История и отзиви

Работа чрез мрежата започнахме през януари 2014 г. В началото продажбата се извърваше само чрез Facebook. На 3 март 2014, е регистриран домейна Anabol.bg

Първите групи бяха блокирани от администрацията на Facebook. Сега нашата група в Фейсбук: facebook.com/Анаболни-Стероиди е чисто консултативен. Така че можете да се присаедените към нашия форум, където ще бъдете информиран за всички новини относно продукти и да получите безплатна консултация за употребата на стероиди (подготовка на цикли), хранене, техники и др.

Нашият екип препоръчва да се внимава при покупка на стероиди от интернет магазини в България защото повечето от тях са измамници. Нашата почтеност сме доказали през годините с честен труд и вие лесно може да проверите чрез посещения на нашата тема във форума "Отзиви за работа www.anabol.bg", и да разгледате снимки с поръчки на нашите клиенти.

В момента ние си сътрудничим с повече от две хиляди души, а броят на клиентите постоянно се увеличава.
 

Надеждна работа


Ние работим в България и страните, който са в "Митническия съюз" с изключение на Турция. Пощенските пратки в Митническия съюз пристигат без проблеми, но страни извън него не. Митнически кодекс на митническия съюз влезе в сила на 6 юли 2010 г.

В нашия магазин можете да си купите стероиди с гарантиран произход, ако пратката се загуби, и неможе да се открие, ние ще изпратим повторение на вашата поръчка за наша сметка.

Продуктите са внимателно опаковани, със свеждане до минимум на възможността за увреждане на продуктите по време на транспортиране. Ако нещо е объркано,изпратете снимков материал на пратката, тогава ние ще ви изпратим нова за своя сметка.
 

Отлична репутация


Репутация на нашия онлайн магазин е 100% съответваща на качеството на нашата работа. През периода на работа с магазина не сме имали малко недоразумения. Имаше проблеми, които изискват от нас да намерим адекватно решение, понякога е имало закъснения на пратките, също така е имало случаи на изгубени пратки от куриерите но ние никога няма да разтроим нашите клиенти и винаги ще поемем отговорност и ще испратим нова пратка за наша сметка. Всеки клиент е наш приятел, а от нас можете да очаквате добро отношение и доверие.

Ние сме заинтересовани от това, пратката на нашият клиент да бъде изпълнена и да получи очакваните резултати, така че ние предлагаме не само бърза и надежден продажба на стероиди, но също така и добре организирана консултативна помощ за използването на анаболните стероиди, хранителни добавки, тренировки и др. Anabol.bg - е качествен и надежден магазин. Ние ценим нашата репутация, така че основната цел за нас е дългосрочно сътрудничество и основният ни преуритет е  - Вашето удобство и позитивната нагласа да работите със нас.
 

Опознайте повече:

Посетете нашият Форум

Задавайте въпроси в Facebook

Оставете скрииншот отзив

Можете да получите безплатно
професионален съвет и
да намерите информация
за нашите продукти.
Можете да задавате и вашите въпроси
в нашата онлайн страница.
Коментарите на нашите потребители 
за нашата дейност
ще останат с нас завинаги.

 


Снимки и информация от поръчки и обратна връзка от нашите клиенти.

 

Нашата почтеност сме доказали през годините с честен труд и вие лесно ще може да проверите това. Тук можете да видите последните поръчки с снимка на нашите клиенти:


                                                                                                                                                                     Виж всички снимки на поръчки в нашия форум:
 
 
Аз съм доволен добра организация. Поръчките ми идват за 1-2 дни.
Браво момчета !

evilpro, вт юни 30, 2015

Всичко при мен беше ок, доставката идва бързо имат хубави препарати! 

Успех!

armagata, 14 Юни 2015

 

 

 

 

 

 

 

Добро отношение към клиенти, доставката е бърза. Благодаря ви, ще ви бъда редовен !

Петар Петров, ср юли 01, 2015

Реших да започна първия си цикал с стероиди и попаднах на сайтът www.anabol.bg Много препарати ми минаха през главата и краният ми избор беше Дианабол на Липтай. Главно ме привлече цената защото описанието беше много добро и цената беше много по добра от другите препарати. Така прочетох доста за този стероид отзиви коментари и реших да се спра на него. Поръчах 100 хапчета от дианабол но незнаех как да го пия обадих се на екипа на anabol.bg и те ми обесниха напълно подробно как да започна.След 2рата седмица чуствах как мускулите ми наистина се подуват и растът а това само от 2 таблетки на ден.След това преминах на 3 таблетки. Пиех ги сутрин след закуска и преди тренировка за 2 месеца покачих 11 килограма само единствено от Дианабол на липтай силата ми се покачи значително почти с 40%.Искам да изразя големи благодарности на екипа на сайта,желая ви само напред и нагоре момчета!

Олег Иванов, 28 Април 2015

 

100% Безопасност

Не забравяйте - всичко е с поверителна информация, защитена 100%. Нашият онлайн магазин за стероиди разполага с SSL-връзка с надежна защита за нашия сървар, който гарантира 100% анонимност и сигурност при работа с нас. Нашата система за сигорност непрекъснато се обновява и ние гарантираме за анонимност. Безопасността на нашите клиенти е основен приоритет на нашата компания.
 

 

 

SSL - криптографски протокол, който предлага и включва сигурна връзка. Тя използва асиметрична криптография за удостоверяване на обмен на кодове и ключове и симетричното криптиране за поверителност, кодове за проверка на автентичността на съобщенията. Нашият сайт разчита на протокол за сигурност TSL 1.2, което свидетелства за неговата надеждност. Проверете състоянието на нашия протокол за да се уверите за безопасност може да посетите официялният им сайт: ssls.com

 

 

 

 

 
 

 

В нашия магазин предлагаме следните отсъпки зависимост от поръчката:

от 80лв – подарак!
от 150лв – намаление 3% 
от 300лв – намаление 5%
от 500лв – намаление 7% + безплатна доставка
от 1000лв – намаление 10% + безплатна доставка
от 2000лв – намаление 20% + безплатна доставка

 

   В нашият магазин има кумулативни отстъпки за редовни клиенти:


   от 300лв – намаление 5%
   от 500лв – намаление 7% + безплатна доставка
   от 1000лв – намаление 10% + безплатна доставка
   от 2000лв – намаление 20% + безплатна доставка

 
 
 

 

Купон за отстъпка, който важи за всички клиенти (добавен при поръчка), или изпратен индивидуално на нашите редовни клиенти. Можете да използвате вашия промокод като се регистрирате в магазина и поставите отметка на "абонирайте се за новини". Промокодът няма валидност и може да се използва многократно от всеки регистрирал се потребител.

   

    

       
       

 

Надеждна и съвестна работа!


Работим във всички европейски държави. Пощенските пратки в рамките на европейския съюз се получават безпрепятствено, тъй като Европа може да се нарече една голяма държава. Митническият кодекс на Митническия съюз влиза в сила на 23 март 1998 г. и оттогава парцелите отиват директно на сортироващия пост, заобикаляйки митническия контрол и митническите процедури. Законът гласи, че "проверка" се извършва само на пощенското клеймо, което напълно гарантира целостта и безопасността на вашия парцел, бързата и безпрепятствена доставка до всички страни от митническия съюз. Много магазини твърдят, че търговията със стероиди е законна.
 
Ние информираме нашите клиенти, че продажбата на стероиди в много страни е забранена. В същото време взехме под внимание всички нюанси на ситуацията и използваме най-добрите начини за доставка. Като нашия екип съветва при поръчки за чужбина да се използва разплащателната система Биткойн, която е абсолютно анонимна. И най-важното е, че цялата информация, която ни е предадена, е под надеждна защита (SSL връзка - защита на сървъра и много други софтуерни защити).

В нашия магазин можете да си купите стероиди с гаранция за доставка, в случай че парцелът се изгуби и заявлението за неговото търсене не даде резултат - ние ще изпратим повторно вашата поръчка за наш разход. Парцелите се опаковат много внимателно, като се минимизира възможността за увреждане на продуктите по време на транспортирането. Ако нещо се счупи, изпратете ни видео клип при отваряне на пакета, след което ние ще ви изпратим замяна на счупените продукти за наша сметка.
 
 

Отлична репутация. Гладка работа, повече от 6 години на пазара!
 

Репутацията на нашия онлайн магазин е 100% в съответствие с качеството на нашата работа. През цялото съществуване на магазина нямаме нито един ред, който да не сме изпълнили. Имаше задачи, които изискваха справедливо решение от нас, понякога при доставката на пратките имаше закъснения, понякога дори загубване, но не разстроихме клиентите си и винаги изпращахме повторно поръчка за наша сметка. Всеки клиент е наш приятел като доверието между нас е най-важно.

Ние се интересуваме единствено от това клиента да е доволен от работата ни и да се постигне очаквания резултат. Така че ние предлагаме не само бърза и надеждна продажба на анаболни стероиди, но и организираме подходящо ниво на консултантска помощ в областта на употребата на стероиди, спортно хранене, тренировки и други необходими знания. Всъщност, в този случай клиентът ще бъде доволен и ще разкаже на приятели и познати за нашия магазин, които също ще имат възможност да станат наши клиенти.

Anabol.bg е качествен и надежден магазин. Нашата репутация е скъпа за нас, затова основната цел за нас е дългосрочното сътрудничество. Основният приоритет е вашият комфорт и положително отношение от работата с нас.
 

Отлично качество на стероиди

В нашият каталог можете да намерите всички най-популярни стероиди в страните от Европейския съюз и всички видове хормони и прохормони (пептиди). Ние разполагаме с едни от най-големите разновидности на анаболни стероиди (около 400 )! Фалшиви препарати не предлагаме, защото работим само с редовни доставчици от чужбина. А те от своя страна работят директно с производителите на стероидни и лекарства. В нашата ценова листа можете да намерите следните прозводители: British Dradogon Esto Pharma Generics Pharma Prarmtec Aburaihan Co. Alpha Pharma Lipthai Vermodje Moldova Nas Pharma Bayer Malay Tiger и много други.

С фабрика Pharmacom Labs (Русия) ние работим директно. Хормони и пептиди се доставят от Китай директно с лабораторията на Biotechnology Co., които изпалняват условията на съхранение и транспорт.

Сега можем да наблюдаваме тенденцията на пазара със стероиди в Еропейския съюз за нередовни и фалшиви лекарства. Тази тенденция се наблюдава в световен мащаб. Специалисти твърдят, че качеството на стероидни лекарства е един от основните фактори, необходими за бърз растеж на мускулна маса и сила. Но си струва да припомним, че стероидите - това не са магически хапчета, но най-вече лекарства, които ускоряват анаболните процеси.

 

С цел да се постигне максимално резултат от използването на стероиди, е необходимо да се храните правилно, да тренирате правилно и да осигорявате достатъчна почивка за да се избегне стреса. A мониторинга за качеството на лекарствата - това е нашата задача, която ние винаги ще изпълняваме!

 
 

 

 

 

 

 


Няма продукти в тази категория.