SARMS

Модерен и безопасен заместител на стероидите


Cardarine - Elbrus Pharmaceuticals
Ligandrol - Elbrus Pharmaceuticals
Ostarine - Elbrus Pharmaceuticals
Testolone - Elbrus Pharmaceuticals
Andarine - Elbrus Pharmaceuticals
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)


Значението на думата SARMS е селективни андрогенни рецепторни модулатори

Сармите са разработени така, че да свързват селективно андрогенните рецептори в специфични мускулни и костни тъкани, за разлика от анаболните стероиди, които са насочени към много тъкани в тялото ви.

Тъй като тези терапевтични съединения първоначално са разработени за предотвратяване на мускулната атрофия, увеличаване на костната минерална плътност, увеличаване на костната плътност и предотвратяване на сърдечносъдови заболявания, те бързо намират предпочитание сред фитнес ентусиастите, тъй като клиничните проучвания показват голям потенциал.

Увеличаване на растежа на чистата мускулна маса
Укрепване на ставите, сухожилията и костите
Без андрогенни странични ефекти


Днес спортистите купуват сарми онлайн като първокласни продукти с ползи като мускулен растеж, изграждане на мускулна маса, изгаряне на мастни клетки, увеличаване на силата, увеличаване на енергията, подобряване на костната плътност и увеличаване на издръжливостта, тъй като сармите увеличават синтеза на протеини.

Сармите, за разлика от анаболните стероиди, са склонни да имат много по-малко странични ефекти, което прави компаниите за сарми по-популярни с всеки изминал ден.

Модерен заместител на стероидите

SARMs са принципно нов клас лекарства, които имат ефективността на стероидите, но нямат техните странични ефекти.

Без андрогинни хормони

SARMs не са хормони, така че те НЕ имат андрогенни странични ефекти като задържане на течности, високо кръвно налягане, гинекомастия, косопад, уголемяване на простатата и акне.

Доказана ефективност 

Много проучвания са доказали ефективността на SARMs, което се потвърждава и от опита и отзивите на спортисти, които са изпробвали новите продукти.

За кого са подходящи?

Начинаещи, които искат да подобрят физическата си форма.

Ако отдавна сте искали да ускорите напредъка си, но не сте искали да използвате стероиди заради страничните ефекти и "бързото спадане", тогава SARMS е това, което сте търсили.

За атлети, занимаващи се с бойни изкуства и кросфитъри

SARMS ви позволява да увеличите мускулната маса, издръжливостта и силата си без нежелани странични ефекти и без крепитации, които сковават движенията ви и намаляват подвижността ви.

Бодибилдъри и силови атлети

Можете да използвате SARMS като "мост" между стероидните цикли, за да поддържате и дори да подобрите резултатите си, да ги добавите към основния си курс, за да увеличите ефективността им, или да преминете изцяло към SARMS.