Стромба, Станозолол

Винстрол или наричан от атлетите Стромба е с активна съставка Станозолол. Винстролът е един от най-добрите анаболни стероиди за чиста мускулна маса и релеф. Винстрол се комбинира добре с почти всички анаболни стероиди, подходящ както в цикъл за покачване на чиста мускулна маса и сила, така и в цикъл за релеф. Оригинален и качествен Винстрол може да си изберете на добра цена.

 

 

Характеристика: Stanozolol/Стромба


Активното вещество: станозолол.
Класификация: Висококачествен орален стероид.
Максимална активност на Станозолол 12 часа след поглъщане.
Средната доза на Станозолол : 50 мг. на ден
Задържане на течности: не.
Акнето: не.
Повишаване на кръвното налягане: не.
Гинекомастията: не.
Ароматизацията: Няма.

 

Stanozolol е известен и лек за използване орален стероид. Този препарат се използва най-често от спортисти, за да придобият сила, набор от суха мускулна маса , увеличаване на здравината на мускулите и издръжливостта. Също така с този препарат спортисти увеличават своята плътност и твърдост на мускулатурата на тялото.
Стромба е един от най-безвредните орални препарати. Stanozolol e много лек и лесно поносим орален препарат. В хода на този стероид, вие може значително да повишите своите резултати при вдигане на тежести или аеробни спортове и да направите вашите мускули със силна и твърда структура. Станозолол е активното вещество в състава на всички стероиди. Това е много добре известно в цял свят. Пример този стероид може да се използва от всички категории спортисти от новак и неопитен чак до професионалните спортисти, който участват на състезания.
Станозоло е съвместим с всички категории анаболни медикаменти като тестостерон или болденон.На оралния станозолол по-подходящи препарати са Тестостерон или Мастерон. Но за по-силен ефект може да се приложи с Дека или Сустанон.

 

Най-добре комбиниращи препарати със  Стромба :                            

1. Станозолол + Болденон                                                            
2. Станозолол + Примоболан
3. Станозолол + Дека Дураболин
4. Станозолол + Мастерон

 

Както обикновено станозолол, подхожда за всички известни инжекционни стероиди: Primobolan, Deca Durabolin, Boldenone, Trenbolone, Testosterone enanthate, Sustanon. Стромбата увеличава силата на инжектиращите препарати, създава синергичен ефект. Което е много благоприятно въздействие върху целия цикъл.
Младите атлети, които искат да започнат своят първи цикъл с Станозолол, спокойно могат да започнат с този известен препарат.
Здравни проблеми при този стероид няма. Комплект от телесната маса не е чак толкова голям както при Dianabol, но след спирането на този препарат цялата натрупана мускулна маса ще се запази.
Стромба много добре се приема от организма в доза от 50 мг. на ден.
Оралният стероид Stanozolol е станал много популярен и е известен със своите безвредни качества върху органите на атлета. Под влияние на този анаболен медикамент няма да може да се страхувате от гинекомастия, ароматизация и повишаване на телесното налягане, това никога няма да се случи.


Как се приема Станозолол - Стромба :

 

1. Стойността на приема от хапчета е от 4 до 6 в един ден. Препоръчително е да се пие сутрин след хранене. Ако дневната доза е от 50 мг. след това може да се разделят на два еднакви приема дневно.
2. Стромба трябва да се пие не повече от 7-8 седмици. Този период ще даде максимален ефект Стромба дава силен резултат в развитието на сила, издръжливост, релеф и сухота на телесната мускулатура.
3. Най-добре е да комбинирате орален анаболен стероид Станозолол с инжекционни стероиди.
4.С добър и оригинален продукт Stanozolol просто един цикъл на употреба ще бъде в състояние да изгори до 3 кг. телесните мазнини и да увеличите най-малко 4 кг. суха и мускулна маса. Много от силата ще се увеличи значително в основните упражнения.

 

СписъкИкони
Показване:
Подреждане по: