Примоболан, Метенолон енантат

 

Primobolan (Примоболан) е анаболен препарат с активна съставка Metenolon (Метенолон), и добавен естер енантат за продължително действие. Метенолон е един от меките и леки анаболни стероиди, които се използват масово и от жени. Примоболан не ароматизира и не задържа вода, покачването на мускулна маса е чисто и качествено, като се запазва дълго време след спиране на цикъла.
 
 

Характеристика: Primobolan / Примоболан

Активното вещество Primobolan: Methenolone енантат.
Класификация: Инжектираш стероид
Максимална активност Примоболан 10 дни
Средната доза Примоболан: 300-500 мг. в седмица.
Задържане на течности: не
Акне: не
Повишаване на кръвното налягане: не
Гинекомастия: не
Ароматизация: Няма


Този препарат се използва широко в културизъма като опазване на суха мускулна маса и да спомогне при по-голямата мускулна скованост и еластичност. Promobolan е наличен и в капсули от 100 мг.Много атлети, които искат да направят безвреден цикъл със стероиди избират Примоболан. Поради това че този инжекционен стероид не притежава типичните странични ефекти като гинекомастия, кръвно налягане, и ароматизиране. Primobolan не потиска собственото производство на тестостерон в организма. Което улеснява завършването на цикъла.

Ако се стремите да вземете най-безвредните и качествени стероиди тогава вие винаги трябва да избирате между тези препарати като: Primobolan, болденон, Masteron. Тези стероиди са подобни по своя ефект. Те са идеални за всеки, който иска да започне цикъл със стероиди.

Primobolan е много подходящ както за начинаещи, така и за опитни трениращи. При него ще получите по-голяма сила при тренировките и ще увеличи количеството на добро качество на мускула и суха мускулатура на тялото. Всички набрани чисти килограми лесно се съхраняват след спирането на  Примоболан .Тъй като мускулите няма да задържат излишна течност.

Ако решите да приложите Примоболан към вашия първоначален цикъл, И вашият избор е паднал върху primobolan. Тогава заедно с този стероид трябва да се използва Turinabol или оксандролон и по-точно орални стероиди, който се приемат през устата. Също така добре се комбинира и с инжекционни препарати като Winstrol или тестостерон пропионат. В този случай, можете да получите много високо качество на растеж на чиста мускулна маса.

 

Най-добре съвместими препарати с Примоболан :

1. Примоболан + Тест.Пропионат + Туринабол
2. Примоболан + Винстрол + Оксандролон (Анавар)
3. Примоболан + Метан ( Дианабол )
4. Примоболан + Станозолол ( Стромба )

 


Стероидният цикъл с тези препарати ще бъде на много голямо ниво и абсолютно безвреден.Ароматизиране и гинекомастия не ви безпокоят относно тези препарати комбинирани с  Primobolan.
Най-добре е да използвате този качествен стероид в доза от 300 мг. до 600 мг. в седмица. Тази доза трябва да се изчислява, като се вземе предвид теглото на спортиста и стажът му в използването на анаболни стероиди.

След цикъл с Примоболан може да използвате Clomid, лекарствена терапия разбира се. Той ще ви помогне да възстановите тялото си обратно и да възобнови производството на тестостерон.
За да можете да поддържате мускулите на тялото напечатани след края на стероидния цикъл може да приложите и Кленбутерол. Това лекарство принадлежи към групата на нестероидните анаболни вещества.
Той помага да се избегне прекомерно увреждане и разграждането на мускулна маса. Поддържа мускулите и ги дехидратира. Изхвърля цялата излишна течност. И помага за изгарянето на мазнини, използва допълнително мастната тъкан като енергия при вашите тренировки. По съотношение примоболан цена не може да бъде ниска, ако е така или сте се натъкнали на фалшив продукт или активната съставка ще е по-слаба. Излишната течност в мускулите ви няма да се натрупа. Мастни отлагания също са изключени. Мускулната маса като цяло ще бъде изключително качественна.Този препарат най-добре се комбинира с Туринабол или Оксандролон при комбинирането им може да се постигне огромен напредък на растеж на мускулите и изгаряне на излишните мазнини по тялото.

СписъкИкони
Показване:
Подреждане по: