Примоболан, Метенолон енантат

 

примоболан ценаPrimobolan (основата на продукта е Метенолон) е отлично решение за изразяване на релефа и увеличаване на физическите показатели. Той често се използва от спортистите  за изход от тежки анаболни цикли. Ако търсите висококачествен и безопасен анаболен стероид, можете смело да се насочите към примоболан. Дори жените могат да използват този продукт без рискове за здравето. Продукта е използван от спортисти в продължение на много години и е добре проучен. Всъщност няма останали тайни и има много ефективни схеми за използването му. Неговото съотношение на андрогенни и анаболни свойства се счита от мнозина за идеални. Това е сравнително ефективен стероид и почти няма странични ефекти. Тъй като енантът метенолон е дълъг естер, можете да поставяте инжекция само веднъж седмично. Този продукт работи в продължение на две седмици.
 

Свойста и ефекти на Примоболан

Притежава силни свойства за изгаряне на мазнините.

Не е опасен за черния дроб.

Не взаимодейства с ароматазен ензим.

След курса ефектът на връщане назад практически не се наблюдава.

Изключително слабо инхибира производството на ендогенен мъжки хормон.

Когато се използва в препоръчителните дози, препаратът не е опасен дори за женското тяло.

Сами можете да видите от свойствата на анабола, че той е много ефективно средство за подобряване на атлетичното представяне. Не е чудно, че много професионални спортисти решават да поръчат именно "Примоболан".

 

Правилен прием и дозировка на Primobolan в спорта?

Стероидът може да се използва от два до три месеца. Както вече споменахме, не е нужно да правите чести инжекции. За да се поддържа равномерен хормонален фон, е достатъчно да се поставя една инжекция седмично. Препоръчваните дози за мъжете варират от 200 до 400 милиграма за седем дни. В същото време жените, занимаващи се със спорт могат да използват 50-100 милиграма. Освен това те трябва да намалят продължителността на лекарството до седем или осем седмици. Препаратът е в състояние да донесе още по-впечатляващи резултати когато се използва като съставка в комбинираните стероидни цикли. Отличен избор за комбиниране могат да бъдат тестостероновите естери. Ако използвате да речем винстрол или мастерон, получавате отличен курс за релеф и изгаряне на мазнини. За да се подобри качеството на покачване на масата, заслужава си да се използва Primobolan в комбинация с тестостерон енантат. Всъщност опциите за комбиниране са наистина много. И много зависи от финансовите ви възможности. Тук трябва да се отбележи, че цената на примоболан в нашия сайт е наистина е привлекателна.

 

Primobolan – отзиви и мнения от спортисти

В продължение на няколко десетилетия на употреба на този препарат в спорта, той спечели най-високи отличия. Primobolan може да се използва като средство за получаване на висококачествена маса или за подобряване на конструкцията на тялото. Високата степен на безопасност на стероида го прави предпочитан. Можем спокойно да кажем, че това е отлично средство, което е подходящо не само за спортисти, но и за спортистки. Всички отзиви, налични в мрежата, напълно потвърждават думите, които казахме.


Methenolone (Biotech) примоболан на таблетки
Methenolone enanthate 100 (Biotech Beijing) Primobolan
Primobol (Balkan Pharma) Примоболан 10 amp/1ml
Primobolan (Bayer) - Примоболан 100мг/мл
Primobolic (GEP) 10 ампули 100мг Примоболан
Primover (Vermodje) Примоболан - флакон 10мл.
Rimobolan (Bayer) - Примоболан 100мг/мл
Примоболан (Bayer) Испания 1 ампула 100мг
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)