Примоболан, Метенолон енантат

Стериод за изгаряне на мазнините, повишаване на силата и предсъстезателна подготовка

Увеличаване на силата и издръжливостта, изгаряне на мазнините, задържане на натрупаната мускулна маса


Primobolan / Cygnus - Русия
ТОП !

Primobolan / Cygnus - Русия

92.00 лв 102.00 лв

Примоболан - Elbrus Pharmaceuticals
ТОП !
Methenolone (Biotech) примоболан на таблетки
Rimobolan (Bayer) - Примоболан 100мг/мл
Изчерпано количество
Примоболан - Evo Genetics
Methenolone enanthate 100 (Biotech Beijing) Primobolan
Primabol - Omega Meds
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)


Примоболан или Метенолон е модифицирана молекула на дихидротестостерон. Той осигурява натрупване на еластична мускулна маса без излишни течности и образуване на  качествен релеф. С доставка от Анабол.бг, навсякъде в България, и в европейските държави. Защо да го поръчате? 


Натрупване и задържане на мускулната маса с "Примоболан". Препаратът стимулира синтеза на фосфокреатин в мускулите като по този начин увеличава тяхната сила и издръжливост. Протеините са нужни за изграждане на мускулите и за техния растеж. 

Изгаряне на мазнините и оформяне на релеф с "Примоболан". Метенолон енантат се свързва с андрогенните рецептори, което води до бързо и ефективно разграждане на мазнините. В същото време не се наблюдава загуба на мускулна маса. Резултатът е изчистване на мазнините, образуване на желан релеф и постигане на плътна и дефинирана мускулна маса.

По-добро и бързо възстановяване с "Метенолон (Примоболан)". Препаратът стимулира производството на червени кръвни клетки, които снабдяват мускулните тъкани с кислород. По този начин те се възстановяват по-бързо след тежки тренировки, а вашата сила и издръжливост се повишават значително. Примоболан няма естрогенна активност, не ароматизира, не води до задържане на вода, може да се използва често и е доказано безопасен при правилна употреба.


Знаете ли как да използвате „Примоболан“? Готови ли сте да го поръчате от „Anabol.bg“? Доставяме навсякъде в България, и във всички европейски държави. Вижте избраните анаболни продукти с „Примоболан“ (Metenolone):

 За безплатна консултация – пишете в чата, или ни потърсете в Telegram.


Ето 5 полезни ефекта от използване на „Примоболан (Metenolone)“:


 Ефективно изгаряне на мазнините.

 Покачване на качествена и чиста мускулна маса.

 Растеж на силовите постижения.

 Повишава бързото възстановяване и подобрява кръвоснабдяването.

 Увеличава силовата издръжливост.


Искате ли да ни питате за анабола „Примоболан (Metenolone)“? За неговото действие, приложение, дозировка? Необходима Ви е повече информация? Готови сме да отговорим на всеки Ваш въпрос.

Интересувате се от продукта „Примоболан (Metenolone)“? Искате да разберете кой е най-подходящия за Вас, как да го изберете, и как да го използвате? Искате да Ви насочим и да Ви консултираме професионално и отговорно? Попитайте ни, още сега.

За  още  информация:  пишете  ни  -  през  онлайн  формата  отдолу,  на  anabolbg@yandex.ru,  през  Фейсбук  страницата,  или  във  форума.  Или  – направо  пишете  по Telegram

Професионалните ни консултанти са на Ваше разположение. И Ви очакват. 


Защо от „Anabol.bg“? Защото мнение за нас има всеки сериозен бодибилдър/кулурист, и хората с  най-впечатляващи тела във всеки фитнес. Защото имаме над 6 000+ доволни потребители. Вижте какво казват за нас: ТУК.

Най-добрите брандове и препарати са в Анабол.бг.  Подбрали сме ги лично, защото познаваме и разбираме състава, действието и ефектите на всеки от тях. Попитайте ни.  За  информация и  безплатна консултация от Anabol.bgчат, форум, онлайн запитване, имейл, телефон. 

Предлагаме само оригинални продукти. Всички анаболни препарати в Anabol.bg са с гарантиран произход,  доставени  директно  от  най-добрите  световни  производители.  Всеки  продукт  е  в оригиналната си опаковка, с приложена листовка с информация и упътване за начин на употреба.  

Доставката от Анабол.бг  е бърза и дискретна. Поръчвате продукти по Ваш избор, или след консултация с наш експерт. За всяка направена поръчка получавате потвърждение по телефона

Продуктите се опаковане грижливо и надеждно. Доставяме чрез „Еконт“ и „Спиди“ в България, и с проверени куриери в Европа.

 

Анабол.бг е изпитан и надежден доставчик на анаболни продукти. Проверете онлайн мненията за нас, попитайте някой от нашите потребители. Или изпробвайте лично нашите предимства: 


● Удобна и безплатна консултация с експерт по телефона и/или онлайн.

● Оригинални анаболни продукти с гарантиран произход.

● Бърза и дискретна доставка от надеждни куриери в България и в Европа.

● Изградена и поддържана вече 7-годишна безупречна репутация.

● Лична гаранция и отговорност за продуктите и обслужването. 


 Примоболан представлява

Този препарат спомага за натрупване на еластична мускулна маса без задържане на излишни течности. Освен това помага за образуването на качествен релеф. Препаратът е известен и под името Метенолон.

Задържане и натрупване на мускулна маса с помощта на Примоболан

Стимулира синтеза на фосфокреатин в мускулите. Това увеличава тяхната сила и издръжливост. Протеините са необходими за растежа и изграждането на мускулите. 

Примоболан за изгаряне на мазнини и оформяне на релеф

Ефективно спомага за изгаряне на мазнини. Това не е съпроводено със загубата на мускулна маса. Резултатът е постигане на дефинира релеф.

Бързо възстановяване с Примоболан

Примоболан стимулира производството на еритроцити в кръвта. По този начин мускулите се снабдяват с кислород. Това от своя страна увеличава силата и издръжливостта. Спомага за бързо възстановяване след тежки тренировки. При правилна употреба Примоболан е доказано безопасен.