FAQ:Въпроси

Къде мога да получа помощ при изготвяне на моя стероиден цикъл? (Въпроси по темата, тренировка, хранене, и т.н.)

 

Този въпрос може да го зададете в нашият безплатен форум където ще ви отговорят проф. консултанти.

 

Те ще помогнат компетентно на всеки ваш въпрос, и без това напълно безплатно! Също можете да задавате вашите въпроси в Facebook, електронната поща.

 

В кой страни работим?

 

Ние работим както в България така и във всички други европейски държави.


 

Как да направя поръчка?

 

1. Изберете вашите продукти от каталога.


2. Добавете вашите желани продуки в пазарската количка.


3. Попълнете формата за регистрация (която не е задължителна), проверете вашата поръчка и натиснете бутона потвърждавам.

 

Как да разбера дали поръчката ми е била приета?

 

Ще получите обаждане по телефона в рамките на 2-3 часа. Неделя е почивен ден.

 

Управителят отговаря за всички съобщения, изпратени до нашия имейл рамките на 24 часа максимум (с изключение на неделя).

 

Има ли отстъпки за редовни клиенти или при по голяма поръчка?

 

Нашият магазин предлага следните отсъпки: в зависимост от размера на поръчката например 100лв - подарък от 150лв - отстъпка в размер на 3% от 300лв - 5% отстъпка от 500лв - отстъпка в размер на 7% + безплатна доставка за 1000лв - 10% отстъпка + безплатна доставка от 2000лв - 20% + безплатна доставка за 3000лв и търговия на едро (цени индивидуални), моля пишете тук: Anabolbg@yandex.ru - за групи от потребители в нашия форум: консултанти и модератори - 10% отстъпка, редактори в Фейсбук - 7%.

 

Каква е минималната поръчка?

 

Няма ограничена минимална стойност на поръчките.

 

Какви са методите за доставка?

 

Ние работим с следните спедиторски фирми Speedy и Еконт.

 

Цената зависи от държавата на получателя: България 5-10 лeвa.; Цяла Европа - 10 евро.

 

Доставка до други страни в европейския съюз се извършва с националните пощи (за повече информация моля свържете се с нас чрез емайл или на посочения телефонен номер).

 

Каква е гаранцията че ще получа автентични продукти?

 

Единствената гаранция - Нашата репутация: "Ние дойдохме в този бизнес веднъж и завинаги, и да излъжем някой не в наш интерес!"

 

Доказателствата за нашата коректност:

 

1)  Нашата история и нашите предимства


2)  Коментари за нашата работа


Попитайте всеки човек в този форум. Изпратете лично съобщение до някой потребител "Как беше доволен ли си от тяхните продукти" - Гарантираме ви че ще получите само положителни отговори! Прегледайте форума, можете да се абонирате за актуалните теми.
 

Всички стоки ли са с опаковки?

 

Разбирасе ! Всички наши стоки са със съответна опаковка и листовка (освен когато стоката е за друга държава,защото понякога е необходимо доста дискретно опаковане за да заеме по малко място).

 

Разбира се ! Ако таблетките са на блистер те винаги ще бъдат в блистер. Ние винаги купуваме стока само с опаквока и листовка.

 

Всички продукти при испращане ли са опаковани дисктрено?

 

Всички продукти са опаковани внимателно, всичко се поставя върху опаковачно стреч фолио в много слоеве. Ако нещо се счупи, можете да заснемете видео клип при отваряне на опаковката и ние ще ви я заменим с нова.

 

 

 


Няма продукти в тази категория.