Стромба, Станозолол

Анабол с меко действие за релефна мускулатура, изчистване, спортни качества.

Постигане на чиста мускулна маса + ускорено изгаряне на мазнините

+ сила, бързина, издръжливост


Станозолол - Elbrus Pharmaceuticals
ТОП !
Стромба Cygnus Pharma / Русия
ТОП !
Stanazolol (Biotech) Стромба - 100 таблетки по 10мг.
Stanozolol - GM Pharmaceuticals
Stromba Omega Meds 100 таблетки
Станозолол Таблетки - Evo Genetics
Stanox (Malay Tiger) Стромба - 100таблетки по 10мг.
Изчерпано количество
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)

Станозолол (Stanozolol)


 Станозолол (Stanozolol) е анабол (анаболен стероид - АС, или анаболен андрогенен стероид - АСС), познат под името „Стромба“. С доставка от Anabol.bg, навсякъде в България, и в европейските държави. Защо да го поръчате?


Неинтензивно изграждане на качествен релеф със „Станозолол“ (Стромба). С препарата се постига плътна и отчетлива мускулна маса, но без притеснение за задържане на излишна вода в тъканите. Затова „Станозолол“ е силно подходящ за „изчистващи“ цикли. Използването му е с минимални рискове за здравето. А цената - особено привлекателна.

Бързо развитие на физически качества със „Станозолол“ (Стромба). Анаболът е с много добра ефективност и къс период за постигане на резултати. Използван от доста спортисти за развитие на сила, бързина и издръжливост. Препаратът не увеличава забележимо телесното тегло. Което е важно за лекоатлетите и състезателите в категории.

Изчистване на подкожните мазнини със „Стромба“. Този анаболен препарат стимулира липолизата. Т.е. - разграждането и окисляването на маз-ните в тялото. Като помага за поддържане на изградената вече мускулна маса. Много бодибилдъри определят „Стромба“ за най-доброто средство в изгарянето на мазнините.

Знаете ли как да използвате „Станозолол“ (Стромба)? Готови ли сте да го поръчате от „Анабол.бг“? Доставяме навсякъде в България, и във всички европейски държави. Вижте избраните анаболни продукти със „Станозолол“ (Стромба):


 За безплатна консултация – пишете в чата, или ни потърсете в Telegram


5 основни ползи при прилагане на „Станозолол“ („Стромба“):


 Изгражда качествен релеф.

 Увеличава сравнително бързо силата, бързината и издръжливостта.

 Поддържа хормоналния баланс.

 Изгаря мазнините, запазвайки мускулатурата.

 Помага за извеждане на излишната вода извън мускулната тъкан.


Трябва Ви още информация за анабола „Станозолол“ („Стромба“)? Действие,приложение, дозировка? Искате да ни попитате? Готови сме да отговорим на всеки Ваш въпрос.

Имате интерес към продуктите „Станозолол“ (Стромба)? Искате да разберете кой е най-подходящия за Вас, как да го изберете, и как да го използвате? Искате да Ви насочим и да Ви консултираме професионално и отговорно Попитайте ни, още сега.

За  още  информация:  пишете  ни  -  през  онлайн  формата  отдолу,  на  anabolbg@yandex.ru,  през  Фейсбук  страницата,  или  във  форума.  Или  – направо  пишете  по Telegram

Професионалните ни консултанти са на Ваше разположение. И Ви очакват. 


Защо от „Anabol.bg“? Защото мнение за нас има всеки сериозен бодибилдър/кулурист, и хората с  най-впечатляващи тела във всеки фитнес. Защото имаме над 6 000+ доволни потребители. Вижте какво казват за нас: ТУК.


Най-добрите брандове и препарати са в Анабол.бг.  Подбрали сме ги лично, защото познаваме и разбираме състава, действието и ефектите на всеки от тях. Попитайте ни.  За  информация и  безплатна консултация от Anabol.bgчат, форум, онлайн запитване, имейл, телефон. 

Предлагаме само оригинални продукти. Всички анаболни препарати в Anabol.bg са с гарантиран произход,  доставени  директно  от  най-добрите  световни  производители.  Всеки  продукт  е  в оригиналната си опаковка, с приложена листовка с информация и упътване за начин на употреба.  

Доставката от Анабол.бг  е бърза и дискретна. Поръчвате продукти по Ваш избор, или след консултация с наш експерт. За всяка направена поръчка получавате потвърждение по телефона

Продуктите се опаковане грижливо и надеждно. Доставяме чрез „Еконт“ и „Спиди“ в България, и с проверени куриери в Европа.


Анабол.бг е изпитан и надежден доставчик на анаболни продукти. Проверете онлайн мненията за нас, попитайте някой от нашите потребители. Или изпробвайте лично нашите предимства: 

Повече информция:

 Удобна и безплатна консултация с експерт по телефона и/или онлайн.

 Оригинални анаболни продукти с гарантиран произход.

 Бърза и дискретна доставка от надеждни куриери в България и в Европа.

 Изградена и поддържана вече 7-годишна безупречна репутация.

 Лична гаранция и отговорност за продуктите и обслужването. 


Станозололът, известен и като Winstrol, е анаболен стероид, който се използва в медицината и във фитнес общността за различни цели. Този стероид има множество приложения и е известен със своите уникални характеристики.

Станозололът се използва за увеличаване на издръжливостта и подобряване на физическата производителност. Той стимулира синтеза на протеини в мускулите и насърчава изграждането на мускулна маса, без значително увеличаване на мускулното тегло. Това го прави атрактивен за спортисти, които искат да поддържат определена телесна маса или категория.

В медицината, станозололът се използва за лечение на различни медицински състояния, като намаление на костната маса при остеопороза, лечение на хора с изтощение и т.н.

Въпреки тези ползи, станозололът може да има и някои нежелани странични ефекти, включително възможни повреди на черния дроб и проблеми със сърдечносъдовата система. За тази причина, неговото използване трябва да се прави под медицински наблюдение и със строго спазване на дозировките.

Следва да се отбележи, че използването на стероиди като станозолол изисква отговорност и информираност. Винаги е важно да се консултирате с медицински специалист, преди да започнете подобен курс на лечение или употреба във фитнес цели.


Станозолол е

Това е анабол или анаболен андрогенен стероид. Има меко действие. Познат е и под името Стромба.

Стромба спомага за изчистване на подкожните мазнини

Препаратът стимулира разграждането и окислението на мазнините в тялото. Определян е като най-добро средство за изгаряне на мазнини. Помага за изградената мускулна маса.

Станозолол за изграждане на релеф

Препаратът е много подходящ за „изчистващи“ цикли. Станозололът Спомага за постигане на отчетлива мускулна маса. Това не е съпроводено със задържането на излишни течности. Достъпен на привлекателна цена. 

Стромба за бързо развитие на физически качества

Не увеличава значително телесното тегло. Развива сила, бързина и издръжливост. Помага за постигането на резултати за къс период от време.