Анавар, Оксандролон

Anavar - Анаболни стероиди с активна съставка Оксандролон. Анавар е най-безвредния, лек и мек орален стероид. Този стероид действа като катализатор във всеки цикъл със стероиди. Той подобрява и увеличава силата на действията на всички стероиди. Оксандролон е без странични ефекти. Има възможност да се изгради мускулна маса, без да задържа излишна вода. Увеличава значително много силата на атлета. И най-важното, оксандролон не подтиска собственото производство на тестостерон в организма. Тази способност на всички стероиди има само този стероид с висока анаболна активност. Което несъмнено го слага при топ използваните продукти от спортисти.

Най-добре комбиниращи препарати с Anavar - Oxandrolone:

 1. Цикъл с оксандролон + Тренболон Ацетат + Winstrol
 2. Цикъл с оксандролон + Primobolan + Пропионат
 3. Цикъл с оксандролон + Болденон
 4. Цикъл с оксандролон + Winstrol + Тренболон Енантат
   

Анаварът често се приема не само от мъжете, но и от жените. Той е в състояние да даде на всеки спортист повече твърдост и скованост в мускулите. Мускулите ще изглеждат много добре и с ясно изразен релеф.Оксандролон обикновено най-вече се приема заедно с Winstrol, Primobolan и болденон. А също така се препоръчва един млад инжекционен стероид Masteron, който е много подходящ за съвместен прием с оксандролон. След такъв цикъл се очаква радикална промяна към по-красиво, здраво тяло и много добър изразен релеф.

 

Как правилно да приемате Анавар/Оксандролон:

 1. Оралният стероид оксандролон трябва да се приема от 3 до 5 хапчета в един ден. Това означава 30-50 мг. от активната съставка. Дневната доза може да се консумира по всяко време.
 2. Цикълът трябва да продължи около два месеца. През това време, този стероид дава възможно най-добрия резултат.
 3. Най-добре е да използвате анавар с 1-2 инжекционни препарата. Този анаболен стероид ще помогне да повишите действието на анаболните и андрогенната активност повреме на цикъла.
 4. Anavar самостоятелно може да се използва по средата на цикъл като мост между силното течение на другите видове стероиди. Благодарение на този мост спортиста може да спести огромна печалба на мускулна маса в предварителния цикъл. И най-важното нещо в този цикъл няма да потисне естественото производство на тестостерон.
 5. Повреме на приема Анавар ще ви даде възможност да увеличите значително силата ви. Мускулите ще придобият висока плътност и еластичност, мускулите ще бъдат много четливи и красиво изразени.
 6. Докато приемате оксандролон, не можете да се притеснявате за възможно ароматизиране и гинекомастия, защото страничните ефекти са напълно отсъстват повреме на приемането на анаболния препарат.
 7. Анавар цена е значително по-висока от другите стероидни медикаменти.

 

Oxandrolone е най-безобидния и лесен орален стероид. Той може да се използва дори от момичета, без вреда за здравето им. Той ще им даде красиви релефни форми, ще им помогне да изгори излишните мазнини по тялото и да направи мускулите по-еластични и здрави.
 

Отзиви за Анавар при повечето спортисти, които приемат стероиди са само положителни. Благодарение на голямата сила, който придобиват повреме на приема му.

СписъкИкони
Показване:
Подреждане по: