АНАБОЛИ ЗА РЕЛЕФ

Анавар - Elbrus Pharmaceuticals
ТОП !

Анавар - Elbrus Pharmaceuticals

92.00 лв 103.00 лв

Примоболан - Elbrus Pharmaceuticals
ТОП !
Станозолол - Elbrus Pharmaceuticals
ТОП !
Стромба Cygnus Pharma / Русия
ТОП !
Тестостерон Пропионат - Elbrus Pharmaceuticals
ТОП !
Тренболон Ацетат - Elbrus Pharmaceuticals
ТОП !
Methenolone (Biotech) примоболан на таблетки
Oxandrolone (Biotech) Анавар - 100 таблетки по 10мг.
Stanozolol - GM Pharmaceuticals
Testosterone Propionate - Cygnus / Русия
ТОП !
TREN A 100 (Evo Genetics) Тренболон Ацетат
Примоболан - Evo Genetics
ANAVAR (Evo Genetics) Оксандролон 100 таблетки
Показани 1 от 15 | 15 (1 Страници)


Най-добрите стероиди за релеф и отслабване

Анаболните стероиди са широко използвани препарати от спортисти и фитнес ентусиасти, които целят придобиване на голямо количество мускулна маса и релеф. Това са вещества, производни на мъжкия полов хормон – тестостерон.

Те увеличават физическата сила и издръжливост, стимулират синтеза на белтъци в тялото и блокират катаболните процеси (загубата на мускулна тъкан).

  • В резултат се наблюдава изгаряне на подкожните мазнини и натрупване на обемна и твърда мускулна маса.

Почти всички анаболни стероиди придават релефен вид на мускулите и могат да се използват както за покачване на мускулната маса, така и за орелефляване. Крайният резултат зависи от подбора на препарат, начина на прием и комбинацията с други продукти, хранителния режим и подходящите тренировки.


Колко ефективни са стероидите за релеф?

Анаболните стероиди са много важен фактор за постигане на силно, атлетично и добре оформено тяло. Тренировките и хранителния режим също за задължителни елементи, но мощна физика и дефинирани мускули са много трудно постижими без анаболни добавки.

Въпреки, че почти всеки стероид може да използван в цикъл за релеф, някои са по-подходящи за целта. Това са предимно продукти, които не водят до сериозно задържане на вода, слабо или изобщо не ароматизират и силно стимулират процеса по изгаряне на мазнини.

Обикновено стероидите за маса ароматизират повече и предизвикват задържане на вода. Това води до покачване на теглото и придава напомпан и обемен вид на мускулите. Докато стероидите за релеф почти не ароматизират и имат повишена способност да горят мазнини.

С тях не се натрупва толкова сериозно количество мускулна маса, но се изчистват нежеланите мазнини и мускулите стават еластични, плътни и добре дефинирани. При правилна употреба, стероидите за релеф са много ефективни и ще ви помогнат да постигнете изваяно, стегнато, мускулесто тяло.


Безопасни ли са стероидите?

Да, когато се използват по предназначение в препоръчаните дози, стероидите са напълно безопасни продукти. Разбира се, тези може да предизвикат леки, временни странични реакции, но няма да увредят вашето здраве.

Анаболните стероиди са едни от най-изследваните и широко употребявани продукти в цял свят и са много добре проучени. 


Кои са най-добрите стероиди за релеф?

Стероидите за релеф водят до по-слаба или никаква водна задръжка, повишават силата и приоритетно горят мазнини. За да постигнете желания ефект, съчетайте приемът им с интензивни тренировки за релеф и подходяща диета с високо съдържание на протеини.


  • Станозолол (Стромба) – най-популярния стероид за постигане на релеф сред фитнес трениращите. Препаратът помага за намаляване на излишните мастни клетки като увеличава липолизата и окисляването на мазнините без да води до загуба на мускулна маса по време на този процес. Повишава задържането на азот в мускулите и блокира катаболните процеси. Не ароматизира и не задържа вода.


  • Анавар (Оксандролон) – подпомага изгарянето на мазнините и прави мускулите ясно дефинирани и твърди. Не задържа вода и не се преобразува в естроген. Увеличава значително силата без да влияе на телесното тегло. Потиска глада по време на ниско въглехидратни диети, като същевременно запазва мускулната маса. Подходящ е за както за напреднали, така и за начинаещи спортисти.


  • Тренболон (Параболан) – един от най-мощните стероиди с висока анаболна активност. Не води до задържане на вода и не увеличава нивата на естроген. С него се постига качествена и чиста мускулна маса, която се задържа трайно. Стимулира синтеза на протеини, изгаря мазнините и осигурява твърди, релефни и еластични мускули. Действа дори и без драстични диети.


  • Примоболан – известен още с името метенолон енантат, този анаболен стероид има някои забележителни ефекти като значително повишаване на силата и енергията, помага за поддържане на натрупаната мускулна маса дори по време на диети, ускорява възстановяването. Примоболан е един от най-добрите препарати за изгаряне на мазнини. Осигурява забележителен релеф и запазва мускулната маса. Не задържа вода и не ароматизира. Освен в цикъл за релеф, може да се използва и при покачване на мускулна маса.


  • Тестостерон пропионат – инжекционна форма на тестостерон с добавен естер на маслена основа. Може да се използва както в период на качване на мускулна маса, така и в цикъл за релеф. Това е най-бързата и много ефективна форма на тестостерон. Той ускорява метаболизма и топи мазнините, като по този начин осигурява перфектен релеф. Стимулира производството на протеини, повишава издръжливостта и ускорява възстановяването на мускулите.