:00

Ароматизираш ефект - Не

 

Primover - Примоболан инжекционната версия и живота на лекарството е 5-7 дни, следователно, често инжектиране не е необходимо. Инжекционната версия има малко по-голям ефект от оралната, Methenolone не подлежи на деградация, причинена от черния дроб, защото Methenolone след инжектиране отива директно в кръвта.

Средната препоръчителна доза се равнява на 400-600 мг на седмица, и както е споменато по-горе, без страх!

Methenolone влияе на тялото много добре, той е меко казано подобен на нандролон. Стероидът е легендарно лекарството, защото е един от най-любимите стероиди на Арнолд Шварценегер, използван в комбинация с Methandrostenolone.

Днес обаче лекарството загуби доста популярността си заради доста високата му цена, дори и в инжекционна форма цената е около 1.5 пъти голяма от своя близнак нандролон. Друг недостатък на лекарството е лекото му действие, което слабо се усеща от професионални спортисти.

Заслужава да се отбележи , че Methenolone се предлага в две форми - орална и инжекционна. Най-популярна разбира се е инжекционната версия на лекарството и причината не е само цената. Минималната ефективна доза се счита за 400 мг на седмица, но може да се увеличи, без страх на 1gramm на седмица.

 

Можете да направите поръчка на примоболан от нашия уеб сайт.

  • Безопасни и качествени стероиди