Винстрол

 

 
Винстрол или наричан от атлетите Стромба е с активна съставка Станозолол. Винстролът е един от най-добрите анаболни стероиди за чиста мускулна маса и релеф. Винстрол се комбинира добре с почти всички анаболни стероиди, подходящ както в цикyл за покачване на чиста мускулна маса и сила, така и в цикъл за релеф.

 

 

Характеристики на Winstrol/Винстрол:

Активното вещество Winstrol Depot: станозолол.

Класификация: инжектираш се стероид.

Максималната активност на Winstrol Depot: 24 часа.

Средната доза на Winstrol Depot 50 мг. на ден.

Задържане на течности: не.

Акне: не.

Повишаване на кръвното налягане: не.

Гинекомастията: не.

Ароматизацията: Няма.

 

Активното вещество в Winstrol е станозолол. Той се разтваря във вода, така че инжектирането му получава кратък полуживот на активното вещество. Winstrol Depot е необходимо да се прилага най-малко веднъж на ден 1 ампула е 50 мг. станозолол. Още по-добре, всеки ден по едно и също време. В този случай, можете да получите голям резултат.

Winstrol се използва от спортисти, който искат единствено за облекчаване на скованост и еластичността на мускулите. Увеличение на телесната маса в този анаболен стероид е малка, но на много високо качество, което е лесно да се поддържа след цикъла. Winstrol изхвърля излишната течност от вашите мускули и подпомага изгарянето на мазнините и прави мускулите си по-силни и издръжливи.
Ако състезател се страхува да вземе анаболен препарат, които могат да дадат странични ефекти. В такъв случай Винстрол е много добра алтернатива. В този стероид може да не се бойте от ароматизация, гинекомастия и кръвно налягане. Винстрол е абсолютно безвреден и съставката на активното вещество станозолол много бързо излиза от организма. Затова, ако искате по всяко време може да прекратите използването на инжекционния препарат.

Winstrol Depot има няколко предимства в контраст с другата орална форма на станозолол. Инжекционът Winstrol е по-силен и по-бързо започва да действа на спортиста. И най-важното нещо в инжекционна форма той се усвоява на 100%. Когато започнете цикъл с Winstrol ще имате по-голямо кръвоснабдяване, мускулите ви ще станат ясно изразени и нацепени. Енергията ще бъде много и все повече ще нараства.

Winstrol Depot най-често се използва от културисти за повишаване на качеството на мускулатурата, за да изсъхне и придобие мускулен релеф.Winstrol помага на тялото ви да изхвърли течностите и изгаря излишните мазнини.

Winstrol е идеален за използване с орален препарат. Един от най-добрите е Анавар или Turinabol. С този пакет, може да промените качеството на вашите мускули с изглед отстрани и да придобиете красива форма.

 

Добри комбинации с Винстрол:

1. Winstrol + Turinabol

2. Winstrol + тренболон ацетат + оксандролон

3. Winstrol + Sustanon + Dianabol

4. Winstrol + тренболон енантат + NAPOSIM

5. Winstrol + Primobolan + пропионат

 

Ако искате да изгаряте мазнини точният препарат за вас е Winstrol Depot. Този анаболен медикамент е много подходящ в този случай, но е хубаво да се комбинира с всички видове тренболон ацетат, енантат.Но ако искате и максимален ефект трябва да добавите и един препарат, който допълнително изхвърля излишната вода от мускулите - Туранабол.Winstrol помага да се увеличи значително силата и издръжливостта. Поради това се използва активно във вдигането на тежести, бодибилдинг и лека атлетика. Той помага бързо да се приспособят към високи натоварвания, както възстановява мускулната сила и увеличава взривната сила. Всеки спортист, който приема  Winstrol получава облекчаване на мускулите плюс кръвоснабдяване и сила на връзките и сухожилията. Ако ви се иска да се отървете от излишните мазнини и течности, то наистина ви трябва препаратът Winstrol в този случай той неможе да бъде заменен. Той може да се приема от 6 до 8 седмици, за да промени изцяло качеството на вашата мускулатура към плътен, здрав и изразен релеф. Като цяло, Винстрол може да бъде описан като най-лесният, качествен и приятелски анаболен стероид. Той може да се използва както за начинаещи и напреднали така и от вече опитни състезатели. Той ще направи много по-високи и по-силни всичките ви физически постижения в спорта.

СписъкИкони
Показване:
Подреждане по: