Дека, Нандролон деканоат

 

Дека Дураболин (Deca Durabolin) се наричат всички анаболни стероиди с активно вещество Нандролон Деканоат. Силният ефект и действие на Деката в цикъл за мускулна маса го прави един от любимите анаболи на културистите. Представяме Ви няколко качествени и оригинални стероида подобни на Дека Дураболина, включително и самия препарат Deca Durabolin на добра цена. Всички продукти са с активна съставка Nandrolone Decanoate, като разликата е само в производителя, опаковката и търговското име, но не и в активното вещество.

 

 

Характеристики Deca Durabolin:

Активното вещество Deca Durabolin: нандролон деканоат.

Класификация: инжектиращ стероид.

Максимална активна дейност Durabolin: 7 дни.

Средната доза на Deca Durabolin: 200-400 мг. в седмица.

Задържане на течности: Да.

Повишаване на кръвното налягане: не

Ароматизацията: при много редки случаи.

На пазара този инжекционен стероид е от много дълго време. Нандролон Деканоат се доказа като един от най-добрите препарати поради мощността му за увеличаване на мускулната маса и сила на атлета. Протеиновият синтез се засилва в мускулните клетки, където клетката е в състояние да асимилира по-голям обем от течност и белтък, след което нараства по размер и се увеличава значително. Deca Durabolin е универсален стероид, който е много подходящ за млади и начинаещи спортисти или такива, които вече имат богат опит в обучението. За начинаещи седмичната доза нандролон не трябва да надвишава 400 мг. А за по-опитните и напреднали спортисти може да се наложи дозите да се повишат на 600 мг. При цикъл с Нандролон спортиста е в състояние да увеличи мускулната си маса с до 8 или повече килограма. Този инжекционен стероид е универсален и може да се комбинира с всички известни препарати. Нандролонът Деканоат най-често се използва в основен период в  цикъл за максимално възможно увеличение на физическата сила и мускули по тялото. Това лекарство напълно премахва всички болки в ставите. Няма да чувсвате болка при извършване на основни полиартритни упражнения.

 

Добри комбинации с Дека Дураболин:

1. Deca Durabolin + Turinabol

2. Deca Durabolin + Dianabol

3. Deca Durabolin + станозолол

4. Deca Duraboin  + Sustanon

 

Нандролонът Деканоат най-добре се комбинира с пероралните стероиди са Метандростенолон и Туринабол, които са сходни по действие. При комбинация с такива орални продукти е добре и да се приложи и един от видовете на тестостерон, като например: Sustanon - 250 или тестостерон пропионат за по-голяма ефективност. Отзивите за дека дураболин са полужителни, защото инжектирането на стероида може да се използва за дълъг период от време до 10 последователни седмици. Той не действа негативно на черния дроб и не нарушава неговата функция, което е много важно за всеки. Дека дураболинът има много добар лекарствен ефект който облекчава болката в ставите (особено в рамото, лакътя и коляното). Болката се премахва чрез задържане на течности и смазване на ставите. Атлети, страдащи от болки в ставите при изпълнение на основните упражнения трябва да наблягат на този препарат много често, дори в ниска доза за профилактика на техните стави. Както споменахме Нандролон Деканоат се съчетава много добре по съвместимост с един от пероралните препарати - метандростенолон, но за да няма излишната течност в мускулите по време на цикъла трябва да се пият до 50 мг Proviron на ден. Цена нандролон деканоат никак не е ниска поради голямата му ефективност и многобройните положителни ефекти.

СписъкИкони
Показване:
Подреждане по: