Мастерон, Дростанолон пропионат

 

Мастерон е добър анаболен стероид за подобряване на релефа, дефиницията и плътността на мускулите, придава твърд и напомпан вид. Мастерон има сходно действие на винстрола, но за разлика от него не изушава толкова ставите, с което намалява вероятността от травми. Мастерон е дериват на дихидротестостерон, но не ароматизира и не задържа вода. Мастерон е предпочитан от състезателите, в стероидните цикли за релеф. Представяме ви Мастерон на различни производители с добри цени.
 
 
 

Характеристика Masteron / Мастерон :

Активното вещество Masteron: Drostanolone propionate
Класификация: Инжектиращ се стероид
Максимална активност Masteron : 6 дни.
Средната доза на Masteron: 300-500 мг. в седмица

Задържане на течности: не.
Акне: не
Повишаване на кръвното налягане: не
Гинекомастията: не
Ароматизацията: Няма

Masteron не е силен препарат, предназначен за увеличаване на чистата мускулна маса и консервация за натрупване на мускули в тялото. Той придобива допълнителна здравина и плътност на мускулната маса.
Masteron е стероид с кратка продължителност на действие. Необходимо е да се постави най-малко веднъж на ден до 1 мл. / 100 мг. Този препарат е подобен на Primobolan. Но с по-малък период от време. Masteron често се поставя в списъка за напреднали спортисти, за който е важно качеството на мускулите, а не на максималния размер.

За начинаещи и неопитни състезатели Masteron може да бъде много полезен в първия си цикъл със стероиди. Тъй като по време на приемането на препарата за един спортист ще бъде напълно спокойно, защото оцъства от всички възможни нежелани реакции. Комплектът от мускулна маса не е прекалено голяма, но за сметка на това много гъста и твърда.
За напреднали спортисти Masteron е най-добре да се прилага в съчетание с три-тренболон или тренболон енантат. В този пакет ще можете да изградите много голям размер на мускулна маса и сила. И да изгорите всички допълнителни мазнини по тялото.

За по-лесен начин на приемане с Masteron може да се приема заедно с Оксандролон или Turinabol. Това, разбира се, ще даде малко мускулна маса, но много високо качество на мускулите.

 

Най-дорбе комбиниращи препарати със Мастерон :

1. Masteron + Turinabol

2. Masteron + тренболон енантат + Turinabol

3. Masteron + Winstrol + Анавар

4. Masteron + Turinabol + Станозолол

 

Тези качествени инжекционни стероиди винаги ще бъдат включени в растежа на сухи и стегнати мускули. Този анаболен не е тежък за спортистите. От неговата употреба няма да се получи ароматизиране и гинекомастия и високо задържане на вода. Анаболен цикъл с Мастерон ,подходящ за всеки начинаещ и млад спортист. Благодарение на своите много меки свойства е безвреден, той няма да наруши вашето здраве, но ще спомогне за повишаване на качеството и чистата мускулна маса. За един добър цикъл с Мастерон е необходимо да се вземе с вид висококачествен орален стероид оксандролон или най-добре Turinabol ,и един от инжекционните тренболон или тестостерон.
Masteron най-често се приема с оралния оксандролон. Тази комбинация от два вида стероиди е най-лесен и безвреден за всеки спортист също така да поддържат огромната си мускулна маса придобили по-рано от по-силни стероиди.

 

СписъкИкони
Показване:
Подреждане по: