Дека, Нандролон деканоат

 

Дека Дураболин (Deca Durabolin) се наричат всички анаболни стероиди с активно вещество Нандролон Деканоат. Силният ефект и действие на Деката в цикъл за мускулна маса го прави един от любимите анаболи на културистите. Представяме Ви няколко качествени и оригинални стероида подобни на Дека Дураболина, включително и самия препарат Deca Durabolin на добра цена. Всички продукти са с активна съставка Nandrolone Decanoate, като разликата е само в производителя, опаковката и търговското име, но не и в активното вещество.

 

 

Характеристики Deca Durabolin:

Активното вещество Deca Durabolin: нандролон деканоат.

Класификация: инжектиращ стероид.

Максимална активна дейност Durabolin: 7 дни.

Средната доза на Deca Durabolin: 200-400 мг. в седмица.

Задържане на течности: Да.

Повишаване на кръвното налягане: не

Ароматизацията: при много редки случаи.

На пазара този инжекционен стероид е от много дълго време. Нандролон Деканоат се доказа като един от най-добрите препарати. Както и мощността му за увеличаване на мускулната маса и сила на атлета. Протеиновият синтез се засилва в мускулните клетки, където клетката е в състояние да асимилира по-голям обем от течност и белтък. След, което нараства по размер и се увеличава значително. Deca Durabolin е универсален стероид, който е много подходящ за млади и начинаещи спортисти. И спортисти, които вече имат богат опит в обучението. За начинаещи седмичната доза не трябва да надвишава 200 мг. А за по-опитните и напреднали спортисти може да се сложи дозите да се повишат на 400 мг.

При цикъл с Нандролон спортиста е в състояние да увеличи мускулната си в £ 8 или повече пъти. Този инжекционен стероид е универсален и може да се комбинира с всички известни препарати.

Deca Durabolin най-често се използва за основен цикъл за максимално възможно увеличение на физическата сила и мускули на тялото. Това лекарство напълно премахва всички болки на ставите. Няма да чувсвате болка при извършване на основни полиартритни упражнения.

 

Добри комбинации с Дека Дураболин:

1. Deca Durabolin + Turinabol

2. Deca Durabolin + Dianabol

3. Deca Durabolin + станозолол

4. Deca Duraboin  + Sustanon

 

За този продукт много добре съвместими и перорални стероиди са Metan или Turanabol. А ще стане перфектно ако добавите един от видовете на тестостерон, като например: Sustanon - 250 или тестостерон пропионат. Добра оценка получава Durabolin за това, че инжектирането на стероида може да се използва за дълъг период от време до 10 последователни седмици. Той не действа негативно на черния дроб и не нарушава неговата функция. Каквото е много важно за всеки, който употребява стероиди.

Deca Durabolin има много добар лекарствен ефект той облекчава болката в ставите. Особено на рамото, лакътя и коляното. Болката преминава през задържане на течности и смазване на ставите. Атлети, страдащи от болки в ставите при изпълнение на основните упражнения трябва да си вземат на този препарат много често, дори в ниска доза за профилактика на техните стави. Нандролон Деканоат се съчетава много добре по съвместимост с един от пероралните препарати, Това е Turinabol, станозолол или Naposim. За да няма излишната течност в мускулите по време на цикъла трябва да се пият до 50 мг Proviron на ден.

Средната доза на Deca Durabolin е 400 мг. на седмица за средностатистическия спортист. Начинаещи и опитни малко трябва да се поставят само 1 път на седмица, тоест 200 мг. нандролон деканоат.

 

СписъкИкони
Показване:
Подреждане по: