Болденон

 

Най-високо качество в най-популярните инжекционни анаболни препарати това е Болденон. Необходимо е да се използва от всеки спортист, който иска да увеличи чистата си мускулна маса в тялото.Физическата сила ще се увеличи най-много с висок процент на екслпозивност.Болденон инжекция е един от най-меките, приятелски и качествени стероиди. Той може да се използва от начинаещи, който искат да придобият ясена и хубава визия, както и от напреднали спортисти ,които имат голям опит в приема на стероиди.Болденон  е съвместим с всички орални препарати. Тогава може да се очаква значителен разтеж на мускулите.

 

 

Характеристика Болденон / Boldenone :

Активното вещество boldenone: болденон ундециленат
Класификация: инжектиращ стероид
Максимална активност: 6 дни.
Средната доза : 400-600 мг. в седмица.

Задържане на течности: не
Акне: не
Повишаване на кръвното налягане: не
Гинекомастия: не
Ароматизация: няма

 

Ако един спортист е решил да започне цикъл с анаболни препарати, и иска да увеличи качеството на мускулите и и силата си това е точният препарат. Препоръчваме наистина да наблегнете на този препарат. Болденон може да ви помогне да придобиете нов, перфектен вид и атлетично тяло.
Най-високото качество и най-популярен след всички инжекциони това е болденон. Необходимо е да се използва от всеки спортист, който иска да увеличи чистата си мускулна маса на тялото. Мускулната маса ще бъде в обемно състояние и суха. Физическата сила ще се увеличи с много голям процент.

Boldenon инжекция е един от най-меките, приятелски и качествени стероиди. Той може да се използва от всички спортисти и начинаещи спортисти като първи цикъл с анаболни препарати.
Boldever е съвместим с всички орални препарати както за маса така и за релеф. Средната доза за начинаещи е 400мг на седмица мога да се увеличат милиграмите при по-напредналите.

 

Най-дорбе комбиниращи препарати с Boldenon :

1. Цикъл  Болденон + туринабол

2. Цикъл  Болденон + станозолол

3. Цикъл  Болденон  + туринабол + сустанон

4. Цикъл  Болденон + винстрол

 

От всички най-много използвани и не опасни анаболни стероиди Болденон се класира на първо място във водещата ранглиста. Много е важно, че по време на приема болденон напълно отсъства ароматизиране и гинекомастия. Което несъмнено ще окаже положително влияние върху вашето здраве за добри резултати.
Болденонът много добре се комбинира с Turinabol, станозолол и оксандролон. А ако искате да направите вашите мускули по-силни и по-качествени, то тогава е по-добре да се приложи с Winstrol.

Boldenon сега е много популярен стероид сред младите хора. Начинаещите го харесват поради своята мекота и безопасност. Като при този стероид никога не се появяват странични ефекти.

Болденон най-добре се комбинира с орален Turinabol. И двата от тези стероиди са много сходни по своите свойства. И двамата не предизвикат гинекомастия и не ароматизиратИ двата препарата запазват всичката мускулна маса придобита по време на цикъла.

 

СписъкИкони
Показване:
Подреждане по: