FAQ:Въпроси


Къде мога да получа помощ при изготвяне на моя стероиден цикъл? (Въпроси по темата, тренировка, хранене, и т.н.)

 

Този въпрос може да го зададете в нашият безплатен форум където ще ви отговорят проф. консултанти.

Те ще помогнат компетентно на всеки ваш въпрос, и без това напълно безплатно! Също можете да задавате вашите въпроси в WhatsApp, Telegram или по електронната поща.

 

В кой страни работим?

 

Ние работим както в България така и във всички други европейски държави.


 

Как да направя поръчка?

 

1. Изберете вашите продукти от каталога.

2. Добавете вашите желани продуки в пазарската количка.

3. Попълнете формата за регистрация (която не е задължителна), проверете вашата поръчка и натиснете бутона потвърждавам.

 

Как да разбера дали поръчката ми е била приета?

 

Ще получите потвърдителен емайл. Управителят на магазина отговаря на всички съобщения, изпратени до нашия имейл в рамките на 24 часа максимум (с изключение на неделя).

 

Има ли отстъпки за редовни клиенти или при по голяма поръчка?

 

Нашият магазин предлага следните отсъпки: в зависимост от размера на поръчката например 100лв - подарък от 150лв - отстъпка в размер на 3% от 300лв - 5% отстъпка от 500лв - отстъпка в размер на 7% + безплатна доставка за 1000лв - 10% отстъпка + безплатна доставка от 2000лв - 20% + безплатна доставка за 3000лв и търговия на едро (цени индивидуални), моля пишете тук: Anabolbg@yandex.ru - за групи от потребители в нашия форум: консултанти и модератори - 10% отстъпка, редактори в Фейсбук - 7%.

 

Каква е минималната поръчка?

 

Няма ограничена минимална стойност на поръчките.

 

Какви са методите за доставка?

 

Ние работим с следните спедиторски фирми Speedy и Еконт.

Цената зависи от държавата на получателя: България 5-10 лeвa.; Цяла Европа - 10 евро. 

Доставка до други страни в европейския съюз се извършва с националните пощи (за повече информация моля свържете се с нас чрез емайл или на посочения телефонен номер).

 

Каква е гаранцията че ще получа автентични продукти?

 

Единствената гаранция - Нашата репутация: "Ние дойдохме в този бизнес веднъж и завинаги, и да излъжем някой не в наш интерес!"


Доказателствата за нашата коректност:

 

1)  Нашата история и нашите предимства

2)  Коментари за нашата работа

Попитайте всеки човек в този форум. Изпратете лично съобщение до някой потребител "Как беше доволен ли си от тяхните продукти" - Гарантираме ви че ще получите само положителни отговори! Прегледайте форума, можете да се абонирате за актуалните теми.

 


Всички стоки ли са с опаковки?

 

Разбирасе ! Всички наши стоки са със съответна опаковка и листовка (освен когато стоката е за друга държава,защото понякога е необходимо доста дискретно опаковане за да заеме по малко място).

Разбира се ! Ако таблетките са на блистер те винаги ще бъдат в блистер. Ние винаги купуваме стока само с опаквока и листовка.

 

Всички продукти при изпращане ли са опаковани дисктрено?

 

Всички продукти са опаковани внимателно, всичко се поставя върху опаковачно стреч фолио в много слоеве. Ако нещо се счупи, можете да заснемете видео клип при отваряне на опаковката и ние ще ви я заменим с нова.

 

 


Няма продукти в тази категория.