Параболан, Тренболон

Най-мощния анаболен стериод

Бързо натрупване на мускулна маса, значително увеличаване на силата, повишаване на либидото


Тренболон Ацетат - Elbrus Pharmaceuticals
ТОП !
Тренболон Енантат - Elbrus Pharmaceuticals
ТОП !
GM Pharmaceuticals Тренболон Ацетат - 10 ампули
TREN A 100 (Evo Genetics) Тренболон Ацетат
TREN E 200 (Evo Genetics) Тренболон Енантат
Тренболон Ацетат - Cygnus / Русия
ТОП !
Тренболон Енантат - Cygnus / Русия
ТОП !
Тренболон Хекса - Cygnus / Русия
Trenbolone Enanthate 200 (Biotech Beijing) бавен параболан
Тренболон Ацетат - Omega Meds
Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)


Покачване на мускулна маса с "Тренболон". Параболан е най-силния стериод от всички, предлагани на пазара и е изключително важно инструкциите му за употреба да се спазват строго. Той е производно на нандролон, но активира адренорецепторите много по-силно. С доставка от Анабол.бг, навсякъде в България, и в европейските държави. Защо да го поръчате? 

Покачване на килограми с "Тренболон". Нито един стериод не може да се сравни с параболан по скорост на нарастване на теглото и натрупване на мускулна маса. Препаратът притежава 5 пъти по-силен анаболен ефект от тестостерона. Освен това има още едно голяма предимство – липса на естрогенна активност.

Увеличаване на силата и издръжливостта с "Тренболон". Мощния анаболен ефект действа като значително повишава силата и издръжливостта. Не предизвиква задържане на вода, подуване и подпухнал вид, които може да се наблюдават при употреба на други стероиди. 

Изчистване на мазнини и получаване на релеф с "Параболан". Препаратът е много ефективен в цикъл преди състезание за получаване на качествен релеф и изчистване на излишните мазнини. Придава твърд и нацепен вид на мускулите. 


Знаете ли как да използвате „Тренболон“? Готови ли сте да го поръчате от „Anabol.bg“? Доставяме навсякъде в България, и във всички европейски държави. Вижте избраните анаболни продукти с „Параболан“ (Trenbolone):

 За безплатна консултация – пишете в чата, или ни потърсете в Telegram.


Ето 5 полезни ефекта от използване на „Тренболон (Parabolan)“:


 Бързо увеличаване на мускулната маса.

 Значително увеличаване на силата.

 Ускоряване на синтеза на хормон на растежа.

 Покачване броя червени кръвни клетки и преноса на кислород към мускулите.

 Повече издръжливост и по-бързо възстановяване след натоварвания.


Покачване на мускулна маса с Тренболон

Най-мощният инжекционен стероид, използван от спортисти и културисти. 

Тренболонът е производно на нандролон, но в сравнение с него активира адренорецепторите много по-силно. 

Ефект на Тренболон

Ефектите му се изразяват в стимулиране на синтеза на протеини, намаляване на мазнините, задържане в тялото на необходимости като - синтеза на протеин, калий, фосфор, сяра, калций, укрепване на кости и увеличаване на мускулната маса.

Възможни  странични ефекти

Има слабо въздействие върху простатата, кожата и тялото на човека - акне или косопад, окосмяване по тялото или по лицето могат да се получат в случай на използване на много големи, несъобразени дози. По-често се появява така наречената “трен кашлица”, която след прием на стероида се получава от спазъм на бронхите. Не са изключени проблеми с агресивността и потене по време на сън.

Комбинации с други вещества

Когато се използва в комбинация за релеф най-често спортисти избират да го приемат със Станозолол или Примоболан, защото излишната вода от организма се изгаря и се придава допълнителна мускулна твърдост. Нандролон или Болденон се добавя, ако е необходимо покачване на солидно тегло, но не приемайте повече от 500 мг Нандролон, 200 мг Болденон и 150 мг Параболан. 

Дозировка и стероидни схеми

Минималната препоръчителната доза параболан се счита за 150-300 милиграма на седмица (разделена на няколко етапа през седмицата) за период от 6-8 последователни седмици. 


Искате ли да ни питате за анабола „Параболан (Trenbolone)“? За неговото действие, приложение, дозировка? Необходима Ви е повече информация? Готови сме да отговорим на всеки Ваш въпрос.

Интересувате се от продукта „Тренболон (Parabolan)“? Искате да разберете кой е най-подходящия за Вас, как да го изберете, и как да го използвате? Искате да Ви насочим и да Ви консултираме професионално и отговорно? Попитайте ни, още сега.

За  още  информация:  пишете  ни  -  през  онлайн  формата  отдолу,  на  anabolbg@yandex.ru,  през  Фейсбук  страницата,  или  във  форума.  Или  – направо  пишете  по Telegram

Професионалните ни консултанти са на Ваше разположение. И Ви очакват. 


Защо от „Anabol.bg“? Защото мнение за нас има всеки сериозен бодибилдър/кулурист, и хората с  най-впечатляващи тела във всеки фитнес. Защото имаме над 6 000+ доволни потребители. Вижте какво казват за нас: ТУК.


Най-добрите брандове и препарати са в Анабол.бг.  Подбрали сме ги лично, защото познаваме и разбираме състава, действието и ефектите на всеки от тях. Попитайте ни.  За  информация и  безплатна консултация от Anabol.bgчат, форум, онлайн запитване, имейл, телефон. 

Предлагаме само оригинални продукти. Всички анаболни препарати в Anabol.bg са с гарантиран произход,  доставени  директно  от  най-добрите  световни  производители.  Всеки  продукт  е  в оригиналната си опаковка, с приложена листовка с информация и упътване за начин на употреба.  

Доставката от Анабол.бг  е бърза и дискретна. Поръчвате продукти по Ваш избор, или след консултация с наш експерт. За всяка направена поръчка получавате потвърждение по телефона

Продуктите се опаковане грижливо и надеждно. Доставяме чрез „Еконт“ и „Спиди“ в България, и с проверени куриери в Европа.

 

Анабол.бг е изпитан и надежден доставчик на анаболни продукти. Проверете онлайн мненията за нас, попитайте някой от нашите потребители. Или изпробвайте лично нашите предимства: 


● Удобна и безплатна консултация с експерт по телефона и/или онлайн.

● Оригинални анаболни продукти с гарантиран произход.

● Бърза и дискретна доставка от надеждни куриери в България и в Европа.

● Изградена и поддържана вече 7-годишна безупречна репутация.

● Лична гаранция и отговорност за продуктите и обслужването.