Анавар, Оксандролон

Нискоандрогенен анабол за мускулен релеф, повече сила, отслабване.


Рязка мускулатура, спортна сила и издръжливост, горене мазнини, подтискане на апетита.


Анавар - Elbrus Pharmaceuticals
ТОП !
Анавар Cygnus Pharma / Русия
ТОП !

Анавар Cygnus Pharma / Русия

109.00 лв 123.00 лв

Oxanabol (Alpha Pharma) Анавар - 50таблетки по 10мг.
Oxandrolone (Biotech) Анавар - 100 таблетки по 10мг.
Xanodrol (Malay Tiger) Анавар - 100таблетки
Изчерпано количество
ANAVAR (Evo Genetics) Оксандролон 100 таблетки
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)


● Оксандролон (Oxandrolone) е анабол (анаболен стероид - АС, или анаболен андрогенен стероид - АСС), с търговско наименование (бранд/марка) „Анавар“. С доставка от Анабол.бг, навсякъде в България, и в европейските държави. Защо да го поръчате?


Знаете ли как да използвате „Анавар“? Готови ли сте да го поръчате от „Anabol.bg“? Доставяме навсякъде в България, и във всички европейски държави. Вижте избраните анаболни продукти с „Анавар“ (Оксандролон):


Анаболно отслабване с „Анавар“. Препаратът има ценното свойство да подтиска леко апетита. Това може да е особено полезно, когато употребата на „Анавар“ е съчетана с подходяща нисковъглехидратна диета. Другото ценно свойство на този анабол, е подмагане изгарянето на мазнините в тялото. Което е винаги желано.


Повече сила и издръжливост с „Анавар“. Анаболът повишава значително скоростта в образуването на креатин фосфат в мускулните клетки.  И помага за развитие на силата и издръжливостта, без да увеличава теглото. Знаят го всички, търсещи спортни постижения. Особено - в силовия трибой вдигането на тежести.

Анаболен релеф с „Анавар“. Този препарат върши добра работа за постигане впечатляваща отличимост на мускулите. За получаване на релеф. Или, казано по друг начин – за изработване на „чиста“ мускулна маса. При това, „Анавар“ е с много ниска андрогенна активност (нежелани ефекти). И може да бъде използван от мъже и жени.

 За безплатна консултация – пишете в чата, или ни потърсете в Telegram.

Ето 5 полезни ефекта от използване на „Анавар“ („Оксандролон“):


● Подпомага постигане на мускулен релеф.

● Повишава силата и издръжливостта, без увеличаване на теглото.

● Увеличава значително скоростта в синтеза на креатин фосфат в мускулите.

● Подтиска апетита, подпомага изгарянето на мазнините.


Анаболно отслабване с Анавар

Препаратът потиска леко апетита и подпомага изгарянето на мазнините в тялото. Това може да е особено полезно, когато употребата е съчетана с подходяща нисковъглехидратна диета. 

Сила и издръжливост

Повишава значително скоростта в образуването на креатин фосфат в мускулните клетки и помага за развитие на сила и издръжливост, без увеличаване на теглото. 

Препаратът Анавар е

Орален анаболен стероид, който дава сила и изгаря мазнини превръщайки ги в мускулна маса, без това да води до странични ефекти.

Подходящ е в комбинация

Анавар често се съчетава с други анаболни стероиди като Винстрол и Примоболан за по-добри резултати. За обем и мускулна маса препоръчително е комбинирането с Тестостерон.

Дозировка и стероидни схеми

Приемът на Анавар е между 40 до 80 милиграма на ден. Най-добре е дневната доза да се раздели на 3 пъти през равни интервали от 8 часа понеже има бърз полуразпад. 


Искате ли да ни питате за анабола „Оксандролон“? За неговото действие, приложение, дозировка? Необходима Ви е повече информация? Готови сме да отговорим на всеки Ваш въпрос.
 
Интересувате се от продуктите „Анавар“ („Оксандролон“)? Искате да разберете кой е най-подходящия за Вас, как да го изберете, и как да го използвате. Искате да Ви насочим и да Ви консултираме професионално и отговорно? Попитайте ни, още сега.


Защо от „Anabol.bg“? Защото мнение за нас има всеки сериозен бодибилдър/кулурист, и хората с  най-впечатляващи тела във всеки фитнес. Защото имаме над 6 000+ доволни потребители. Вижте какво казват за нас: ТУК.


Най-добрите брандове и препарати са в Анабол.бг.  Подбрали сме ги лично, защото познаваме и разбираме състава, действието и ефектите на всеки от тях. Попитайте ни.  За  информация и  безплатна консултация от Anabol.bgчат, форум, онлайн запитване, имейл, телефон. 


Предлагаме само оригинални продукти. Всички анаболни препарати в Anabol.bg са с гарантиран произход,  доставени  директно  от  най-добрите  световни  производители.  Всеки  продукт  е  в оригиналната си опаковка, с приложена листовка с информация и упътване за начин на употреба.  


Доставката от Анабол.бг  е бърза и дискретна. Поръчвате продукти по Ваш избор, или след консултация с наш експерт. За всяка направена поръчка получавате потвърждение по телефона

Продуктите се опаковане грижливо и надеждно. Доставяме чрез „Еконт“ и „Спиди“ в България, и с проверени куриери в Европа.


Anabol.bg е изпитан и надежден доставчик на анаболни продукти.

Проверете онлайн мненията за нас, попитайте някой от нашите потребители. Или изпробвайте лично нашите предимства: 


● Удобна и безплатна консултация с експерт по телефона и/или онлайн.

● Оригинални анаболни продукти с гарантиран произход.

● Бърза и дискретна доставка от надеждни куриери в България и в Европа.

● Изградена и поддържана вече 7-годишна безупречна репутация.

● Лична гаранция и отговорност за продуктите и обслужването.