Тестостерон Енантат

 

Тестостерон енатант, наричан още Депо, е анаболен стероид с активно вещество - testosteron и добавен естерa enantat, с цел бавно и продължително усвояване от организма. Анаболни стероиди с Тестостерон Енантат, качествени и на добри цени.Тестостерон Енантат - дълго действаща форма на основния хормон тестостерон (полуживот около 10 дни). Човешкият хормон се свързва с етер енантат, за да се забави освобождаването му в кръвта за дълъг период от време.

 


Тестостеронът е синтезиран за първи път през 1935 година.Тестостерон енантат е най-популярната форма на тестостерон в много страни, особено в САЩ, с изключение на много подобрения тестостерон ципионат, които обикновено се предпочита от лекоатлети. Това лекарство има както геномни и не геномни ефекти върху човешкото тяло. Това означава, че някои от ефектите на тестостерон възникват медиирано от андроген рецептори и транскрипцията на гени. Ендогенните и андрогените са отговорни за нормалния растеж и развитие на мъжките полови органи.
Андрогените предизвикат задържане на азот, натрий, калий и фосфор, както и намаляване на уринната с екскреция на калций. Азотен баланс се подобрява само когато се гарантира достатъчен прием на калории и протеин.

 

Ефектите от тестостерон енантат :

Анаболни / андрогенни ефекти на тестостерона зависят от приложената доза; Като цяло, колкото по-висока доза, толкова по-добри резултати. За да се избегнат странични реакции, е необходимо да се включат в процеса и анти-естрогени.

 

  1. Увеличение на либидото.
  2. Ускоряване на процеса на изгаряне на мазнините и предотвратява образуването на нови мастни клетки.
  3. Повишаване и запазване на мускулната маса.
  4. Развитието на окосмяването: брада, мустаци, гърдите, слабините.
  5. Ускоряване на процеса на анаболизъм и катаболизъм.
  6. Увеличаване на скоростта на метаболизъм (обмяна).
  7. Тестостеронът също стимулира синтеза на гликоген.
  8. Ускоряване на възстановяване след интензивни тренировки.

 

Стероидни цикли с тестостерон енантат :


Известно е, че андрогените стимулират производството на червени кръвни клетки чрез увеличаване на производството на еритропоетин. Тестостерон енантат се използва за изграждане на големи количества мускули. В сравнение с пропионат, който има и по-ниска цена. Той се използва повече в стероидни цикли за мускулна маса и най-често е използван с препарати с водна задръжка като метандростенолон сустанон, нандролон деканонат и др.

СписъкИкони
Показване:
Подреждане по: