Параболан, Тренболон

 

 
 
Активната и основна съставка на Параболан е тренболон циклохексиметхилкарбонат. Това е силен анаболен стероид, който е смятан за един от най-важните в света на бодибилдинга. Силно ангрогенен и анаболен, той е пет пъти по-силен от тестостерона.
 
 
 
 

Характеристика на Параболан / Тренболон

Активното вещество Parabolan: тренболон
Класификация: Силен инжекционен стероид
Максимална активност Parabolan 10 дни.
Средната доза на Parabolan: 100-200 мг. в седмица.

Задържане на течности: не
Акне: не
Повишаване на кръвното налягане: не
Гинекомастията: не
Ароматизацията: няма

 

Това инжекционен стероид, който много бързо и силно изгражда огромна мускулна маса в същото време да изгаря мазнини и увеличава силата.
Trenbolone е дългодействащ стероид, Parabolan е бил използван в продължение на много опитни състезатели, за да се подготвят за състезания, които изпитват голямо затруднение в подготвителния си период.
Parabolan много бързо гори всички допълнителни мазнини по тялото. И бързо създава добри сухи и стегнати мускули. С много стегнат и еластичен вид. Често използват дългодействащия тренболон в спортните подготовки, защото стой доста дълго в организма и през цялата година усещат прилив на сила. Препоръчително е да се комбинира с орални препарати например като Turinabol, оксандролон и станозолол. Инжекционен Winstrol и всички видове тестостерон. В такъв цикъл е лесно да придобиете 6-10 кг мускулна маса и да изгорите до 5 кг. подкожна мастна тъкан.

Културистите много често употребяват Parabolan, защото ги улеснява при подготвителния им период преди състезание или идващ летен сезон. В тази подготовка, лесно могат да бъдат изгорени до 7 кг. подкожна мастна тъкан в размер на не по-малко от тази сума, вид и качество на суха мускулатура.

 

Как правилно да приемате Параболан :

1. Parabolan + Turinabol + Winstrol

2. Parabolan + Тестостерон Пропионат + Станозолол

3. Parabolan + Оксандролон + Masteron

 

В хода на тази силна форма на дългодействащ стероид, когато един спортист се стреми да подобри качеството и количеството на чистата мускулна маса и значително увеличаване на силата. Parabolan се поставя по 2 ампули седмично т.е 200 мг. тази доза ще даде отличен представителен резултат за всеки спортист.
С този препарат не може да се правят много чести цикли. По съотношение параболан цена не е много ниска, защото качеството е на много прилично ниво. Достатъчно е един или два пъти годишно. Parabolan помага на спортиста по време на цикъла да се отървете от излишната вода и мазнини в мускулите и ясно ги подчертава и изразява. Когато сте достигнали значителен опит в използването на стероиди и сте били в състояние да изградите значително количество мускулна маса и искате да се подобри нейното качество и твърдост това е точно вашият продукт.

 

СписъкИкони
Показване:
Подреждане по: