Анавар, Оксандролон

Нискоандрогенен анабол за мускулен релеф, повече сила, отслабване.


Рязка мускулатура, спортна сила и издръжливост, горене мазнини, подтискане на апетита.


Анавар - Elbrus Pharmaceuticals
ТОП !

Анавар - Elbrus Pharmaceuticals

92.00 лв 103.00 лв

Анавар Cygnus Pharma / Русия
ТОП !
Изчерпано количество

Анавар Cygnus Pharma / Русия

109.00 лв 123.00 лв

Oxanabol (Alpha Pharma) Анавар - 50таблетки по 10мг.
Изчерпано количество
Oxandrolone (Biotech) Анавар - 100 таблетки по 10мг.
Xanodrol (Malay Tiger) Анавар - 100таблетки
Изчерпано количество
Anavar Omega Meds 100 таблетки
ANAVAR (Evo Genetics) Оксандролон 100 таблетки
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)

Оксандролон (Oxandrolone) 


● Оксандролон (Oxandrolone) е анабол (анаболен стероид - АС, или анаболен андрогенен стероид - АСС), с търговско наименование (бранд/марка) „Анавар“. С доставка от Анабол.бг, навсякъде в България, и в европейските държави. Защо да го поръчате?

Знаете ли как да използвате „Анавар“?


Знаете ли как да използвате „Анавар“? Готови ли сте да го поръчате от „Anabol.bg“? Доставяме навсякъде в България, и във всички европейски държави. Вижте избраните анаболни продукти с „Анавар“ (Оксандролон):


Анаболно отслабване с „Анавар“. Препаратът има ценното свойство да подтиска леко апетита. Това може да е особено полезно, когато употребата на „Анавар“ е съчетана с подходяща нисковъглехидратна диета. Другото ценно свойство на този анабол, е подмагане изгарянето на мазнините в тялото. Което е винаги желано.


Повече сила и издръжливост с „Анавар“. Анаболът повишава значително скоростта в образуването на креатин фосфат в мускулните клетки.  И помага за развитие на силата и издръжливостта, без да увеличава теглото. Знаят го всички, търсещи спортни постижения. Особено - в силовия трибой вдигането на тежести.

Анаболен релеф с „Анавар“. Този препарат върши добра работа за постигане впечатляваща отличимост на мускулите. За получаване на релеф. Или, казано по друг начин – за изработване на „чиста“ мускулна маса. При това, „Анавар“ е с много ниска андрогенна активност (нежелани ефекти). И може да бъде използван от мъже и жени.

 За безплатна консултация – пишете в чата, или ни потърсете в Telegram.

Ето 5 полезни ефекта от използване на „Анавар“ („Оксандролон“):


● Подпомага постигане на мускулен релеф.

● Повишава силата и издръжливостта, без увеличаване на теглото.

● Увеличава значително скоростта в синтеза на креатин фосфат в мускулите.

● Подтиска апетита, подпомага изгарянето на мазнините.


Анаболно отслабване с Анавар

Препаратът потиска леко апетита и подпомага изгарянето на мазнините в тялото. Това може да е особено полезно, когато употребата е съчетана с подходяща нисковъглехидратна диета. 

Сила и издръжливост

Повишава значително скоростта в образуването на креатин фосфат в мускулните клетки и помага за развитие на сила и издръжливост, без увеличаване на теглото. 

Препаратът Анавар е

Орален анаболен стероид, който дава сила и изгаря мазнини превръщайки ги в мускулна маса, без това да води до странични ефекти.

Подходящ е в комбинация

Анавар често се съчетава с други анаболни стероиди като Винстрол и Примоболан за по-добри резултати. За обем и мускулна маса препоръчително е комбинирането с Тестостерон.

Дозировка и стероидни схеми

Приемът на Анавар е между 40 до 80 милиграма на ден. Най-добре е дневната доза да се раздели на 3 пъти през равни интервали от 8 часа понеже има бърз полуразпад. 


Искате ли да ни питате за анабола „Оксандролон“? За неговото действие, приложение, дозировка? Необходима Ви е повече информация? Готови сме да отговорим на всеки Ваш въпрос.
 
Интересувате се от продуктите „Анавар“ („Оксандролон“)? Искате да разберете кой е най-подходящия за Вас, как да го изберете, и как да го използвате. Искате да Ви насочим и да Ви консултираме професионално и отговорно? Попитайте ни, още сега.


Защо от „Anabol.bg“? Защото мнение за нас има всеки сериозен бодибилдър/кулурист, и хората с  най-впечатляващи тела във всеки фитнес. Защото имаме над 6 000+ доволни потребители. Вижте какво казват за нас: ТУК.


Най-добрите брандове и препарати са в Анабол.бг.  Подбрали сме ги лично, защото познаваме и разбираме състава, действието и ефектите на всеки от тях. Попитайте ни.  За  информация и  безплатна консултация от Anabol.bgчат, форум, онлайн запитване, имейл, телефон. 


Предлагаме само оригинални продукти. Всички анаболни препарати в Anabol.bg са с гарантиран произход,  доставени  директно  от  най-добрите  световни  производители.  Всеки  продукт  е  в оригиналната си опаковка, с приложена листовка с информация и упътване за начин на употреба.  


Доставката от Анабол.бг  е бърза и дискретна. Поръчвате продукти по Ваш избор, или след консултация с наш експерт. За всяка направена поръчка получавате потвърждение по телефона

Продуктите се опаковане грижливо и надеждно. Доставяме чрез „Еконт“ и „Спиди“ в България, и с проверени куриери в Европа.


Anabol.bg е изпитан и надежден доставчик на анаболни продукти.

Проверете онлайн мненията за нас, попитайте някой от нашите потребители. Или изпробвайте лично нашите предимства: 


● Удобна и безплатна консултация с експерт по телефона и/или онлайн.

● Оригинални анаболни продукти с гарантиран произход.

● Бърза и дискретна доставка от надеждни куриери в България и в Европа.

● Изградена и поддържана вече 7-годишна безупречна репутация.

● Лична гаранция и отговорност за продуктите и обслужването. 


Анавар: Популярният и Благоприятен Стероид за Мускулно Развитие и Дефиниция

Анавар, наричан и оксандролон, е синтетичен анаболен стероид, известен сред спортисти и бодибилдъри. Този стероид е популярен поради своите множество предимства и минималните странични ефекти, което го прави подходящ за мъже и жени.

Една от ключовите ползи на Анавар е увеличаването на мускулната маса и силата, без значително увеличаване на масата и водни задържания. Този стероид се често използва за изграждане на качествени мускули и подобряване на физическата издръжливост. Освен това, Анавар може да помогне при изгарянето на излишни мазнини, което го прави ценен инструмент при дефинирането на мускулите.

Също така, Анавар не обичайно предизвиква сериозни странични ефекти, каквито са хормоналните дисбаланси и гинекомастия при мъжете. Този стероид е сравнително по-благ в сравнение с някои други анаболни средства.

Важно е да се отбележи, че употребата на Анавар, както и на всички стероиди, трябва да бъде под надзор и със съответствие с инструкциите на медицински специалист или треньор. Незаконното използване или злоупотреба със стероиди може да доведе до сериозни здравословни проблеми и правни последици. Този стероид също така е забранен във много спортни състезания и организации, и спортистите следва да са информирани за регулациите в този контекст.