Vermoje Moldova

 

Съществуването на Enterprise Vermodje (Vermodzhe) е от 2001 г. насам и е в активното производство на фармацевтични продукти за употреба от животните, както и за човешката раса. Заводът се намира в екологично чист район, недалеч от столицата на Република Молдова. Там персоналът е от 40 души, които са били избрани чрез сериозни проверки. Всеки от служителите естествено имат висше образование (професионално), също имат опит в тази област - една от най-важните критерии за набиране на персонал. В допълнение, всички служители да преминат медицински преглед за да покажат дали неса заразени от нещо (болни). Точно в тази клиника личната хигиена е на много голямо ниво.

Предлага се в огромно количество лекарства (десетки заглавия). Следва да се отбележи, че тези лекарства като: Stanover, Naposim, Andover, а други получиха грамоти за отлично качество. За доста дълго време фирма Vermodje придоби доверието на пуснати на пазара фармацевтични продукти, това е до голяма степен заслуга на един добър PR (въпреки че първоначално компанията преживя успех дори и получава няколко награди от Министерството на здравеопазването).

Естествено привлечени от факта, че съотношението на цена и качество на стероиди Vermodje е много добър избор за хора от всякакъв вид. За производство се използват само суровини най-високо качество, което е и причината за спортисти който не трябва да се страхуват за здравето си, а само правилно да се иползват тези медикаменти.

 

СписъкИкони
Показване:
Подреждане по:
Call