Сустанон 4 вида Тестостерон

Сустанон ( Sustanon ) е много доба комбинация от няколко тестостерон естера. Sustanon е направен, така че всеки естер да работи от момента на инжектирането до 2-3 седмици след него. Подобни продукти са Sustanon250, Sustamed и др. Употребата на Сустанон е широко разпространенa, заради добpото му действие и ниската му цена. Приложението му в много стероидни цикли, прави Sustanon един от най-използваните анаболни стероиди в циклите за покачване на мускулна маса​


Този инжектираш се стероид се състои от четири тестостеронови естера, които са много уникалени.Всеки тип на тестостерон, който е част от инжектирането на Sustanon започва да работи последователно един след друг. Това е много добър ефект върху ефиктивноста на спортиста и резултати по отношение на изграждането на мускулна маса и увеличаване на силата.


Най-дорбе комбиниращи препарати със Сустанон :


1. Цикъл с Сустанон + Стоназолол
2. Цикъл с Сустанон + Дианабол + Пропионат
3. Цикъл с Сустанон + Анадрол
4. Цикъл с Сустанон + Winstrol + TurinobolПокупката на Sustanon е най-добре ако имате намерение да покачите най-малко 8-10 кг. добра мускулна маса и искате бързо придобиете красив и огромен вид. Напълно всички тези задачи са осъществими с правилния прием на дълго действащия тестостерон. Препоръчително е да се слага в седмица не повече от 500 мг. Sustanon. Тази доза ще даде бързи и силни резултати.


Как правилно да приемате Сустанон :


1. Винаги започвайте курса си с най-ниска доза и постепенно го увеличавайте.
2. Успоредно със Sustanon винаги пийте Proviron най-малко 50 мг. на ден. Той ще предотврати високата ароматизация.
3. Опитайте се да приемате поне 3 литра вода на ден за правилното и нормалното движение на бъбреците.
4. Съчетайте перорален станозолол или Turinabol заедно със Sustanon, те ще помогнат да експулсира всичката излишна течност в мускулите.
5. След курса, не забравяйте, възможно най-бързо да се възстанови естествения тестостерон в организма ви. За тази цел, идеален е препаратът Clomid или инжекционно гонадотропин (прегнил).
6. С този инжекционен стероид може бързо да увеличи резултатите от сила във всички основни упражнения. И заедно със силата ще изпитате огромен растеж на мускулна маса.
7. Използване на дълго действащ тестостерон с високо анаболна активност като Deca Durabolin или болденон. Препоръчваме да си купите Sustanon, защото са много съвместими точно с тези 2 препарата, за да се получи желаният ефект, а именно покачването на много килограми.
8. Нашият сайт препоръчва поръчка на Сустанон 250. Ние имаме голям избор от препарати, но просто с времето сме се убедили, че той работи на добре, защото има много високо качество на продукция.

 

СписъкИкони
Показване:
Подреждане по: